• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دروغ یا شایعه: از ارائه کارت اعتباری ویزا تا انتقال تلگرام به سرور افرانت

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
داستان اول

مدیرعامل شرکت خدمات اینترنتی افرا نت با بیان اینکه گوگل و مایکروسافت در آرزوی انتقال سرورهای خود به ایران هستند، از مذاکره با مدیران تلگرام برای انتقال سرورهای آنها به کشورمان خبر داد و گفت: با برطرف شدن برخی مشکلات، این اقدام انجام خواهد شد.

به دنبال انتشار خبر فراهم‌سازی مقدمات انتقال سرورهای تلگرام به درون ایران یکی از خبرنگارها جزئیات بیشتر را از مدیرعامل و بنیان‌گذار تلگرام «پاول دورف» جویا شد اما او این خبر را تکذیب کرد!

صبح امروز خبرگزاری‌های رسمی از افتتاح چندین دیتاسنتر شرکت افرانت ویژه میزبانی سرورهای تلگرام در ایران خبر دادند و مدیرعامل این شرکت نیز ادعا کرد که دولت افرانت را به عنوان یکی از میزبانان سرورهای تلگرام در کشور تعیین کرده است. با این وجود دقایقی پیش یکی از خبرنگاران جزئیات بیشتر را از بنیان‌گذار تلگرام Pavel Durov جویا شد اما او در پاسخ گفت:

نمی‌دانم این اخبار از کجا می‌آید! حتی نمی‌دانیم افرانت چیست؟!

pavel-durov-telegram-servers-tweet.jpg

pavel-durov-afranet-tweet.jpg

با وجود این‌که گفته می‌شد تلگرام مجبور است تا پایان سال سرورهای خود را به درون ایران منتقل کند اما مدیرعامل این شرکت در مورد اخبار امروز اظهار بی‌اطلاعی کرده است. به این ترتیب ما هم مانند شما منتظریم تا مقامات و مسئولین داخل کشور و خصوصاً شرکت افرانت در این مورد اظهار نظر کنند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

داستان دوم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از عملیاتی‌شدن کارت‌های اعتباری بین‌المللی (مسترکارت) در ایران خبر داد و گفت: این کارت‌ها همزمان با هفته دولت در شعب مالی شرکت پست توزیع می‌شود.
محمود واعظی در مراسم رونمایی از پروژه‌های زیرساختی شرکت پست با اعلام این خبر اظهار داشت: همزمان با برداشته شدن تحریم ها و در پی توسعه تجارت بین‌المللی ایران فضا برای سازمان‌هایی از جمله پست، مخابرات، فناوری اطلاعات و شرکت زیرساخت که برای همکاری‌های بین‌المللی فراهم شده است و هم اکنون موفق شده‌ایم نیازمندی‌های مردم را با عملیاتی کردن کارت اعتباری بین‌المللی برطرف کنیم.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزای فارس‌، در مصاحبه‌ای اختصاصی با شرکت«مستر کارت» آمریکا ارائه دهنده کارت‌های مالی اعتباری، گزارش‌های اخیر درباره همکاری با ایران را رد نمود.

«سیث آیزن» سخنگوی مستر کارت امروز دوشنبه در این زمینه گفت که این شرکت هیچ فعالیتی در ایران ندارد.

آیزن گفت: «تا زمانی‌که تحریم‌های آمریکا بر ایران پا برجا هستند، مستر کارت فعالیتی در ایران نخواهد داشت.»

چند روز قبل رسانه‌های ایران به نقل از «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فن آوری از امضای همکاری شرکت پست ایران با یک شرکت خارجی برای دریافت خدمات مستر کارت آمریکا برای شهروندان این کشور خبر داده بودند.

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
مسترکارت مستقیما سرویسی در ایران نداره... اما حدس میزنم اینها دارن از طریق نماینده ها و واسطه ها یه حرکتهایی میزنند.
کارتهایی که ازش صحبت شده اعتباری (Credit Card) نیستند و از نوع (Debit Card) هست... یعنی مثل همین عابربانکهای خودمون... هرچی توش موجودی داشته باشی همون قدر میتونی برداشت کنی...
همین الان هم بعضی بانکها مثل سامان و پارسیان مسترکارت و ویزا کارت از طریق نماینده ها صادر میکنند... بانک سامان به صورت PrePaid هست کارتهاش (یه چیزی تو مایه های همون گیفت) یعنی قابل شارژ نیستند... ولی برای بانک پارسیان قابل شارژ هست...

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
به روس جماعت نمیشه اعتماد کرد،اگه پشت پرده خبری نبود تا الان فیلتر شده بود

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
والا منم خبرش رو فکر کنم 2 روز پیش از اخبار ساعت 14 شبکه 1 دیدم که رونمایی از دیتاسنتر خصوصی افرانت شد.
حالا اگر گوگل به ایران قصد انتقال سرور داشته باشه،ما میشیم یکی از دیتاسنترهای ذخیره اطلاعاتی گوگل در خاورمیانه؟
مثل کشور بلژیک،گرجستان و فنلاند و غیره یا اینکه برای سهولت در فیلترسازی سایتها کاربرد داره؟
تلگرام که همین الانم برای ای پی ایران کانال های با موضوع بد رو میبنده....

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
والا منم خبرش رو فکر کنم 2 روز پیش از اخبار ساعت 14 شبکه 1 دیدم که رونمایی از دیتاسنتر خصوصی افرانت شد.
حالا اگر گوگل به ایران قصد انتقال سرور داشته باشه،ما میشیم یکی از دیتاسنترهای ذخیره اطلاعاتی گوگل در خاورمیانه؟
مثل کشور بلژیک،گرجستان و فنلاند و غیره یا اینکه برای سهولت در فیلترسازی سایتها کاربرد داره؟
تلگرام که همین الانم برای ای پی ایران کانال های با موضوع بد رو میبنده....
البته من فکر نکنم بستن کانال های مورد دار فقط برای آی پی ایران باشه
سیاست کاری تلگرام اینجوریه

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
وااااای دیتاسنر افرانت نمیدونم مال کیه ولی تا اونجایی که اطلاع دارم نود درصد سایت های دولتی **** و فلان روی افرانت میزبانی میشن حالا بقیه ماجرام خودتون میدونین دیگه ...
وااای چه می شود

amooei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
همش شايعه س، تلگرام هم صفحات با محتواي غيراخلاقي رو ميبنده همونطور كه اينستاگرام و فيسبوك ميبندن وربطي به اي پي ايران نداره
اگر هم بر فرض محال چنين اتفاقي بيفته بايد همه تلگرام رو رها كنيم

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
هیچ شیر حلال خورده ای از کشور دیگه سرور نمی گیره مگرینکه لوکیشن بگیره یا خودش بیاد اونجا دیتاسنتر راه اندازی کنه
اگر هم داخل کشورهایی بروند و سرور بگیرند اون سرور ، سرور پروسسور نبوده بلکه فقط gateway هست چیزی شبیه روتر
یعنی کارش سرعت بخشیدن به پینگ هست و انتخاب کنه که از کدوم مسیر به کدوم سرور بره تا وصل بشه به تلگرام.

هرجور به قضیه فکر می کنم جور در نمیاد تلگرام حتی برای فایل های static خودش هم نمیاد از ایران سرور بگیره چه برسه به اینکه کد سرورسایدش رو بیاد تو دیتاسنترهای ایران که با نفت کار می کنند بگذاره.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
وااااای دیتاسنر افرانت نمیدونم مال کیه ولی تا اونجایی که اطلاع دارم نود درصد سایت های دولتی **** و فلان روی افرانت میزبانی میشن حالا بقیه ماجرام خودتون میدونین دیگه ...
وااای چه می شود

سرورهای سه پاه روی ایز-ایران هست.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سرورهای سه پاه روی ایز-ایران هست.
یبار توسط یکی من رفتم داخل یکی از ارگان ها **** تا کارایی سایتی براشون انجام بدم چند تا سایت بود خبری و ... فلان بهمان خلاصه همشون روی افرانت بودن

بالا