• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در حد آک و بسیار تمیز >>>> فروش یک عدد Galaxy Note 3 - N900 <<<< با قیمتی مناسب

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما عزیزان
یک دستگاه گوشی Galaxy Note 3 - N900 مدل 32 گیگ ساخت ویتنام به فروش می رسد.
وضعیت ظاهری:
یک خال کوچک سمت راست نوار فلزی - یک نقطه زرد کوچک بر روی درب پشتی - در حد آک و بدون هیچ گونه لهیدگی، خش، رنگ رفتگی، رد بامپر، ترک و غیره
وضعیت فنی: کاملا سالم و سر حال! آندروید 4.4.2 کیت کت
لوازم: کابل USB 3 فابریک، هندزفری فابریک، شارژر فابریک، نوک های اضافه قلم، گیره
لوازم جانبی: ندارد. یک گارد ژله ای بود که به خاطر جنس نامرغوب همون لکه ناچیز زرد رو ایجاد کرد و گذاشتم کنار
توضیحات اضافه: این گوشی رو من سه ماهه که از بستگاه خریداری کردم و طبق گفته اونها، فلز سوکت کارت حافظه شکسته شده و درستش کردند. الان در حال حاضر کاملا سالمه، کارت حافظه و سیم کارت رو هم بدون هیچ گونه مشکلی اجرا میکنه که در صورت تمایل از فعال بودن کارت حافظه هم براتون عکس می گیرم.
نحوه انجام معامله: بنده با پرشین تولز زیاد کار ندارم و خیلی کم سر میزنم به همین دلیل نه اعتباری برام ثبت شده، نه تعداد پست های ارسالی بالاست. ساکن شهرستان هستم و امکان معامله حضوری در تهران وجود نداره. با تمامی احترامی هم که برای کسبه عزیز قائلم، به هیچ وجه رتبه های بازارچه در پرشین تولز برای من ملاک نیست. قیمت توافق می شود و از طریق سایت آل دیجیتال به عنوان یک واسطه مطمئن برای طرفین معامله صورت خواهد گرفت.
قیمت: 1,500,000 تومان
پیشنهادها از 1,300,000 به بالا، بررسی و تایید خواهد شد.

تعویض: به هیچ وجه و فقط فروش نقدی
تصاویر:

yaghoob2015

Registered User
لایک‌ها
21
داداش من گوشیرو معمولا تا25درصدزیرقیمت اکش میدن بستگی به صاحبش داره

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من گوشیرو معمولا تا25درصدزیرقیمت اکش میدن بستگی به صاحبش داره
آگهی فعلا هستش تا آخر هفته داداش و یکی دو روز دیگه هم داخل آل دیجیتال برای مزایده ثبت میکنم
پیشنهادها فقط بالای 1250 بررسی میشه و 1300 هم تایید فوری.

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا آخر هفته صبر کنید دوست عزیز تا اینکه در آل دیجیتال هم ثبت کنم آگهی رو و پیشنهادهای اونجا هم بررسی بشه.
برای شنبه هفته بعد دیگه احتمالا ارسال داشته باشم ولی فعلا نمیخوام عجولانه عمل کنم.

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آگهی رو تا پس فردا شب در آل دیجیتال قرار میدم و لینک رو اینجا میذارم. فردا نیستم و نمیتونم پاسخ گو باشم یک وقت مشکل به وجود میاد.
پیشنهاد 1300 فوری تایید خواهد شد.
ممنون از دوستان

Arash93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل نیاز مالی، گوشی 1250 فروخته خواهد شد!

بالا