• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کتاب دیفرانسیل گاج

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
من جایی بهتر از اینجا برای ابن تاپیک پیدا نکردم حالا اگه باید جای دبگه ای باشه لطفا بگبد.
همان طور که ممکنه بدونید گاج دیگه این کتابو به دلیل یک سری مسایل حقوقی چاپ نمی کنه.الانم اکثر مغازه ها اونو ندارن یا کپی اونو با قیمت 30-40 تومن:wacko: می فروشند.منم که اهل دادن این پولها نیستم.لذا گفتم بیام این جا ببینم آیا کسی از دوستان جلد 1 و2 این کتابو ترجیحا به صورت نو یا دست دوم در حد نو داره یا مغازه ای رو میشناسه که اونو داشته باشه و به قیمت منصفانه بفروشه؟
ترجیحا چاپ 86 باشه.
ممنون

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من جایی بهتر از اینجا برای ابن تاپیک پیدا نکردم حالا اگه باید جای دبگه ای باشه لطفا بگبد.
همان طور که ممکنه بدونید گاج دیگه این کتابو به دلیل یک سری مسایل حقوقی چاپ نمی کنه.الانم اکثر مغازه ها اونو ندارن یا کپی اونو با قیمت 30-40 تومن:wacko: می فروشند.منم که اهل دادن این پولها نیستم.لذا گفتم بیام این جا ببینم آیا کسی از دوستان جلد 1 و2 این کتابو ترجیحا به صورت نو یا دست دوم در حد نو داره یا مغازه ای رو میشناسه که اونو داشته باشه و به قیمت منصفانه بفروشه؟
ترجیحا چاپ 86 باشه.
ممنون
سلام
نمیدونم پیدا کردین این کتاب ها را یا نه
اما من جلد اولش را دارم
چاپ 86 هم هست
پارسال من هرچی گشتم، 2شو کسی نداشت
داداش من شیراز هستم، کتاب را به عنوان 1 هدیه از 1 دوست از من قبول کنید ....
البته اگر هنوز پیداش نکردید !!!! :)
راستی اگر خواستیدش، پی ام بزنید، چون ممکنه یادم بره به این تاپیک بیام

Last edited:
بالا