درخوالست كد براي طراحي يه صفحه

شروع موضوع توسط black_jack_of_black_city ‏18 سپتامبر 2004 در انجمن PHP

  1. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    اگه ميشه يه صفحه ميخوام با پي اچ پي برا گالري كه خيلي باحال باشه


    يا ميشه يادم بدين چطور بسلزم هيچي از اين زبون بلد نيستم
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    من دارم ميرم ديرم شده ! :D

    اگر فهميده باشم ... ميخواي يه صفحه داشته باشي كه قالب ثابت داشته باشه ... و بسته به درخواستت يه عكس نشون بده !

    ساده ساده ميگم ... يه متغير بفرست به صفحه PHP اينطوري page.php?pic=pic02

    بعد تو متن فايل php از اين متغير براي نشون دادن عكست استفاده كن ! اينطوري مثلا :

    <img src="<?php echo $pic; ?>.jpg" width="100" height="100">

    ديگه شرمنده براي 1 دقيقه وقت چيزه ديگه اي به فكرم نرسيد !
     
  4. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    راستي اگر چيزه خيلي خفن ي ميخواي ... بگرد برنامه آماده گير بيار ... ( نهايتا ظاهرش رو دستكاري كن ) اگرم چيزه ساده ميخواي همينجا با كمك بچه ها يه چيز ميشه ساخت !

    من ديگه جدا رفتم :D ( شمال تا پس فردا )
     
  5. behdad

    behdad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    پیشنهاد میکنم که این کار رو خودت دنبالش نکنی چون وقعا چیزه پیچیده ای هستش , یا حداقل چیزهایی مثل 4images رو میبینه ادم از نوشتن چنین برنامه هایی منصرف میشه .

    یک نرم افزار تحت وب هست بنام 4images که میتونید از روی سایت www.4homepages.de دریافتش کنید , فوق العاده کامل و حرفه ای هست و مخصوص گالری های عکس و نقاشی و یا اصولا فتو بلاگ .
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    4image Nullfiled رو دارم
     
  7. alvan

    alvan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    1
    ---------------------------
    سلام دوست عزيز ! بهتره واسه ي ساخت يه فتوگالري توپ از برنامه هاي آماده كمك بگيري . البته اگر اندكي اطلاعات در مورد اسكريپت نويسي با php داشته باشي مي توني يه قالب به دلخواه با اون برنامه بسازي . يكي از دوستان يكي از برنامه رو معرفي كرد برنامه ديگري هم هست كه قابليت هايي از اون بيشتر و كمتر داره . اگه خواستي اينم آزمايش كن بد نيست . :rolleyes:
    http://coppermine.sourceforge.net/
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون