آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

در مورد اینترنت پر سرعت در مناطق دارای فیبر نوری

شروع موضوع توسط LAZer ‏23 نوامبر 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. LAZer

    LAZer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    1- آبا امکان استفاده از اینترنت پر سرعت در تهران در مناطقی که فیبر نوری شده اند و یا ( PCM ) وجود دارد ؟ اگر شرکتی این خدمات را ارائه می کند معرفی کنید ...
    اگر این امکان برای ADSL بر روی فیبر نوری وجود ندارد چه روشی را پیشنهاد می کنید ؟ ( Wireless , Sattelite, و سایر روشهایی که من اطلاعی ازشون ندارم !!! رو معرفی کنید :cool: ...

    2- در مورد سرویس های محدود زمانی ( مثل شهراد ) کدام شرکت ها اینترنت ADSL محدود زمانی در تهران ارائه می کنند ؟ ( مثلا روزی 3 یا 5 ساعت استفاده )

    3- کدام شرکت در تهران بیشترین منطقه تحت پوشش اینترنت وایر لس را ارائه می کند ؟ در مورد غرب تهران آیا شرکتی این نوع سرویس را ارائه می دهد ؟ لطفا معرفی کنید ...:wacko:
     
    pasia از این نوشته تشکر کرده است.
  2. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    دقيقا سولات من رو پرسيدي.
    لطفا
    F1
     
  3. cyruspk

    cyruspk کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    5
    اي دي اس ال تکنولوزي مربوط به کابلهاي مسي است و اگه مخابراتتون فبيرنوريه نمي‌ني آي دي اس ال بگيري
    وايرلس داتک و سپنتا رو ميدونم دارن پوششو نمي‌دونم چه جوريه البته داتک تو سيايتش نقشه تحت پوشش داره ولي غربو اصلا پوشش نمي‌ده
    اي دي اس ال ساعتي سپنتا داره
    اگه بچه مايه‌داري مي‌توني از اينترنت واي مکس و ماهواره‌اي هم استفاده کني
     
  4. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    كسي نميخواد كمكي كنه ؟؟؟
    لطفا هر اطلاعاتي داريد دريغ نكنيد.
     
  5. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    تا جایی که من می دونم PCM ربطی به فیبر نوری نداره. خطهای PCM در حقیقت یکی سیستم ابداعی مخابرات در بعضی مناطق که کابل کم داشته است با این روش روی یک زوج سیم مسی چندین خط تلفن آورده بنابراین پهنای باند آزادی روی سیم مسی نمی مونه که بشه ADSL روش راه انداخت. حتی Dialup به سختی وصل می شه.
    تا جایی که من می دونم دارن یواش یواش PCM ها رو جمع می کنند.
     
  6. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    حالا اگه بحث PCM را كنار بزاريم براي خط ما كه مطمئنا فيبر نوري هست چه راه حلي پيشنهاد ميديد.
     
  7. LAZer

    LAZer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    در مورد AdsL ساعتی سپنتا خوب خیلی گرون می ده !!! یعنی مثلا همون اکانت 5 ساعت در روز شهراد که 128-256 رو میده 18 تومن اگه بخوای از سپنتا استفاده کنی می شه 45000 تومن و اصلا به صرفه نیست ، خوب یه نا محدودشو می گیری ... من منظورم شرکت های مثل شهراد بود ... اگه سراغ دارین بگید ...
    :wacko:

    در مورد فیبرنوری بالاخره یه شرکت پیدا کردم ( افرانت ) که رو فیبر نوری اینترنت پر سرعت میده اما اون هم ماهی 230000 تومن هست و اصلا برای بوزر خانگی به صرفه نیست :eek: تازه نمیدونم به خانگی هم سرویس می دهند با نه !! :(

    در مورد خط آخر هم ، خوب دیگه اونقدر هم نیستم که ماهی 200000 تومن بیام پول اینترنت بدم :)
     
  8. LAZer

    LAZer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    :
    در مورد اینترنت ماهواره ای هم باید بگم تحقیق کردم شرکتهایی هستن که گرفتن اینترنت آنلاین ازشون به صرفه باشه و هزینه اش هم در حدود ADSL در بیاد اما یه مشکل بزرگتر داره به شرح زیر ....

    در اینترنت آنلاین فقط دریافت ماهواره ای است و ارسالتون باید با یکی از روشهای معمول مثل dial-up یا َADLS فعال باشه و ... که در اینصورت مشکل سرعت کم در ارسال ( آپلود ) و اشغال خط و هزینه تلفن اشغال شده !!! آدم رو بی خیال این کار می کنه !!! :wacko: :(
    روشهای ارسال و دریافت ماهواره ای هم هست که بدبختانه در ابران مجوز می خواد :eek: عجب گیری کردیم آ :)) و هم خیلی گرونه ( در خدود 4 میلیون آب می خوره - البته من فقط شنیدم مطمئن نیستم ) :eek:
    :f34r:

    تازه قطعی تلفن در صورتی که سیستم پشت خطی خطتون فعال باشه هم که دیگه اساساً بهتون سرویس میده و کلی فایل آپلود شده شما با یه زنگ به فرد از همه جا بی خبر و 3 4 ساعت زمان شما دود می شه میره هوا !!! اگه کسی راهکاری داره بگه لطفا !!! واقعا الان بهم کارد بزنین خونم در نمیاد .. ::grrr:::thumbsdow:::
     
  9. PROGRESSIVE

    PROGRESSIVE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    529
    تشکر شده:
    3
    ببين دوست عزيز اگر برات خيلي مهمه بايد بري از مخابرات محلتون يه شماه روي خط مسي بخري (اگر بهت بدند)

    تا اون جايي كه من ميدونم امكان استفاده از adsl روي فيبر در تهران نيست!
     
  10. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    دوست گرامي من مشكل خريدن خط مسي ندارم.
    اگه خط مسي بود حاضر بودم 200 تومن هم كه شده بخرمش ولي تو كل شهرك ما همه خطوط فيبر نوري هست
    يعني كل مسير مخابرات تا شهرك فيبر نوري هست.
    دنبال يه شركت هستم كه رو فيبر نوري هم سرويس بده حتي تا ماهي 40-30 براي سرعت 128 .
     
  11. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    آدرس سايت اين شركت رو لطف ميكني بدي ؟
    بريم بپرسيم تكنولوژي اونا چيه كه بقيه ندارن يا اينكه به سيستمهاي منطقه مخابراتي هم ربط داره؟
     
  12. Majid Eghbal

    Majid Eghbal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    ارائه سرویس بصورت Leased که معلومه برای کاربر خانگی بصرفه نیست
    بغیر از افرانت شرکتهای دیگه‌ای هم بصورت Leased هم سرویس میدن
    http://www.afranet.com/internetServices/index.htm
    حالا شما بازهم پیگیری بکن چون من هم مشکل شما رو دارم تا ببینیم نتیجه چی میشه
     
  13. LAZer

    LAZer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    عزیز اینم سایتشو که خواسته بودین
    http://www.afranet.com/
    اما تو سایتش فقط یه تبلیغ زده و حرفی از قیمت و شرایط نزده ... زنگ بزنید بهتون میگن قیمتش 230000 تومن ماهیانه است
    حالا بازم شما یه پیگیری کنید تا ببینیم تکلیفمون چیه آخرش :(
     
  14. kianooshjon

    kianooshjon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    من به افرانت زنگ زدم گفتم شما روی خطوط فیبر نوری adsl میدید گفت نه
     
  15. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    به من هم همين جواب رو دادند.
     
  16. LAZer

    LAZer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    ببینید خوب اصولا رو فیبر نوری نمیشه ADSL فعال کرد چون این سیستم با فیبر سازگار نیست اما می تونن اینترنت رو مثل خطوط استیجاری ( leassed ) برای دیتا و اینترنت روی فیبر فعال کنند
    که اینم در یه جاهایی مثل شهرکی که من هستم و خطوط علاوه بر مخابرات تا خود خانه ها فیبر هست تنها راه به صرفه هست. چون وایرلس ها با شرایط بد آب و هوا از کیفیتشون کم می شه و ماهواره ای هم که یکطرفه است.

    بعدش هم برای این که روی فیبر نوری سرویس اینترنت و دیتا پرسرعت ارائه بدهند باید یه سری تجهیزات روی ساختمان شما نصب کنند . من خودم پرسیدم و این کار رو انجام می دهند . همونطور که داتک هم مشابه همین سرویس رو برای پخش ADSL در بعضی از واحدهای ساختمانی استفاده کرده ... البته هزینه اش برای کاربر خانگی اصلا به صرفه نیست ...
    یعنی افرانت می نونه شما رو در شبکه دیتای خودش روی فیبر مشترک کنه که این مثل همون سرویس خطوط استیجاریه فرآیند کاریش...
    حالا بازم نمی دونم چرا به شما یه جواب دیگه داده اند ... یا شاید هم من زیاد خوش بین هستم ؟؟؟ :blink:
     
  17. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    جوابي از شركت طليعه فنون گيتي (گيتي نت) در باره سوال من در مورد فيبر نوري و ADSL :

    Salam

    Gharar ast khotoote fibre noori ta akhare ordibehesht emkane daryafte adsl dashte bashand

    Ba ma tamas begirid

    http://gitinet.ir/

    لطفا نظرتون رو در اين مورد و صحت و سقمش بگيد.
     
  18. Majid Eghbal

    Majid Eghbal کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    سلام
    برای من فرقی نمیکنه آیا گیتی نت بخواد این کار بکنه یا نه ؟
    بنظرم اون شرکتی که زودتر و برای بار اول اینکار بکنه بهتر و برنده هستش
    فقط یه شرکت روی فیبرنوری سرویس بده بقیه کارها خودش حل میشه !
     
  19. A.Farokhzad

    A.Farokhzad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    214
    تشکر شده:
    3
    البته منظور من اين نبود كه اين شركت داره اين امكان رو ايجاد ميكنه و بقيه نميتونند.
    اين جور كه من فهميدم اين مخابرات هست كه بايد امكان سرويس دهي روي خطوط فيبر نوري را داشته باشه كه تا حالا فقط توي مشهد اين سرويس رو ارائه دادند.
    حالا من ميخواستم بدونم واقعا اين امكان براي مخابرات به وجود اومده و ميتونه تا پايان ارديبهشت بر روي خطوط فيبر نوري ADSL بده ؟
    پس چرا حتي توي يك مركز هم براي تست چنين كاري نكرده اند يا قبلا تست كرده اند و عده اي استفاده كرده اند و كسي خبر نداره ؟
    خلاصه از نظر شما ما فيبر نوري ها تا پايان ارديبهشت ميتونيم لذت ADSL را بچشيم .
     
  20. PROGRESSIVE

    PROGRESSIVE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    529
    تشکر شده:
    3
    قرار بود كه تا بهمن را بيفته چي شد افتاد ارديبهشت؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak