سلام
میخواستم از اعضای انجمن در خواست کنم که اگه میتونن و زحمت نمیشه توضیحات زیر رو بخونن و پروژه رو درست کنن.:wub:
استادمون پروژه زیر رو بهمون داده که انجام بدیم ولی متاسفانه اون قدر خوب توضیح داده درسشو که همه همکلاسیان توش موندن:wacko:
از اعضای انجمن میخواستم که اگه ممکنه یه زحمتی بکشن.
اجرتون با خدا:heart:
توضیحات تکمیلی پروژه:
ساختن پایگاه داده در DBMS – قسمت اول
* - با استفاده از phpmyadmin پایگاه داده هایی طراحی نمایید که خواست های زیر را برآورده نمایند:
1- پایگاه داده مربوط به یک ISP است و مربوط به بخش Accounting است .
2- قرار است اطلاعات مربوط به کارت های خریداری شده در جداول پایگاه داده نگهداری شوند.
اطلاعات :
- نام کاربر
- رمز عبور
- Caller ID (شماره تلفنی که با آن کاربر به شبکه متصل میشود )
- اعتبار باقیمانده قبل از برقراری ارتباط
- مدت برقراری ارتباط
- اعتبار باقیمانده پس از برقراری ارتباط
- توجه(اعتبار همه کارت ها در فیلدی به نام credit مشخص شده است . اعتبار های موجود 2 و 5 و 10 ساعته با قیمت های 1000 تومان ، 2000 تومان و 4000 تومان باشد. )
- کلیدها را مشخص کنید ! (کلیدهای کاندید ، اصلی و super key در صورت وجود هر کدام )
- جداول باید تا سطح BCNF نرمال سازی شوند. (این نرمال سازی را در یک فایل word قدم به قدم نمایش دهید )
اسم فایلها هیچ فرقی نمیکنه. هر جور که راحت بودین.
صمیمانه تشکر میکنم:wub:
میخواستم از اعضای انجمن در خواست کنم که اگه میتونن و زحمت نمیشه توضیحات زیر رو بخونن و پروژه رو درست کنن.:wub:
استادمون پروژه زیر رو بهمون داده که انجام بدیم ولی متاسفانه اون قدر خوب توضیح داده درسشو که همه همکلاسیان توش موندن:wacko:
از اعضای انجمن میخواستم که اگه ممکنه یه زحمتی بکشن.
اجرتون با خدا:heart:
توضیحات تکمیلی پروژه:
ساختن پایگاه داده در DBMS – قسمت اول
* - با استفاده از phpmyadmin پایگاه داده هایی طراحی نمایید که خواست های زیر را برآورده نمایند:
1- پایگاه داده مربوط به یک ISP است و مربوط به بخش Accounting است .
2- قرار است اطلاعات مربوط به کارت های خریداری شده در جداول پایگاه داده نگهداری شوند.
اطلاعات :
- نام کاربر
- رمز عبور
- Caller ID (شماره تلفنی که با آن کاربر به شبکه متصل میشود )
- اعتبار باقیمانده قبل از برقراری ارتباط
- مدت برقراری ارتباط
- اعتبار باقیمانده پس از برقراری ارتباط
- توجه(اعتبار همه کارت ها در فیلدی به نام credit مشخص شده است . اعتبار های موجود 2 و 5 و 10 ساعته با قیمت های 1000 تومان ، 2000 تومان و 4000 تومان باشد. )
- کلیدها را مشخص کنید ! (کلیدهای کاندید ، اصلی و super key در صورت وجود هر کدام )
- جداول باید تا سطح BCNF نرمال سازی شوند. (این نرمال سازی را در یک فایل word قدم به قدم نمایش دهید )
اسم فایلها هیچ فرقی نمیکنه. هر جور که راحت بودین.
صمیمانه تشکر میکنم:wub:
Last edited: