درمان اکثر بیماری ها وافزایش طول عمر با چای معجزه گر کامبوجا-سلامت خود را تضمین کنید-ارسال با پیشتاز

شروع موضوع توسط Bahram241 ‏17 سپتامبر 2013 در انجمن بازارچه عمومی و متفرقه

  1. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    دوستان لطفا توضیحات را به دقت بخوانید.
    خواصی که این دو قارچ معجزه گر دارند می تواند در بهبود سطح سلامت و زندگی شما تاثیر به سزایی داشته باشند

    prebotic.ir kefir.blogfa.com
    دوستانی که از طریق موتورجستجو با تاپیک آشنا شدند یا تمایل به ثبت سفارش تلفنی دارند می توانند با شماره زیر تماس بگیرند:
    [​IMG]

    06574231877370669526.jpg

    برای اطلاعات بیشتر در مورد قارچ کفیر کلیک کنید!

    قارچ کامبوجا: (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)

    به درخواست دوستان عزیز قارچ کامبوجا هم تولید و آماده عرضه شد.لطفا برای آشنایی با این قارچ معجزه گر توضیحات را بخوانید.

    آشنایی با قــارچ معجزه گـر کــامبوجــا (اکسیر طـول عـمر و درمان بـیـماری ها)
    کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماریهای جدید نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد. اکثر پزشکان و حکیمان نوشیدن کامبوجا را برای تمام بیماری ها توصیه می کنند. اما باید توجه داشت که نه کامبوجا و نه هیچ یک از محصولات دارویی طبیعی، داروی همه ی دردها نیستند. تندرستی یعنی ایجاد تعادل در جسم و روح و عواطف انسان. دلیل اینکه یک بیماری معالجه می شود این است که علت آن کشف و آثارش، یکی یکی از بین برده می شود.شربتی مانند کامبوجا در صورتی می تواند مفید واقع شود که بین رژیم غذایی و نحوه زندگی و رفتار شما تعادل برقرار باشد. یکی از مواردی که درباره کامبوجا ادعا می شود تقویت سیستم ایمنی برای کمک به درمان بیماریهاست. کامبوجا از طریق پاک سازی خون و تقویت کلیه ها سموم بدن ما را از بین میبرد و نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد.و گفته می شود اثر آن در پیشگیری و درمان بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر در دنیا شناخته شده است.اینکه کامبوجا روز به روز هوادان بیشتری پیدا کرده و بعنوان منبع حیات شناخته شده است، آدمی را به هیجان می آورد. این موجود زنده ی عجیب، شربت حیات بخش و گوارایی تولید می کند که در خانه و توسط تمام افراد خانواده به آسانی قابل تهیه است.

    برخی از خواص نوشیدنی کامبوجا:

    1. تقویت سیستم ایمنی
    2.هزم آسان پروتئین ها، چربی ها و قندها
    3. افزایش طول عمر
    4.کاهش چربی خون
    5.جلوگیری از سرطان معده و روده
    6.پیشگیری از نشانه های نامطلوب یائسگی
    7.درمان آب مرواررید
    8.درمان ناهنجاری قلبی
    9.درمان اختلالات بی خوابی
    10.درمان دیابت
    11.موهارو سیاه کرده و از ریزش می کاهد
    12.پیشگیری از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد
    13.درمان بواسیر
    14.چین و چروک پوست را بر طرف می سازد
    15.بهبود ورم مفاصل
    16.درمان آبله و زونا
    17. درمان ترشح غدد عروقی پا
    18. درمان انواع آبسه
    19. درمان کبد چرب کمتر از 3 ماه
    20.کاهش ناراحتی های قلبی
    21.میزان قند خون را تنظیم می کند
    22.درمان نارسایی‌های کبد وکلیه
    23.تنظیم فشارخون
    24.عامل لاغر شدن و کنترل وزن
    25.جلوگیری از پیشرفت برخی سرطان‌ها و ایدز
    26. قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در پيشگيري از سکته‌هاى قلبى است
    27.افزایش جریان خون
    28. برطرف کننده ناراحتی‌های عضلانی
    29. سرفه‌های آسمی می کاهد
    30. حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود می‌بخشد.
    31. بیماری نقرس را درمان می کند
    32. فلجی ام.اس MS را درمان می کند.
    33. روماتيسم و درد مفاصل را درمان مي‌كند
    34. صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژي بيشتري را احساس مي‌نمائيد
    35. قوای میل جنسی را افزون می کند و....

    علاوه بر این،

    قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکته‌هاى قلبى شناخته شده

    به اعتقاد پزشکان ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است.

    مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ‌ها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرىجلوگیرى مى‌کند.

    prebotic.ir kefir.blogfa.com

    در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مى‌یابد و زمان پیرى دیرتر فرا مى‌رسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا به‌طور سنتی، قارچ کومبوجا به‌صورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مى‌شود اشاره مى‌کنند. آنها مى‌گویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مى‌کنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمى‌گیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمده‌اى دارد.

    اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مى‌گیرد، یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است. گزارش‌هاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مى‌دهد که به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مى‌کنند آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مى‌آید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارى‌ها مى‌شود.

    حتی FDA(وزارت غذا و دارو)برروی تحقیق کرده است ودر موردخواص آن علاقه مند بوده است.

    طریقه مصرف:

    به منظور سالم زندگی کردنبهتر است که به مدت 3هفته در هر ماه (21 روز) روزانه یک فنجان قبل از غذا بنوشید و یک هفته مصرف را قطع نمایید.
    به منظور رفع ناراحتی های خاص مانند مشکلات دفع، ضعف کبد، رماتیسم، نقرس و تصفیه خون توصیه میکنیم که روزانه حدود (40 سی سی) طی سه تا شش ماه بنوشید و بعد به مدت یک ماه قطع و مجددا شروع کنید.
    ضمنا این قارچ در عرض 1 هفته پرورش یافته و قابل تکثیر است.

    طرز تهیه چای کامبوجا

    با 10 لیوان آب جوش 2 پیمانه چای (سیاه یا سبز) دم می کنیم، سپس 10 لیوان چای را از صافی رد می کنیم و در یک کاسه بلوری یزرگ میریزیم و یک لیوان شکر و 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب به آن اضافه می کنیم. وقتی مایع ولرم شد، قارچ کامبوجا را در آن قرار می دهیم و با دست کاملا آن را در سطح مایع پهن می کنیم و ظرف حاوی نوشیدنی را به مدت یک هفته در یک جای تاریک (مانند کابینت آشپزخانه) و گرم (دمای اتاق) قرار می دهیم و روی آنرا با یک پارچه توری (اکسیژن باید به قارچ برسد) می پوشانیم تا گرد و خاک یا چیز دیگری در آن نریزد. بعد از یک هفته قارچ جدیدی بوجود می آید که بعضا روی سطح کاسه را می پوشاند. در این زمان نوشیدنی آماده شده و باید قارچها را از داخل آن در آوریم و نوشیدنی را از صافی پارچه ای عبور دهیم و در یخچال بگذاریو میل کنیم.

    آیا اندازه و شکل قارچ اهمیت دارد؟
    خیر؛ مادام که قارچ از یک مادر سالم به وجود بیاید، هیچ مشکلی وجود ندارد. یک تکه قارچ به اندازه 5 تا 10 سانتیمتر مربع به خوبی عمل خواهد کرد. گاهی قارچ بچه ای که از مادر جدا می شود، دارای سوراخی است که توسط حباب هوا و یا پارگی ایجاد شده است. این قارچ نیز بدرستی عمل خواهد کرد.

    چنانچه برای مدتی به سفر برویم چه اتفاقی می افتد؟
    قارچ کومبوچا، چنانچه در مایع کومبوچا و در ظرف در بسته در یخچال باشد به مدت 3 تا 6 ماه در حال استراحت بسر خواهد برد. لازم است فضای خالی بین قارچ و در ظرف وجود داشته باشد.

    چند بار می شود از یک قارچ استفاده کرد؟
    حدود 5 تا 6 نوبت؛ زیرا بیش از این تعداد دفعات نمی تواند بدرستی عمل کند. همیشه یک قارچ بچه سالم در یخچال داشته باشید تا در موقع لزوم از آن استفاده کنید.

    شنیده ام که طرف صاف قارچ باید رو به بالا باشد. آیا فرق می کند که کدام طرف رو به بالا باشد؟
    در هر دو حالت قارچ جدید بر روی قارچ قبلی تشکیل می شود. در هر حال پرده های نازک و لزجی در سط زیرین قارچ پدید می آید. بهتر است طرف صاف قارچ رو به بالا باشد.

    آیا قارچ نیاز به هوا دارد؟
    بله، چنانچه کومبوچا را در قفسه گرم نگهداری می کنید در آن را کمی باز بگذارید تا هوا جریان داشته باشد. شیشه را نبندید ولی با پارچه ای روی آن را بپوشانید و با کش محکم کنید. بدون وجود اکسیژن، در جریان تخمیر، قارچ فعالیتی نخواهد داشت و شرایط نامساعد منجر به تشکیل کپک خواهد شد.

    وقتی می خواهم به قارچ دست بزنم، آیا باید انگشترهایم را در بیاورم؟
    این کار ضروری نیست. حتی می توانید قارچ را با قیچی تمیز ببرید و یا آب را در قوری برقی با المنت فلزی بجوشانید. فقط در جریان تخمیر است که نباید از ظروف استیل و یا آلومینیومی استفاده کنید (ظرف آلومینیومی تحت هیچ شرایطی برای استفاده در تخمیر توصیه نمی شود).

    آیا زنان حامله و بچه شیرده می توانند کومبوچا بنوشند؟
    بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. طی این دوره از مصرف کافئین بپرهیزید. بنابراین، می توانید از انواع چای گیاهی مانند مقدار کمی برگ تمشک، گل قاصدک، اقطی و گورگیاه استفاده کنید. از بکار بردن انبه بپرهیزید، زیرا ممکن است منجر به سقط جنین شود.

    اگر کومبوچا ترش شد چه می شود؟
    این امر نشان می دهد که بیش از زمان لازم نگهداری شده است. در این حالت قابل خوردن است و ضرری ندارد و می توانید برای مطبوع کردن طعمش مقداری آب و یا آب میوه به آن بیفزایید. دفعه بعد زودتر به سراغ آن بروید. بهترین موقع وقتی است که نه ترش باشد و نه شیرین.

    آیا در خلال تخمیر باید در جای تاریک باشد؟
    برای جریان تخمیر احتیاجی به نور نیست. حتی نور می تواند موجب تأخیر در تخمیر شود. ثابت شده است که انواع قارچهای تک سلولی و ذرات موجود در کومبوچا، نسبت به نور خورشید و پرتو فرابنفش حساس اند؛ بنا براین حتماً آن را در سایه نگه دارید.


    عکس با نام کاربری:

    53265540576935046409.jpg

    1358595010571.jpg

    نکات مهم:
    دستها باید کاملا تمیز باشد
    از ظرف یا قاشق فلزی نباید استفاده کرد
    هیچگونه جسم خارجی نباید در ظرف باشد
    در طول یک هفته نباید ظرف را تکان بدهیم یا مایع را هم بزنیم
    قارچها را در ظرف شیشه ای در بسته می توانیم داخل یخچال به مدت طولانی نگهداری کنیم.

