exchanging

درخواست کمک در برنامه نویسی ویژوال بیسیک آقا فقط 2 روز وقت دارم

شروع موضوع توسط Ship Storm ‏9 ژانویه 2008 در انجمن Visual Basic 6

  1. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    یه برنامه هست اگه تونستید کمکم کنید دستتون دردنکنه:
    اول از این لینک بگیریدش حجمش خیلی کمه 11 کیلوبایته:
    کد:
    http://www.2shared.com/file/2697209/80b1fb11/111.html
    این برنامه تو فرم 1 وقتی دکمه چک رو میزنی که یوز نیم و پسورد رو چک کنهاین عمل رو انجام میده ولی یه جاش ایراد داره که یوزر نیم رو وقتی پیدا کرد با پسورد های یوزر نیم های دیگه هم ویتونه وارد بشه.
    مشکل دوم هم در فرم 2 هستش زمانی که میخواهیم پسورد قدیمی رو عوض کنیم و جدید رو ثبت کنیم دیتا بیس خوب کار نمیکنه پسورد رو ثبت میکنه تو دیتا بیسمون ولی تو فرم 1 که میخواهیم ورود رو انجام بدیمعمل ورود انجام نمیگیره.این برنامه به خوبی کار میکرد فقط زمانی که اومدیم عضو گیری رو بصورت نامحدود کردیم خراب شدو دیگه درست کار نمیکنهمقایسه یوزر نیم و پسوردها دچار مشکل شده حذف یوزر قدیمی هم دچار مشکل شده
    ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنید.
    با تشکر
     
  2. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    آقا یه نظر سنجی هم نوشتم هی ایراد میگیره هر کدام از عزیزان که وارد هستند تو این زمینه لطف کنند راهنمایی کنند که ایرادش کجاست
    ببینید:
    کد:
    http://www.2shared.com/file/2698487/.../Project1.html
     
  3. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    نحوه غیر فعال کردن دکمه exitbutton در ویژوال بیسیک چجوریه دوستان دکمه های بالای فرم رو میگم ها مثلا برای Maxbuttin و SmallButton داریم که غیر فعال یا فعال بشن ولی برای exitbutton چنین رویدادی نداریم باید چکارکنیم؟
    از خاصیت controlbox نمیخوام استفاده کنم چون دکمه های smallbutton رو هم حذف میکنه.
     
  4. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    برنامه نظر سنجی رو خودم بعد از 6 ساعت کار نوشتم حالا فقط مونده اون دیتا بیسه که کمکم کنید
    ممنون
     
  5. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    آقا چرا کسی کمک نمیکنه یکی به داد ما برسه داره دیر میشه
     
  6. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    كد زير رو توو form unload بنويسين

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Cancel = True
    End Sub
     
  7. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    كمي صبر بايد ... :D

    ديشب تا 4 صبح روو يك چيزي كار ميكردم!‌وقت نشد اينجا هم سر بزنم،اما در كل بخش برنامه نويسي اونقدر سوت و كور شده (شايد مشكل وسط امتحانات بودنه!‌) كه من حتي هنوز دلم نيومده به C‌و DELPHI و PHP هم يه سري بزنم!!‌ اومدم جواب سوالهاي اينحا رو تكميل كنم! ديدم اونقدر سوالها قديميه كه اگه جواب بدم دعوام مي كنن :p
    امااولا يك چند دقيقه صبر داشته باشين!

    دوما من قوانين اينجا رو نمي دونم،اما معمولا توو فرومهاي ديگه تاكيد مي كنن هر سوال توو قسمت مجزا پرسيده شده! نه اينكه توو يك تاپيك چند تا سوال ...

    (بشينم دانلود كنم ببينم جواب بقيه سوال ها رو مي دونم و وقت دارم يا نه :( )
     
  8. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    برنامه دوم لينكش ناقصه

    براي برنامه اول هم ببخشيد!
    اين برنامه كار هم ميكنه ؟
    از كجا اومده :p

    راستش خيلي Bug ديدم! خيلي ...

    از همون خط اولش كه با
    If txt_find Or txt_find2 = Empty Then

    شروع ميشه تا ...
     
  9. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    آقا دستت دردنکنه ممنون
    فقط یه چیزی اون قسمتی که میگی خيلي Bug ديدم! اگه همون Or txt_find2 رو برداری دیگه Bug نمیده مشکل تو مقایسه بین یوزر ها هستش که دچار مشکل شده فقط توروخدا اگه میتونید درستش کنید ممنون میشم کمکم کنید
     
  10. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    برنامه ها رو خودم نوشتم

    برنامه نظر سنجی رو درستش کردم الان به خوبی کار میکنه و درصد نظرات رو بخوبی بیان میکنه فقط فکر کنم 30 تا دستور IF توش کار رفته بعلاوه 27 تا متغیر اون هم برای 2 تا سوال؟
    درضمن لینکش هم خراب نیست شما احتمالا لینک رو کپی کردی توی ادرس بار اینترنت اکسپلورتون شما روی لینک کلیک کنید هیچ مشکلی نداره.
    فقط اون برنامه دیتا بیس مونده که اگه جواب بده دیگه کار تمومه یکی از دوستان تو فروم های دیگه برای حل مشکل این برنامه چنین گفت:
    ممنون و با تشکر
     
  11. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    ممنون به خاطر راهنماييتون درباره رفع ايون اشكال كه گفتم!:p اما من خودم 12 ساله برنامه نويسم :happy:
    من هم از بيحوصلگي يكيش رو حذف كردم اما اگه خواستين به جاش :
    If ((txt_find= Empty) Or (txt_find2 = Empty)) Then
    بزارين
    بيشتر منظورم اين بود كه وقتي خط اول برنامه اينطوري شروع مي شه،به بقيه اون هم اعتماد دارين ؟ چون من فقط الان همين يك موضوع رو رفع كردم،‌لازمه بقيه اش هم خونده بشه ؟

    http://khepelesibilo.persiangig.com/vb password.rar
     
  12. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    راستي،چندين ساله توو فرومهاي مختلفم! :p پس مطمئن باشين لينك برنامه دومتون لااقل براي من ناقص نمايش داده ميشه!
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    آقا دستت دردنکنه یه دنیا ممنون داره جواب میده خیلی هم عالیه یکم روش کار کردم و یکم تغیرات دادم روش همه چیز به خوبی انجام میشه فقط یکجای دیگه مونده که اگه درست شه تمومه کار.
    ببینید وقتی ما New Account میکنیم اکانت به خوبی ایجاد میشه ولی تو صفحه اصلی که میخواهیم وارد شیم وقتی یوزر و پسوردی رو که جدیدا ساختیم رو وارد میکنیم میگه چنین یوزری وجود نداره در صورتی که در دیتا بیس ما این یوزر درست شده و موجود هستش به محض اینکه برنامه رو میبندیم و دوباره اجرا میکنیم یوزر جدید که ساختیم کار میافته و دیگه مشکلی نداره .برای این یه تیکه اگه چاره ای پیدا کنید ممنون میشم یعنی برای شناخت یوزر جدید برنامه باید یکبار بسته بشه و دوباره اجرا بشه.
    ببینید:
    http://www.2shared.com/file/2705214/8b5ecfb2/111.html
     
  15. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    اولا پيشنهاد ميكنم TAB INDEX كنترل هاتون رو مرتب كنين، استفاده از برنامه رو راحتتر مي كنه
    دوما فقط 2 تا DATA فرم يكتون كافيه، توو بقيه فرم ها با اونها به اين شكل كار كنين
    form1.Data1.Recordset.AddNew
     
  16. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
  17. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    اقا مرتضی به دادم برس که قسمت change وقتی میخواهیم یوزر و پسورد رو عوض کنیم عوض میشه ولی یوزر و پسورد قبلی هم باقی میمونه
     
  18. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,624
    تشکر شده:
    16
    من كه گفتم توو اين برنامه فقط توو فرم اضافه كردن يوزر تغيير رو دادم، همونطور كه توو اين فرم جاي DATA روي فرم،از DATA فرم اصلي استفاده كردم،توو اين هم همينكار رو بكنين! DATA هاي روي فرمهاي ديگه رو پاك كنين و فقط با اون 2 تا كه روو فرم اصلي هست كار كنين!
     
  19. Ship Storm

    Ship Storm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2007
    نوشته ها:
    486
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Great Tehran
    آقا برنامه رو نوشتم درست شدش