آژانس هواپیمایی
pop up

درخواست کمک فوری در مورد تغییر ولتاژ

شروع موضوع توسط karnavaleroos ‏27 نوامبر 2007 در انجمن سخت افزار

  1. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    من قبلا هم در این مورد از شما دوستان کمک خواستم مشکلم حل نشد . قضیه اینه که من یه سیستمی دارم با این مشخصات
    cpu : intel core 2 e 6420
    mb: asus p5wdh deluxe
    فکر کنم همین دوتا کافی باشه
    من بعد از اینکه برا اولین بار فن سی پی یو رو از مین جدا کردم دیگه ولتاژ سی پی یو ثابت نموند بعضی وقتا ارور بالا بودن ولتاژ سی پی یو میداد که با شل و سفت کردن فنش برا یکی دو روز قضیه حل میشد ! اما بازم بازی از اول شروع میشد الان هم دیگه ولتاژ هیچ قسمتی ثابت نمیمونه یه ثانیه vcore ماکسیممه یه ثانیه بعد مینیمم حتی صفر این جریان برای 12v و avcc هست الان که دارم مینویسم دمای مین و سی پی یو 150 تا 150- میره مطمئنم عیب از پاور نیست چون هم پاورم رو با پاور گرینعوض کردم هم هر دو پاورم چه قبلی چه جدید سالمه چون تو سیستم دیگه ای درست کار میکنن. هر چی که قبلا گفتین انجام دادم مثل درآوردن باطری مین ,تنظیم ولتاژ از بایوس و.. حالا شما اساتید سخت افزار بگید عیب از کجاست ممکنه مین صدمه دیده باشه جالبه دما بالا بره هنگ نمیکنه
     
  2. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    جالبه الان یه مرض دیگه پیدا کرده اونم اینه که اگه یه مدت کامپیوتر روشن باشه بعد از 1 ساعت سرعت و شدت نوسان کم میشه بعدشم برا مدتی ثابت و طبیعی میشه ولی یکم بعد دوباره میریزه بهم اگه خاموش یا رستارت کنی که دوباره سنگین میریزه بهم
     
  3. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    یه چیز دیگه دمای هارد قبلا و الان هیچ فرقی نکرده همیشه ثابت و نرمال بوده و هست . اینو گفتم تا شاید کمک کنه بفهمیم اشکال از کجاست
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مشخصات دقیق قطعات رو به من بگو رفیق
     
  5. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    cpu :intel core 2 e6420
    mb: asus p5w dh deluxe
    vga:gigabyte geforce 7300 gs
    power:green 530w real
    hdd:maxtor 160g 8m
     
  6. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    جالبه بعد از سه ساعت روشن بودن کامپیوتر و نوسان الان 1 ساعته کاملا ولتاژ طبیعی شده و تغییر نکرده دلیلش چیه ضمنا اگه خاموش کنم دوباره نوسان شروع میشه این یعنی چی ؟ عیب چیه؟
     
  7. boxilink
  8. marco250

    marco250 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    819
    تشکر شده:
    307
    ورژن بایوست چیه ؟
    بایوست رو آپدیت کردی ؟ شاید از بایوست باشه....
     
  9. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    آره تا حالا دوبار آپدیت کردم جدیده جدیده .قبلا اینجوری نبود از وقتی فن سی پی یو رو باز کردم شروع شده
     
  10. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    amd>intel عزیز عیب سیستم مارو پیدا نکردی تا حالا کسی با این مشکل به شما مراجعه نکرده؟
     
  11. karnavaleroos

    karnavaleroos Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    0
    هر کی راه حل مشکل مارو فهمید بگه ظاهرا اساتید ریپ زدن
     
  12. FAB81

    FAB81 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    0
    شما وقتی فن رو باز میکنی باید دوباره کمی خمیر بزنی بعد دوباره فن رو نصب کنی . کلمه ریپ زدن درست نیست .
     
  13. doom3

    doom3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    2
    اقا من یک ماین بورد asus p5p800 ولتاژ 3.3 اون هی داره پایین میاد وسیستم من ریستارت میشه با چند تا پاور دیکه هم تست زدم درست نشد؟cpu 3.2 ram 1gراهنمایی کنید ممنون؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right