    مقالات فارسی در مورد خواص قارچ کامبوجا:
    مقاله دکتر ثریا شنتیایی چاپ شده در مجله برگ سبز مورخ دوشنبه 6 فروردین 1375
    مقاله چاپ شده در روزنامه کیهان مورخ چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391
    مقاله دانشجویی آقای م. فریمانی


    راهنمای خرید و دریافت قارچ کفیر:

    > بانک ملی:
    شماره حساب:
    0106304886009
    شماره کارت:
    6037991331021380

    مبلغ پرداختی: 25/000 تومان
    توضیحات:
    پس از انتخاب محصول(کفیر،کامبوچا یا هردو) مبلغ آنرا به همراه 15هزارتومان هزینه ارسال با پست پیشتاز به شماره حساب 0106304886009 بانک ملی به نام محبی واریز نمایید و تاریخ، کد شعبه، میزان مبلغ واریز شده و شماره سند (فیش واریزی) را همراه با آدرس کامل و نحوه دریافت به شماره [​IMG] ارسال نمایید.

    نظر دوستان:
     
    Last edited: ‏25 نوامبر 2016
    Business plan, Persian Pay, TOPMovie و 8 کاربر دیگر از این نوشته تشکر کرده اند.
  2. adrins

    adrins کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2010
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    آقا بهرام راستش من اولین باره راجع به این نوشیدنی و این قارچ می شنوم. یه چندتا سوال داشتم:
    1 - نوشیدنی ای که بدست میاد چطوریه؟ یعنی چه مزه ای تقریبا؟ باید سرد نوشید یا گرم؟
    2 - نوشیدنی که یعد از یک هفته به دست اومد و از قارچ جدا کردیم تا چند وقت با همون طعم و خواص ماندگاری داره؟
    3 - همیشه وقتی این نوشیدنی رو درست میکنیم روی قارچ قبلی یه جدید هم ایجاد میشه؟ بالغ و به همون اندازه؟ اگه کوچیکه و به اصطلاح بچه، طی چه مدت و چطور بزرگ میشه؟
    4 - این قارچ ها فقط طی فرایند تولید نوشیدنی تولید و تکثیر میشن؟
    5 - ظرفی که قارچ رو برای طولانی مدت نگه میداریم باید حاوی همون نوشدنی تولید شده توسط قارچ باشه؟
    6 - قیمتی که مرقوم فرمودید برای چه تعداد قارچ هست؟
    7 - این مایع استارتر که گفتین چی هستش؟

    ببخشید انقد سوال پرسیدما
    با تشکر
     
    Last edited: ‏20 سپتامبر 2013
  3. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    سلام.زیر سوال ها پاسخ دادم که اشتباه نشه.سوالات بسیار خوبی بود ممنونم.

    پیام دادم.

    تمام قارچ های عرضه شده توسط بنده جوان و تازه متولد شده هستند.از طرفی درصد الکل بسیار پایینی داره و از نظر مراجع بلامانعست.
     
  4. adrins

    adrins کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2010
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    1
    بهرام جان من هم کفیر میخوام و هم کامبوجا
    ساکن کرج هستم
    اولا هزینش با ارسال و تخفیف چقدر میشه؟
    ثانیا غیر از باربری جور دیگه ای میشه همشو ارسال کرد؟
     
    hoorani از این نوشته تشکر کرده است.
  5. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    پاسخ دادم.
     
    Last edited: ‏29 سپتامبر 2013
  6. mostafa.98

    mostafa.98 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2013
    نوشته ها:
    147
    تشکر شده:
    17
  7. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    ارسال شد عزیز.
     
  8. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
  9. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
  10. Arzhan

    Arzhan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2013
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام بهرام خان عزیز

    من یه مقدار در مورد کامبوجا توی نت سرچ کردم و مقالاتی رو هم که مستند کرده بودید یه نگاهی کردم... سؤالاتی که دارم اینه:

    1. چند جا می خوندم استفاده از سرکه این قارچ عوارضی داره !!! میشه لطفاً در اینباره یه مختصر توضیحی بفرمایید؟

    2. در مورد میزان مصرف ، نحوه مصرف (با چاشنی خاص) ، بهترین راه تکثیر ، موارد منع مصرف و ... یه توضیح بفرمایید.

    اگه متن آماده ای در مورد جواب سؤالات بنده داشتید لطفاً برام بفرستید. سپاسگزارم.
     
  11. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    سلام.

    سومصرف از هر ماده ای حتی آب مضرات مختص به خودش رو داره و این ماده هم از این امر مستثنی نیست.شما با مصرف صحیح شربت این قارچ سلامت خود و خانوادتون رو تضمین می کنید همونطور که اشاره شده کامبوجا داروی همه ی دردها نیست. تندرستی یعنی ایجاد تعادل در جسم و روح و عواطف انسان.در مورد نحوه مصرف و تکثیر و همینطور چاشنی ها در بروشور های همراه قارچ توضیح داده شده همینطور در اینترنت هم منابع خوبی یافت میشه.
     
  12. baghdadi

    baghdadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    97
    تشکر شده:
    9
    درود
    مبلغ جهت تهیه قارچ واریز شد به حساب شما
    فقط نمیشه به جای یک لیوان شکر چیز دیگه ای جایگزین کرد ؟
    خود یک لیوان شکر کلی ضرر داره که ...
    البته فکر کنم مصرف کنه شکر رو قارچ درسته ؟

    با تشکر
     
    Last edited: ‏15 اکتبر 2013
    آیدوغموش از این نوشته تشکر کرده است.
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    با سلام.
    بله درست حدس زدین.شکر توسط قارچ مصرف و تبدیل به یک لایه جدید در بالای ظرف میشه.
     
  15. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    سفارش دوستانی که تا امروز سفارش دادند ارسال شد.
     
  16. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,199
    تشکر شده:
    320
    سلام دوست عزیز

    این قارچ واقعا برای کبد مفید هست؟

    من هم کبد چرب دارم هم آنزیم های کبدی بالایی دارم

    چطوری این رو باید مصرف کنم برای درمان کبد؟

    و دیگه اینکه خود قارچایی که فرمودین میتونین توی یخچال نگه دارین ، قابلیت خوردن داره یا اینکه بعد از تموم شدن مایع دوباره با همونا مایع جدید درست میشه؟
     
    آیدوغموش از این نوشته تشکر کرده است.
  17. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    سلام.

    بله.برای نارسایی های کبد و همچنین کبد چرب مفیده و احتمال بهبود بعد از مصرف یک دوره بالاست.
    بروشور آموزشی همراه این قارچ ارسال میشه.خود قارچ قابل خوردن نیست بلکه نوشیدنی که تولید می کنه باید مصرف کرد.
    تا 6 ماه میشه در یخچال نگه داشت.
     
  18. hamid_shahrsaz

    hamid_shahrsaz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2010
    نوشته ها:
    2,199
    تشکر شده:
    320
    ممنون از شما

    یعنی برای هر دفعه تولید نوشسدنی باید یه سری قارچ از شما بخریم؟
     
  19. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    نخیر.
    شما با یکبار خرید ،مصرف همیشگی خانواده را تامین می کنید حتی به دوستان و آشنایان هم می تونید از این قارچ بدین.
    داخل بروشور ارسالی کامل توضیح داده شده.
     
  20. jalal1342

    jalal1342 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2013
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    سلام دادا
    قیمت 20 تومن که فرمودین برای یک کیلو قارچه یا برای یک لایه؟ یا ......؟
    معمولا هزینه پست و ارسال چنده؟
     
  21. Bahram241

    Bahram241 همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2010
    نوشته ها:
    4,475
    تشکر شده:
    856
    محل سکونت:
    زنجان
    این قارچ قابلیت تکثیر داره یک لایه کافیه نه یک کیلو!!!!

    بروشور چاپیه و فقط برای خریداران ارسال میشه.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal