• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در حال حاضر بهترین سایت کسب درآمد چی هست؟ همکاری در فروش، کلیکی؟ چی؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
می خواستم بپرسم در حال حاضر شما از چه سایت ها و سیستم هایی دارید استفاده می کنید که ازشون درآمد دارید و راضی هستید؟
بازدید سایت من بد نیست و الان دارم با میزبان مارکت کار می کنم ولی فروش اصلا خوب نیست!
لطفا راهنمایی کنید:)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلاممی خواستم بپرسم در حال حاضر شما از چه سایت ها و سیستم هایی دارید استفاده می کنید که ازشون درآمد دارید و راضی هستید؟بازدید سایت من بد نیست و الان دارم با میزبان مارکت کار می کنم ولی فروش اصلا خوب نیست!لطفا راهنمایی کنید:)
برای فروش بهتر نیاز به بازدید زیاد نیست.تکنیک های خاص باعث افزایش فروش میشود.در سایت ما نیز ثبت نام کن راهکارهای افزایش فروش رو بهت آموزش میدهیمwww.iranamir.bizدر ضمن اگر خواستید در سایت خودتان به نحوی محصولات را قرار میدهیم که ماهی ۶۰۰ هزار تومان کسب درامد کنید.قیمت راه اندازی ۵ میلیون تومان.با قرار داد.اکثرا هم منو میشناسن میتوانید استعلام بگیرید

Last edited:

amaa_tama

Registered User
لایک‌ها
96
برای فروش بهتر نیاز به بازدید زیاد نیست.تکنیک های خاص باعث افزایش فروش میشود.در سایت ما نیز ثبت نام کن راهکارهای افزایش فروش رو بهت آموزش میدهیمwww.iranamir.bizدر ضمن اگر خواستید در سایت خودتان به نحوی محصولات را قرار میدهیم که ماهی ۶۰۰ هزار تومان کسب درامد کنید.قیمت راه اندازی ۵ میلیون تومان.با قرار داد.اکثرا هم منو میشناسن میتوانید استعلام بگیرید
الان این دم عیدی فروش اصلا خوب نیست شدیدا افت کرده

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
الان این دم عیدی فروش اصلا خوب نیست شدیدا افت کرده
همیشه اسفند ماه فروش چندین برابر است. و هیچ موقع من یادم نمی اید که فروش تو این ماه کم شده باشد. در واقع اسفند ماه یکی از بهترین ماههای فروش اجناس لوکس است

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

آقا این تکنیکهای آموزشی شمارو چطور باید دریافت کرد؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
چه معرفی جامعی! همه دارن سیستم خودشون رو تبلیغ می کنن.:eek:

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
اول سعی کن که مستقیم تبلیغ بگیری بدون واسطه تمام سود میره تو جیب خودت به جای اینکه بره تو جیب چند نفر اگه باز جای خالی داشتی از همون همکاری در فروش ها استفاده کن.

بالا