mahdi889
Registered User
- نوشتهها
- 134
- لایکها
- 17
سلام.
تو سایت های غیر تخصصی مثل تفریحی و آهنگ و ... نویسنده میشم.
با انواع وبلاگ ها از جمله رزبلاگ و همچنین وردپرس میتونم کار کنم.
هزینه ها هم باید هر هفته پرداخت بشه.
تعرفه قیمت ها:
در سایت تفریحی:
پست کپی شده: 300 تومن (با رعایت سئوی پایه مثل برچسب و عنوان مناسب)
پست نیمه اختصاصی: 500 تومن (با رعایت سئو؛ برچست و عنوان مناسب و تایتل و آلت زدن رو عکس ها و جابجایی متن ها و ...)
پست اختصاصی: 800 تومن (با رعایت سئو؛ موارد ذکر شده ی بالا + آپلود عکس ها روی آپلودسنتر شما و درصورت درخواست، ایجاد کپی رایت رو عکس ها و گذاشتن لینک های داخلی در متن)
توجه: روزانه حداکثر 5 پست ارسال میشود.
-----------------------------------------------------------
سایت موزیک:
پست کپی شده: 350 تومن (با رعایت سئوی پایه مثل برچسب و عنوان مناسب)
پست نیمه اختصاصی: 500 تومن (با رعایت سئو؛ برچست و عنوان مناسب و تایتل و آلت زدن رو عکس ها و جابجایی متن ها و ...)
پست اختصاصی: 800 تومن (با رعایت سئو؛ موارد ذکر شده ی بالا + آپلود عکس ها و فایل ها روی آپلودسنتر شما و درصورت درخواست، ایجاد کپی رایت رو عکس ها و گذاشتن لینک های داخلی در متن)
توجه: روزانه حداکثر 5 پست ارسال می شود.
در پست نیمه اختصاصی و اختصاصی برای مطالبی که بیشتر از 10 عکس در آن وجود دارند هزینه دو برابر میشود.
سایتی هایی که بیشتر از 5 هزار بازدید دارند میتوانند به جای پرداخت هزینه،پاپ آپ من را در سایتشون بزارند و من هم پست اختصاصی میفرستم..
با تشکر
تو سایت های غیر تخصصی مثل تفریحی و آهنگ و ... نویسنده میشم.
با انواع وبلاگ ها از جمله رزبلاگ و همچنین وردپرس میتونم کار کنم.
هزینه ها هم باید هر هفته پرداخت بشه.
تعرفه قیمت ها:
در سایت تفریحی:
پست کپی شده: 300 تومن (با رعایت سئوی پایه مثل برچسب و عنوان مناسب)
پست اختصاصی: 800 تومن (با رعایت سئو؛ موارد ذکر شده ی بالا + آپلود عکس ها روی آپلودسنتر شما و درصورت درخواست، ایجاد کپی رایت رو عکس ها و گذاشتن لینک های داخلی در متن)
توجه: روزانه حداکثر 5 پست ارسال میشود.
سایت موزیک:
پست کپی شده: 350 تومن (با رعایت سئوی پایه مثل برچسب و عنوان مناسب)
پست اختصاصی: 800 تومن (با رعایت سئو؛ موارد ذکر شده ی بالا + آپلود عکس ها و فایل ها روی آپلودسنتر شما و درصورت درخواست، ایجاد کپی رایت رو عکس ها و گذاشتن لینک های داخلی در متن)
توجه: روزانه حداکثر 5 پست ارسال می شود.
در پست نیمه اختصاصی و اختصاصی برای مطالبی که بیشتر از 10 عکس در آن وجود دارند هزینه دو برابر میشود.
سایتی هایی که بیشتر از 5 هزار بازدید دارند میتوانند به جای پرداخت هزینه،پاپ آپ من را در سایتشون بزارند و من هم پست اختصاصی میفرستم..
با تشکر
Last edited: