• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست کدنویسی یک سایت خبرخوان حرفه ای

spurt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان
نیازمندیک کدنویس حرفه ای برای سایت خبرخوان هستم مثل سایتiruni.irو این جور سایت ها
تضمین هم بده که بتونه بیاد زتبه زیر 500ایران و اسپم نشه
قیمت +نمونه کار

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
معمولا کسی تضمین همچین کاریو نمیکنه ولی بنده میتونم یه سری راهنمایی بهمراه کدنویسی 0 تا 100 براتون انجام بدم تا پیشرفت سایتتون 99% تضمین بشه . البته الکسایی که می فرمایید فقط با کد نویسی بدست نمیاد و لازمه ی اون هزینه ی های جانبی هست . نمونه کار های زیادی هم وجود داره که میتونم تقدیم شما کنم . در صورت نیاز بفرمایید تا بهتون تقدیم بشه .

rodix.ir

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز بنده تضمین می دم اگه طبق چارت که راهنمایی میشه فعالیت کنید رتبه زیر 1000 رو داشته باشید هزینه سیستم که آماده هستش و تنها باید قالب اختصاصی براتون بزنیم 400 هزار تومان اگه بخواهید دوباره کد نویسی بشه که البته لازم نیست چون سیستم ما تنها به 5 نفر فروخته میشه ولی تنها اگه می خواهید این سیستم به هیچ کسی فروخته نشه و اختصاصی برای شما باشه مبلغ 2 میلیون تومان خواهد بود.
+ رتبه الکسا رو براتون با مبلغ 3 میلیون در کمتر از 60 روز به زیر هزار می رسونم با توجه به اینکه خبرخوان اتوماتیک هستش و از کل جریان این سیستم و ... اگاهی دارم. و رتبه الکسا شما در کمتر از 10 روز به زیر 20 هزار و 20 روز به زیر 10 هزار و 35 روزه به زیر 5 هزار میرسه و می تونید در کمتر از 5 روز الکسا رو چک کنید و ببینید نتیجه خودتون رو .

شرایط دریافت هزینه الکسا هم پلکانی دریافت میشه یعنی امار ارائه میشهو هزینه دریافت میشه.

بالا