منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

در اديتور فاروم من چطور Unicode وارد كنم؟

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2003
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
2,483
محل سکونت
تهران
codepage 65001 رو اضافه كردم و header.asp رو هم اديت كردم و utf-8 رو اضافه كردم.
مشگل اينه با اينكه تمام صفحات درست ديده ميشن ولي داخل اديتور كدپيج صحيح نيست.
من دارم Web Wiz Forums رو فارسي ميكنم. البته هنوز كار داره !
نمونه اون اينه
<a href='http://patogh.notlong.com' target='_blank'>http://patogh.notlong.com</a>

اين تالار رو باز گذاشتم تا افراد غير عضو هم بتونند پست بزنند:
<a href='http://www33.brinkster.com/kiaf/forum/forum_topics.asp?FID=6' target='_blank'>http://www33.brinkster.com/kiaf/forum/foru...opics.asp?FID=6</a>
يه نگاه به اديتور بندازيد !
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,879
محل سکونت
Internet

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2003
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
2,483
محل سکونت
تهران
آره اكثر مواقع درست كار ميكنه .
دقيقتر بگم : كدپيج داخل فرمي كه پيغامها رو تايپ ميكنيم با كدپيج كل صفحه يكي نيست.اديتور WYSIWYG Editor رو ميگم.
بعضي وقتها كه مي خوام پستها رو اديت كنم كدپيج اونجا رو بايد با راست كليك و انتخاب يونيكد اصلاح كنم.

يه سوال ديگه هم داشتم.
واسه اينكه به صورت پيشفرض اونجا فارسي تايپ كنم و لازم نباشه با Alt+Shift زبان رو عوض كنم ميتونيد كمكم كنيد؟ يه فايل جاوا قبلا جايي ديدم يادم نيست كجا بود .

البته اگه جوري ميشد كه پيش فرض فارسي باشه و بعد بشه با Alt+Shift انگليسي بشه كه عالي ميشد ! آخه نميخوام واسه تايپ انگليسي دردسر ايجاد بشه مثلا كاربر حتما مجبور بشه روي يه دكمه واسه تغيير زبان كليك كنه !
همچين چيزي به نظر شما امكان پذير هست؟ ممنون ميشم كمكم كنيد.
 

fooladi

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2003
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
2,483
محل سکونت
تهران
يه چيزايي گير آوردم .فقط بدي اون اينه مثلا بايد كليد f8 رو بزني تا زبان عوض شه و ديگه Alt+Shift كار نميكنه.

مثل اينجا هم ميشه دكمه ايش كرد ولي يه كمي اذيت ميكنه .

نظر شما چيه ؟
 
بالا