سلام.دوستان من شنیدم دانشجویان خارج از کشور میتونن ارز دولتی دریافت کنن.کسی از دوستان تا حالا این کارو کرده؟مقدار؟مراحل اداری؟اصلا میدن ارز دولتی یا نه؟!
سلام دوست عزیز بله
منتها باید اول به سایت وزارت علوم بری ثبت نام کنی + نامه پذیرش از دانشگاه+مدارک مورد نیاز (یه وقت مصاحبه حضوری در وزارت علوم و......)
مقدار ارز مورد نیاز نهایتن سالی 15000 میدن+هزینه ماهانه 500 دلار زندگی
منتها یکم دردسر داره این مدارک که میخواد اپلود کنی بری کشور مورد نظر گواهی اشتغال به تحصیل تو سایتشون اپلود کنی بعد خانوادت اینجا برن دنبال کار تازه بعد این همه دردسر دلار نرخ مسافرتی میدن یعنی نه دولتی دلار 1200 1300 میدن !!!!!
ممنون عزیز.بازم تو این شرایط دلار 1300 تومنی هم برای دانشجوها غنیمته. این مصاحبه حضوری قضیش چیه؟خود دانشجو باید بره؟
خواهش میکنم عزیز
بله یه روزی تعیین میکنند باید بری وزارت علوم مصاحبه میکنند در باره پذیرش و نوع تقاضاتون
اهان پس قبل از رفتن با همون نامه پذیرش میشه اقدام کرد.امیدوارم بشه روش حساب کرد مثل دلار مسافرتی مقدارشو هی کم نکنن!!
عزیز هم نامه پذیرش میخوای هم باید رفتی اونجا یه نامه از گواهی بگیری اپلود کنی تو سایت با اون تنها نمیتونی اقدام کنی
ببینم شما برای کدوم کشور داری اقدام میکنی؟؟
واو!پس یه بار باید برم و برگردم!!برا آمریکا!
امریکا ؟؟؟دوست عزیز برای کدوم دانشگاه و ایلت وبرای چه مقطعی داری اقدام میکنی؟؟
من برای ادامه تحصیل و تخصص پزشکی اقدام میکنم.
عالیه عزیز !!!! فکر کنم برای یکی از دانشگاهای ایالت کالیفرنیا مثل san diego یا san jose اقدام میکنی
ممنون دوست عزیز.گفتنش تلخه ولی متاسفانه حق با شماست!ااميدوارم اگه جور شد و رفتي براي ادامه ي تحصيل
ديگه بعدش برنگردي !
خداييش حيفه وقتي استعداد داري و پزكشي ميخوني و خارج از كشور بعد يه مدت سرتو بندازي پايين و برگردي به باتلاقي كه همه ازش
فراري هستن ... بهرحال رفتي جاي ما هم نفس بكش .
خوش باشي
قبلا قیمت دولتی میدادن بعد بخشنامه شد که اینجوری نباشه به دردسرش نمیرزه شما اگر دلار 1300 تومانی میخواهید از همین Debit Card ها که بانک میده بگیرید از ایران هم راحت میتوانند براتون شارژ اش کنند و شما اونجا ATM برداشت کنی و دردسر بی پول موندن رو هم نداری .
این کارت ها هم یه جورایی انگار اما و اگر توش هس!یه سری میگن دیگه نمیدن بانک ها برا تحریم و فقط شعبه های تهران میده یه سری هم میگن اگرم بدن بلافاصله بلوک میشه و اینا!این چیز هایی هس که من از یه صراف و شعبه بانک پاسارگاد تو اصفهان شنیدم.
امروز بانک پارسیان بودم، گفتن فعلاً ارائه نمیدیم. دلیل: مبارزه با پول شوییقبلا قیمت دولتی میدادن بعد بخشنامه شد که اینجوری نباشه به دردسرش نمیرزه شما اگر دلار 1300 تومانی میخواهید از همین Debit Card ها که بانک میده بگیرید از ایران هم راحت میتوانند براتون شارژ اش کنند و شما اونجا ATM برداشت کنی و دردسر بی پول موندن رو هم نداری .