آژانس هواپیماییexchanging

در خواست یک کد - راهنمایی

شروع موضوع توسط a0h0d0 ‏2 می 2008 در انجمن asp , ASP.NET

  1. a0h0d0

    a0h0d0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2008
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من کدی می خوام که بر اساس رنگ انتخاب شده توسه کاربر جستجو کنه مثل این سایت http://www.askphotos.com/list.php

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
     
  2. ehsan707

    ehsan707 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    ممکنه بیشتر توضیح بدی چون من سایت رو دیدم ولی بعضی قسمتها پولی بود
     
  3. a0h0d0

    a0h0d0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2008
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    بله

    توی این سایتی که معرفی کردم از سرچی استفاده کردن که این یک پالت رنگ داره و با انتخاب رنگ مورد نظر توی موضوع خاصی جستجو می کنه و توی هر عکسی که اون رنگ وجود داشته باشه رو میاره

    یعنی سرج عکس بر اساس رنگ.

    اگه می خواین بیشتر متوجه بشین خودتون سرچ کنین

    اسم سایت :http://www.askphotos.com/list.php?id=2
     
  4. ehsan707

    ehsan707 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    کد:
    System.Drawing.Image i ;
     System.Drawing.Imaging.ColorPalette p ; 
     p = i.Palette ;
       
    
     
  5. a0h0d0

    a0h0d0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2008
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    سلام آقا احسان این کد به چه معناست بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,351
    تشکر شده:
    1,332
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما باید توی دیتابیس یک فیلد تعریف کنید (مثلا به نام color) که داخلش، رنگهایی که در تصویر (رکورد) استفاده شده قرار بگیره (مثالا red,green,blue)، بعد sql query مربوطه رو خیلی راحت میشه بر اساس اون تعریف کرد. یه چیزی شبیه:
    کد:
     
    select * from my_table where color like '%red%';
    
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ehsan707

    ehsan707 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0

    هر تصویر از رنگ تشکیل شده ولی فایلهای مختلف دارای فرمتهای مختلف هستند . گروهی دارای یک پالت رنگ استاندارد خودشون میباشند یعنی اینکه رنگهایی که این تصویر رو ایجاد کردند مثلا اینجا رو ببین
    http://www.codeproject.com/KB/security/steganodotnet11.aspx

    خوب شما باید این پالت رو خارج کنی من تا به حال چنین کاری انجام ندادم ولی حدس میزنیم با توجه به لینک بالا مشکلی نباشد باشه .
    در صورت بروز مشکل کد رو در فالب یک کلاس جدا و اسمبلی منفرد با سی شارپ بنویس و احتمالا با unsafe هم کامپایل کنی (حدس میزن بازم هم) وگرنه iis اجازه اجرای کد unsafe رو نمیده البته بعیده

    در مرحله بعد باید دو جدول تعریف کنی
    tblimages
    tblimagesub
    بعد مشخصات تصویر رو در اولی و در دومی برای هر تصویر n ردیف رنگ تعریف میکنی
    و اینجوری جستجو میکنی احتمالا
    select a.picname from a ,b where a.id=b.id and b.colorname=color.red
    با هم احتمالا جدول دومی دارای رکوردهای زیادی است و باید یک ایندس کلاستریت روش بگذاری تا درست بشه.

    البته من تا به حال انجام ندادم ولی نتیجه رو به ما هم بگو
     
  9. a0h0d0

    a0h0d0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2008
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0



    مرسی از راهنمایی تون ممنونم خیلی کمک کرد بهم

    راستش من فکر می کردم که برای این کار باید حتما عکس ها رو توی دیتا بیس ذخیره کنم به جای اینکه توی فولدر باشه
    البته این هم میشه ولی دیتا بیس رو خیلی سنگین می کنه .

    این راهی و که شما گفتین اگه مثل askphotos.com کار کنه که عالی میشه
    البته من که شک دارم دارم تستش می کنم

    بازم ممنونم
     
  10. ehsan707

    ehsan707 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    عکس رو هم بهتره توی جدول اول در یک فیلد باینری ذخیره کنی در چنین حالتی چون عکس با ID شناسایی میشه امکان آپلود هر نامی و نامهای تکراری هم وجود دارد همچنین میتوان روی آنها مدیریتی درستی اعمال کرد.
    (مثلا بعد از 3 ماه حذف کرد)(دیتابیس باید سنگن بشه و برای همین کار ساخته شده اصلا)

    خواهش میکنم/