آژانس هواپیماییexchanging

در زمان اجرا شدن برنامهxp کالاسیک کردن فرم ویندوز

شروع موضوع توسط saeed_vb ‏27 ژانویه 2006 در انجمن Visual Basic 6

  1. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    بازم سلام به همگی
    وتشکر از راهنمایی های قبلیتون:happy: :happy:
    راستیاتش می خوام زمانی که برنامم اجرا میشه حالت فرم برنامم
    به فرم کلاسیک ویندوز تبدیل بشه
    حالا اگه کسی APIداره یا راهی سراغ داره ممنون میشم
    یک خورده فوریه چون باید پروژه تحویل بدم
    بازم متشکر
    سعید.
    :rolleyes: :rolleyes:




    ____________________________________________________
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    به فرم ایکس پی یا کلاسیک؟ در حالت معمولی که کنترلها بصورت کلاسیکن؟ میشه بیشتر توضیح بدید...
     
  3. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آهان؛.... فکر کنم بشه.
    سورسش رو ندارم ولی با توابع theme ایکس پی خیلی راحت میتونی تم رو برداری.
    سعی میکنم بنویسم بذارم...
     
  5. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    خیلی باحالی ممنون اگه بتونی منم جبرا میکنم
    :happy: :happy: :lol:
     
  6. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    منم نفهميدم هنوز چي رو ميگي ... يه screen shot بزار
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    فکر کنم اینجوری بخوای؟ [​IMG]
    PHP:
    Private Declare Sub SetThemeAppProperties Lib "uxtheme.dll" (ByVal dwFlags As Long)
     
    Private 
    Sub Form_Initialize()
    SetThemeAppProperties ByVal 0&
    End Sub


     
  9. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    البته کد رو ادیت کردم باید توی Form_Initialize بیاریش.
     
  11. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    دمت گرم اینجا که کار میکنه تا ببینم داخل چه کار میکنه
    راستی نوار عنوانش آبی نمیشه
    ولی بازم خیلی ممنون




    _______________________________________
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    آبی؟ این کدی که گذاشتم تم ایکس پی رو برمیداره. توی ایکس پی اگر تم رو بردارید درست مثل این میشه، بخاطر بزرگ بودن تایتل بار، دکمه ها و تایتل یکمی بزرگن. درست کاری رو میکنه که از Properties -> Compatiblites -> Disable visual themes فایلهای اگزه میشه انجام داد.
     
  13. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    يه توضيحي ميدي يعني چي ابي نميشه مظورت اون تيف ابي به ابي پرنگ توي ويندوز هاي قديمي تر از Xp ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    آره منظورم طیف رنگ آبی البته نه داخل ویندوز های قدیمی تر
    برید توی تب Themesبعدش ویندوز کلاسیک انتخاب کنید ببینید
    نوار عنوان بالای پنجره ها چه شکلی میشه من این شکل میخوام
    این کدی که اون دوست عزیز دادن خوبه بهتر هیچی هست دستشونم
    خیلی درد نکنه ولی یکم نوار عنوانش پهنه بازم باش مشکل دارم
    بازم متشکر
    و ممنون
     
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب در این صورت شما باید کل تم ویندوز رو عوض کنید و کلاسیکش کنید. چون در واقع توی ایکس پی، اون حالت کلاسیک هم فقط بصورت یه تم ارائه شده و یا باید تم رو عوض کرد یا اینکه شما میتونید حالتهای مختلفش رو شبیه سازی کنید. مثلا توی یه پیکچر باکس بگذارید بعنوان تایتل و بردر رو هم 0 کنید که فرم گوشه نداشته باشه.

    حالا اگر من توی توابعش پیدا کردم که با کدوم میشه از طریق برنامه تم ویندوز رو عوض کرد براتون میگذارم، منتها گفتم دیگه کل ویندوز تغییر میکنه.

    موفق باشید
     
  17. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    گقته هاي بلا بلا تاييد ميشه
    ميتوني همون طور كه بلا بلا جان گفتند تايتل بار رو شبيه سازي كني