exchanging

درست كردن عكس با PHP

شروع موضوع توسط miladmovie ‏20 سپتامبر 2003 در انجمن PHP

  1. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  2. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    با استفاده از gd
     
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  4. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    اين GDlibrary یک مدول است که بر روی php باید نصب بشه.
    خیلی از هاست ها این رو دارند.
    بعدش وقتی که نصب شد توی php manual رو نگاه کن یک سری دستور هست که با استفاده از این مدول می تونی image تولید کنی.
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    ممنون
    این چیز که میگی همراه PHP كه از سايتش گرفتم هست؟
    اگر نيست يك لينكي بدي ممنون مي شم
     
  6. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    <a href='http://www.boutell.com/gd/' target='_blank'>http://www.boutell.com/gd/</a> از اينجا مي توني دانلودش كني !
     
  7. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  8. mitch

    mitch کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز؛
    يك نمونه كد را كه قبلا نوشته و استفاده كرده‌ام در اينجا برايت مي‌آورم:
    ------------------------------------------------------------
    /* Connect to Database:
    ...
    */

    $result = mysql_query("select photo from person where ID = $id") or die('Error!');
    if (mysql_num_rows($result) <> 0) {
    $row = mysql_fetch_assoc($result);
    $img = $row['photo'];
    }

    ob_clean();
    header("Content-type: image/jpeg");
    print $img;
    ob_flush();

    ------------------------------------------------------------
    ذكر چند نكته ضروري است:
    1. عمل Output Buffering بايد در فايل php.ini فعال شده باشد:
    output_buffering = On​

    2. فرمان header نوع MIME type فايل را تعيين مي‌كند. براي انوع ديگر تصوير نوع MIME را تغيير دهيد.

    3. فرمان ob_clean كل Output Buffer را پاك مي‌كند. اين كار ضروري است زيرا وجود حتي يك بايت اضافه در خروجي تصوير را غير قابل نمايش مي‌سازد.

    4. فرمان ob_flush كل بايت‌هاي تصوير را براي browser كاربر مي‌فرستد.
     
  9. saeedphp

    saeedphp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Rasht
  10. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    ممنون از همه



    اگر نسخه zip شده php رو نصب كرديد(من توي نسخه اينستالر اون نديدم)
    فايل php.ini (مي دونيد كجاست كه!) رو باز بكنيد
    اين رو پيدا كنيد
    کد:
    extension_dir
    و اين رو روبه روش بنويسيد
    کد:
    C:\php\extensions 
    البته اگر مثل من نصب كرده باشيد

    بعد برويد اين نوشته رو پيدا كنيد

    کد:
    Windows Extensions
    چند خط پايين تر يك سري اكستنشن است كه فقط بايد علامت ; رو از جلوشون برداريد

    اكستنشن عكس اين است php_gd2.dll حالا علامت ; رو از اول خط برداريد بعد براي تستش برويد اين كار رو انجام بده

    دقت كنيد اگر php رو به صورت ماژول نصب كرده باشي بايد يك بار وب سرورت رو ريستارت كنيد



    کد:
    <?php
    
    $length = 300; 
    $width = 100;
    $image = ImageCreate($length, $width);
    $blue = ImageColorAllocate($image, 0, 0, 255); 
    Header("Content-type: image/png"); 
    ImagePNG($image);
    ?>
    
    
    بقيه توابع رو مي تونيد از خود سايت PHP دريافت كنيد!
     
  11. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    مرسی میلاد جان عالی بود.
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    خواهش مي شه

    فقط من يك كتاب پيدا كردم كه درباره اون تقريبا كامل توضيح داده اگر ترجمش كنم امكانش هست كه توي مقالا سايت بگذاريدش؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    بله كه امكانش هست.. خيلي هم استقبال مي كنيم.