دريافت wampp

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
برای گرفتن کيت wampp به جز:

<a href='http://prdownloads.sourceforge.net/xampp/wampp-2.1.zip?download' target='_blank'>http://prdownloads.sourceforge.net/xampp/w....1.zip?download</a>

آيا mirror ديگه ای می شناسين که resume رو ساپورت کنه ؟ آخه نمی تونم 40 مگ رو يه جا بگيرم :(
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
اين كيت براي نصب apache, mysql و perl به طور يكجا هستش كه همه رو با هم انجام بده و دردسر رو كم كنه .. فقط اي كاش resume داشت .. ضمنا به قول پنجره پشتی : در هنگام نصب نيز درگير تنظيم مقادير مختلف و نصب دستی ابزارها نخواهيد شد.

اينجا رو ببينيد:

<a href='http://www.valinezhad.com/reza/weblog/2003_04_01_archive.asp#92534217' target='_blank'>http://www.valinezhad.com/reza/weblog/2003...ve.asp#92534217</a>
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
به غير از XAMPP كيت نصاب آپاچي بازم هست مثل Sokkit يا همون PHP Triad كه تو اجراي PHP خيلي سريعتر عمل ميكنه و حجم كمتري داره منتها DBD-MySQL رو نصب نميكنه (من دستي تصبش كردم ولي به محض اينكه مي‌خواست با MySQL ارتباط برقرار كنه Close مي‌داد). اگه خيال نصب Movable Type رو ندارين من PHP Triad رو پيشنهاد مي‌كنم.

اينجا يك فهرست از اينجور كيت‌ها هست :

<a href='http://www.hotscripts.com/PHP/Software_and_Servers/Installation_Kits/index.html' target='_blank'>http://www.hotscripts.com/PHP/Software_and...Kits/index.html</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من ميتونم يه مدلي داونلودش كنم و بعدش بذارم يه جا كه resume داشته باشه. ولي تا شنبه كه برم دانشگاه و تازه اگه امكانات محيا باشه! ;)
اين يعني اينكه روي من حساب نكنيد.
ولي مطلب جالبي بود مال رضا. دمش گرم.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
دمت قيژ اگه بتوني اين كار رو بكني كه خيلي توپه .. حالا يه چيزي من يادمه كه در دوره پارينه سنگي يعني يه كمي بعد از انقراض دايناسورها ;) يك سيستم هايي بود كه با ايميل در خواست يه فايلو مي دادي بعدش بعضي از اين سرويس ها مي شد بهشون بگي برو تيكه شماره 5 رو بردار بيار .. بعد يه ايميل ديگه مي زدي كه برو تيكه 6 رو بيار .. يا اينكه خودش مي رفت و فايلو تيكه تيكه مي كرد و ميورد (به ازاي هر تيكه مثلا يك مگي يك ايميل بهت مي زد وفايلو ضميمه مي كرد) .. ولي فكر نكنم از پس يه فايل 40 مگي بربياد .. حالا اگه كسي خبرشو داره يه ندايي بده .. :rolleyes:
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
از این استفاده کنید:

<a href='http://twtelecom.dl.sourceforge.net/sourceforge/xampp/wampp-2.1.zip' target='_blank'>http://twtelecom.dl.sourceforge.net/source...p/wampp-2.1.zip</a>

حله ديگه .. از توجه دوستان ممنون ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من واست اينو يه جا آپلود كرده بودم! :D :D
ولي اينترنت سرعت بالا چه حالي ميده انصافا...
با سرعت 190kbs داونلود كردمش و در عرض 6 دقيقه هم آپلود شد!
خدايا يه اينترنت سرعت بالا براي خونه هم بده...
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

اي بابا خدا يكي براي دانشگاه هم بده ما كلامونو مي ندازيم بالا مي ريم اونجا روي كامپيوتراشون سي دي رايتر مي بنديم و د بگير و د برايت .. :( در عوض دانشگاه ما خوش آب و حواست و ما اونجا اداره حواشناسي داريم:twisted: راستی بابت دریافت فایل به هر حال ممنون لطف کردی ;)
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
آقا يكي به من بگه چطور من نتونستم كيت WAMPP رو درست روي كامپيوتر خودم به صورت لوكال نصب كنم؟
هرچي كه آقا رضا توي وبلاگش توضيح داده بود مو به مو اجرا كردم روي ويندوز 98 2000 و 2003 هم امتحان كردم نشد كه نشد .
وقتي اون دوتا بچ فايل رو اجرا ميكنم يكيش سريع بسته ميشه ولي يكي ديگش همينطور ميمونه حالا كه توي اكسپلورر ميزنم localhost يك راست ميره سروقت خطاي 404 عزيز ... :(
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
اوني كه سريع بسته ميشه MySQL هست و اوني كه باز ميمونه Apache هست كه تا موقعي كه لازمه بايد باز باشه. (من خودم فونتشو ريز مي‌كنم كه جا كم بگيره) هر موقع خواستي ببنديش بايد CTRL-C رو فشار بدي.

اما اينكه چرا خطا ميگيري بايد پنجره apache رو نگاه كني و ببيني چه مشكلي داره. ممكنه IIS رو غيرفعال نكرده باشي. wampp رو بايد در يك شاخه مثل C:wampp21 باز كني نه جاي ديگه. اول ببين Apache خطايي ميده يا نه.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
آقا هر كاري گفتي كردم ولي نشد IIS هم غيرفعال كردم ( البته اگر منظور از غير فعال همون Disconnect كردن IIS باشه) توي درايو C هم گذاشتمش ولي بازهم نشد اينم محتويات پنجره آپاچي
[left:fa3ec931c1]C:wampp2>ECHO OFF

Diese Eingabeforderung nicht waehrend des Running beenden

Please dont close Window while MySQL is running

MySQL is trying to start
Please wait ...
MySQL is starting with wampp2mysqlbinmy.cnf (console)

C:wampp2>mysqlbinmysqld --defaults-file=wampp2mysqlbinmy.cnf --standalone[/left:fa3ec931c1]
خودم فكر ميكنم ايراد كار از باز بودن IIS باشه .
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
ابن كه نوشتي مربوط به MySQL هست. بچ فايل mysql-start.bat رو كه اجرا ميكني اين پيام ها رو ميده و مشكلي نداره. البته من اشتباه كردم در wampp پنجره MySQL هم باز ميمونه.

اوني كه سريع بسته ميشه آپاچيه. بچ فايل apache-start.bat رو كه اجرا ميكني خطا رو ميده و سريع بسته ميشه. در حالت عادي اين هم باز ميمونه.

بايد روي فايل apache-start.bat رو با كليك راست ماوس بزني و properties رو انتخاب كني. بعد در قسمت program علامت close on exit رو برداري. اين بار كه اجراش كني ميتوني پيام خطا رو ببيني.

اگه آپاچي بگه كه فلان پورت بسته است مشخص ميشه كه IIS رو disable نكردي.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
آقا رضا شرمنده ام كه اين همه ناشي بازي در ميارم :D
آقا اين پيغاميه كه apache ميده :
[left:9d01585724]C:wampp2>ECHO OFF

Diese Eingabeforderung nicht waehrend des Running beenden
Bitte erst bei einem gewollten Shutdown schliessen

Please close Window only for Shutdown

Apache 2 is starting with

C:wampp2>apachebinapache.exe
(OS 10048)Only one usage of each socket address (protocol/network address/port)
is normally permitted. : make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:80
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs[/left:9d01585724]
والا من كه از اين پيغام سر در نياوردم اگه شما فهميديد به من هم بگيد(بابا جوونه ميخواد يه چيزي ياد بگيره ;)) حالا اگه كه IIS رو درست غير فعال نكردم پس اونم به من ياد بديد كه خيلي صواب داره
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
از اونجايي كه Error 404 ميگيري بعيده كه از IIS باشه وگرنه صفحه خوش‌آمد اون ميومد. چون IIS و Apache هر دو از پورت 80 استفاده ميكنن اين مشكل پيش مياد. ممكنه روي ويندوزت يك Firewall يا برنامه ديگه‌اي داري كه اين پورت رو اشغال كرده.

فايل httpd.conf در شاخه apache/conf با يك اديتور متني باز كن و خط زير رو پيدا كن
[code:1]Port 80[/code:1]
حالا مينوني پورت رو عوض كني به جاي 80 ميشه از 81، 3000 و ... استفاده كرد. اگه حل نشد بايد يك راه ديگه‌اي پيدا كنيم.
 

Sassan

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2003
نوشته‌ها
639
لایک‌ها
34
سن
32
محل سکونت
Atlantic Canada
[left:cbc2dafe4c]Hi I have a question I have allready set up the apache in my windows I also just downloaded <a href='http://prdownloads.sourceforge.net/xampp/wampp-2.1.zip?download' target='_blank'>http://prdownloads.sourceforge.net/xampp/w....1.zip?download</a> this so all I have to do put it in my apache folder right?[/left:cbc2dafe4c]
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
WAMPP يك پكيج هسن كه apache - php - perl - ... رو يك جا نصب ميكنه و فقط آپاچي نيست. تمام تنظيم ها و فايلهاي ini برمبناي اين تنظيم شده كه فايل zip در شاخه C:WAMPP2 باز بشه. البته براي ورژن هاي مختلف اين موضوع تفاوت داره.

اگه بخواين آپاچي رو تنها نصب كنين ميتونيد از www.apache.org اونو بگيريد.
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
39
محل سکونت
اينجا
والا من كه از اين پيغام سر در نياوردم اگه شما فهميديد به من هم بگيد(بابا جوونه ميخواد يه چيزي ياد بگيره &nbsp;;)) حالا اگه كه IIS &nbsp;رو درست غير فعال نكردم پس اونم به من ياد بديد كه خيلي صواب داره
آقا حسام فكر كنم شما موقع نصب يا بهتره بگم باز كردن فايلها از زيپ اونا رو توي يك شاخه ديگه ريختي. اينطور كه من با WAMPP كار كردم بايد توي همون شاخه اي كه توي خود زيپ مشخص شده بازش كني. يعني اگه اسم اون شاخه رو هم عوض كني بازم كار نميكنه.

اينم بگم كه من اون WAMPP رو كه 16 مگ حجم داشت گرفتم و همه كارهايي رو كه رضا ولي نژاد گفته بود انجام دادم ولي يك ارور ميده و كار نميكنه. توي لوگ فايل هاش كه نگاه كردم ديدم دنبال يك فايل به نام strict.pm ميگرده. اين فايل در خط هشتم فايل mt-load صدا ميشه.

اميدوارم شما اين ارور رو نگيريد. چون من كه 3 بار از اول روي ويندوز هاي مختلف تست كردم و هربار همين نتيجه رو گرفتم. از آقا رضا هم خواستم كمك كنه ولي مثل اينكه وقت نداشتن.

سلامت باشيد.
 

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
122
لایک‌ها
2
اون نسخه كوچكتر كه اگه اشتباه نكنم حدود 12 مگ هست mini perl داره و حتي اگه strict.pm رو هم كپي كني باز هم يك تعداد از libray هاي مهم perl براي اجراي MT رو نداره. به خصوص كه برنامه‌نويس‌هاي MT از اونها استفاده زيادي كرده‌اند. اگه نسخه كامل WAMPP رو نصب كني دچار اين مشكل نمي‌شي.

من البته سعي كردم يك نسخه جمع و جور آپاچي با MT نصب شده رو تهيه كنم ولي به هر حال حجمش باز هم زياد ميشه و آپ‌لود كردنش با دايال آپ تقريباً غير ممكنه.

در ضمن من واقعاً نميتونم به همه ايميل‌ها به موقع جواب بدم. اگه توي فوروم ها بنويسيد مطمئناً زودتر به جواب مي‌رسين.
 
بالا