• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد بازي Tropico 2 : Pirate Cove

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اما اين 16 مرحله داره فكر ميكنم! مرحله 4 كه تازه اولشه! من زياد اميدوار نيستم بتونم اينو تموم كنم..

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اما اين 16 مرحله داره فكر ميكنم! مرحله 4 كه تازه اولشه! من زياد اميدوار نيستم بتونم اينو تموم كنم..
:shock:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اين بازيو هرچي بيشتر بازي كنين و جلوتر برين بيشتر خوشتون مياد.
حالا ميتونم بگم بازي خيلي عالي ايه.
;) هر كي مردده تو خريدش شك نكنه.
من الان مرحله 6 رسيدم...

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من به توصيه تو رفتم امروز خريدمش،وای به حالت اگه بد باشه ها :)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من الان 2-3-روز هست دارم بازيش ميکنم،باحاله....الان رسيدم فکر کنم مرحله
9-10....اما يک چيز هنوز توش قاته....بعضی وقتها captainکشتی رو الکی ميگيرن بعضی وقتها هم نه
چيزی که من کشف کردم اینه که اکثرا اگر ديدين در يه قسمت کشتيتون رو دارن ميگيرن،يکی از نزديکترين autosaveها رو بياريد
ور در هين ماموريت کشتی سرعت بازی رو زياد کنيد و بريد در هالت map/stategic view ديگه نميگيرن...
معمولا هم captain رو در حدود وقتی که 10-11 تا غذا بيشتر نمونده ميگيرن يعنی آخر های ماموريت.
البته این چيزی که گفتم لزومی نداره حتما روی کامپيوتر شما هم عمل کنه چون این کارها random هست
معمولن به سرعت system شما بستگی داره اما خوب يک امتحانی ميتونيد کنيد.

Parsioso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازيش چطوري هست ؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
9-10....
.
دو سه روزه مرحله 10 رسيدي؟!! :shock:
اگه اينجوره واقعا يه نابغه اي.
من الان بعد از 1 ماه مرحله 8 هستم..(Frigates and Shipbuilding)

اما يک چيز هنوز توش قاته....بعضی  وقتها captainکشتی رو الکی ميگيرن بعضی وقتها هم نه
چيزی که من کشف کردم اینه که اکثرا اگر ديدين در يه قسمت کشتيتون رو دارن ميگيرن،يکی از نزديکترين autosaveها رو بياريد
ور در هين ماموريت کشتی سرعت بازی رو زياد کنيد و بريد در هالت map/stategic view ديگه نميگيرن...
معمولا هم captain رو در حدود وقتی که 10-11 تا غذا بيشتر نمونده ميگيرن يعنی آخر های ماموريت.
البته این چيزی که گفتم لزومی نداره حتما روی کامپيوتر شما هم عمل کنه چون این کارها random هست

ببين تا اونجا كه فهميدم,درسته..يه سري اتفاقها تو اين بازي كاملا رندوم و اتفاقي هست.
براي مثال همون شكست خوردن كشتي و اسير شدن كاپيتانش.
و از همه جالبتر مبلغ پولي كه تو دزدي ها بدست مياري(كه اين خيلي مهمه)
و تعداد برده هايي كه تو هر سفر اسير ميكني و نوعشون.
مثلا يكي از مرحله هاش بود كه بايد يه مبلغ مشخصي پول تو ذخيرت جمع ميكردي..كه خب من چند بار اون قسمتو رفتم و تو هر سفر مثلا 200 دلار گيرم ميومد..اما يكدفه شانسي يكهو 5000 گيرم اومد و مرحله خيلي راحت تموم شد.

خلاصه كه خيلي چيزها تو اين بازي شانسي و رندوم اتفاق ميفته..(به نظر من اين خيلي خوبه چون حالت طبيعي و واقعي تري به بازي داده)

البته همه چيز هم اينجور نيست.ولي در مورد دستگير شدن كاپيتانها و غرق شدن كشتي كه ميگي معمولا وقتي آذوقه داره تموم ميشه اينجور ميشه..من اينجور موردي برنخوردم.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از rammstein_persia :
9-10....
.
دو سه روزه مرحله 10 رسيدي؟!! :shock:
اگه اينجوره واقعا يه نابغه اي.
من الان بعد از 1 ماه مرحله 8 هستم..(Frigates and Shipbuilding)

خوب پس 10 هم نيستم 12 هستم اگه اون 8 هست

:D :D :D

من آخه خورم..صبح از 10 تا شب 3 پای بازيم....

من تنها مرحله ای رو هم که شکست خردم 3 يا 4 بود که از اون به بعد ديگه دستم اومد دقيق بايد چه جوری شروع کرد
مهمترين چيز در بازی برای زود پيروز شدن و بردن gold و يا silver medal شروع خوب بازی هست.
چيزی که من فهميدم و خيلی کمکم کرده تا حالا ایناست...

1.اولين کاری که ميکنيد ساختن يک sawmil ديگر بايد باشه و البته به همراه woodchup(؟ اسماشون يادم رفته درست)

2.سعی کنيد قبل از هر ساخت و سازی يک فکر کلی برای ساخت و سازهاتون کنيد.يعنی چی؟
يعنی اینکه نزديکی pirateها و captiveها دردسر سازه چون ساختمان های captiveها order اینجاد ميکنند که برای
pirateها بده و ساختمان های pirate ها anarchy که برای captiveها بده.
برای همين بهتره که محل هاشون با هم فاصله داشته باشه و بهترين جا برای pirate's buildings نزديک به dockها هست و بعضی وقتها من اصلاً dockهای
ساخته شده در اول بازی رو خراب ميکنم و خودم يک جای بهتر ميسازم.
در ضمن هميشه در اول بازی مشکل defense رو هم حل کنيد چون اکثر ساختمان ها anarchy توليد ميکنند و کمتر defebse.

3.ساخت graveyard فراموش نشه...که خيلی بدرد بخور هست...حتما قبل از pirating هم بسازيد که مرده ها بيان توش
بعضی وقتها pirate ها تعدادشون زياد ميشه و captive يا hueler کم داری خوب يک چند تايی رو بکشيد تا برن تو graveyard(با assesinate)

4.اگر ديدين که يک captive فرار دره ميکنه سريع ban gossip(يا يک چيز تو همين مايه ها(خودتون پيدا ميکنيد))که جلوی حرف زدن در مرد locationتون رو ميگيره رو بزنيد تا از محلتون
اطلاع پيدا نکنند(البته اون دفه هايی هم که پيدا کردن هيچ خبری از حمله نشود اما خوب...)

5.اگر Pirate satisfaction پايين بره بالا آوردنش سخته واسه همين سعی کنيد از اول بازی پايين نره،همون اول بازی با چند تا wench و smugglers house مشکلشون حل ميشه..در ضمن تا يک سال اول بازی خيلی قور نميزنن

6.من ترجيحاً هيچ pirateی رو اجازه نميدم که در oversear ساختمان های captiveها کار کنه چون در همان مدت که ميخاد از محل captiveها به سمت pirateها بره کلی از order و اینجور چيز ها قر ميزنه و خيلی pirate satisfaction رو پايين
مياره

7.bird,و بقيه چيزها(که به pirateها ميديد)به هيچ دردی نميخورن...حداقل من که نفهميدم...فقط در raid settelment کمک ميکنند و بيشتر captive ميارن که معمولن چون اینها رو آخر بازی ميسازيد باز هم بدرد نميخورن

8.در مرحله هايی که hoardتون بايد به يک مقدار برسه(که بعضاً برای من جزو مرحله های سخت هميشه بودن)اولين کاری که ميکنيد این باشه که set maximum رو بزنيد که بيشتر از هرچيزی سهم برداريد و اگر ديدين که بازی در سال های آخر هست و هنوز خيلی
پول جمع نکرديد نيازی نيست خيلی خودتون رو ناراحت کنيد ؛) اول همه محل های درامد زا رو رويه gourge'em (يا يک همچين چيزی)بزنيد که پول زياد جمع کنيد
بعد در edict ها rig gambling... رو بزنيد که کمی پول بيشتر باز بدست مياريد و در آخر سر هم شروع کنيد به فروختن
wealthy captiveهاتون...من چند مرحله رو با همين کارها gold medal گرفتم چون خيلی زودتر تونستم تموم کنم.

9.کشتی کوچيک هم خيلی بدرد ميخورن فقط سراقه ساختن گنده ها نرين...برای raid settelment خيلی مناسبن

10.اگر بيکاريد ميتونيد pirate training هم بسازيد اما تا حالا که به هيچ درد من نخردن

فعلاً اینها به ذهنم ميرسه....اگه خيلی ابتدايی بود ديگه ببخشيد....نوشتم همه (شايد)بتونند استفاده کنند

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
فعلاً اینها به ذهنم ميرسه....اگه خيلی ابتدايی بود ديگه ببخشيد....نوشتم همه (شايد)بتونند استفاده کنند
نه خوب نوشتي..معلومه لم بازي خوب دستت اومده.
فقط يه چيز :
در ضمن هميشه در اول بازی مشکل defense رو هم حل کنيد چون اکثر ساختمان ها anarchy توليد ميکنند و کمتر defebse.
اين دو تا باهم ضد و نقيض نيستن..يعني defense و anarchy هر دوشون عوامل مورد علاقه دزدها هستند.
و برعكس order و fear عوامل مورد نياز برده ها.
حالا چچيزي كه هست اينه كه order و anarchy دقيقا نقطه مقابل هم هستن.و مثلا جايي كه
order باشه anarchy كم ميشه و بالعكس.و خب اين مشكل ساز ميتونه بشه اگه جاي استقرار دزدها و برده ها نزديك هم باشه.

اما defense (كه مورد نياز دزدها هست) و fear (كه مورد نياز برده هاست) برعليه هم اثرس ندارن يعني fear روي دزدا اثري نداره و defense هم روي برده ها اثري نداره.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا کسی فرق بين harass'em و board'em و اون يکی رو ميدونه؟؟
(منظورم اون option هايی هست که داخل استخدام کردن افراد برای کشتی هست)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
راستش منم دقيقا نميدونم اينها در عمل چه فرقي دارن.
اين بازي خيلي از اين جور ريزه كاريها داره..منم هنوز همشو نميدونم كاربردشون چيه دقيقا.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بعضی وقتها captainکشتی رو الکی ميگيرن بعضی وقتها هم نه
درسته تمام ماموريتهاي كشتي بصورت راندم هستند.
اما اين راندوم اينطوري نيست كه مثلا شما بگين يه عدد از 0 تا 1 !عوامل خيلي خيلي زيادي تو ماموريت كشتي دخالت دارند كه بسته به شرايط بصورت راندوم اتفاق ميافته.مثلا عددي بين 0.56 تا 0.76 !!
مثلا غير ممكنه شما 1 Sloop بفرستين Cruise بعد اون 10000 تا طلا برداره بياره يا برعكسش مثلا 1 Galleon بفرستين يه منطقه پر ترافيك بعد زير 5000 تا طلا گيرتون بياد.
به نظر من برگشتن به آخرين سيو هم يه جور چيت به حساب مياد.
آدم بايد اينقدر كشتي شو مجهز كنه كه احتمال شكست كشتيشو به صفر نزديك كنه.وگرنه اينطوري كه بازي مثل آب خوردن ميشه اصلا همه لذت بازي كردن نابود ميشه.
در مورد اون كه سرعت و زياد كني و بري استراتژي مپ تا دستگير نشي فكر نكنمهمچين چيزي باشه حالا اون دغعه هايي كه اينكارو كردي شانسي شده.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
چند تا سوال ديگه..من الان تو مرحله 8 يعني Frigates & Ship Building هستم..
جايي كه بايد 4 تا از اون كشتيهاي بادباني بزرگ بسازي..
تو اين مرحله به نظرم مياد جايي كه خود بازي براي بعضي مكانها كه از اول ساخته شدن داده مناسب نيستن..مثلا Sea Ration Factory...
ميخوام ببينم تو اين بازي اينجور چيزي هست كه جاي بعضي جاها كه اول مرحله ساخته شدن نامناسب باشه و لازم بشه خراب كرد يكي ديگه جاي ديگه ساخت يا نه؟

و ديگه اينكه دادن كلاه و اينجور چيزها به دزدها واقعا چه فايده اي داره؟
طوطي رو كه ميدونم..اما كلاه مثلا واقعا فايده داره؟
يك چيز ديگه..اين مدرسه هاي دزدا توي همه مرحله ها كاربردي داره؟ و ارزش داره اونهمه چوب و پول خرجش كرد؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تو اين مرحله به نظرم مياد جايي كه خود بازي براي بعضي مكانها كه از اول ساخته شدن داده مناسب نيستن..مثلا Sea Ration Factory...
ميخوام ببينم تو اين بازي اينجور چيزي هست كه جاي بعضي جاها كه اول مرحله ساخته شدن نامناسب باشه و لازم بشه خراب كرد يكي ديگه جاي ديگه ساخت يا نه؟
از اين مرحله به بعد اين مشكل هم هست.به جاي اينكه چوب حروم كني سعي كن وفق بدي بقيه ساختمونها با ساختمونهاي اوليه.من هيچ وقت تركيب اوليه رو بهم نزدم.اما اونم يه شيوه است همه كاري رو امتحان كن.شايد اون استراتژي بهتر باشه.نميدونم.
كلاه 1 دونه به Leadership اضافه ميكنه
اون يكي پا چوبي هم 1 كي به curage
اينا بيشتر بدرد capitan ها و officer ها ميخوره.همونطور كه گفتم اينا درصد شانس موفقيت كشتي رو بيشتر ميكنه.اما كلا خيلي مهم نيستن فقط هر موقع كه كشتي اون افراد متخصص رو اورد ساختمونهاشو بساز الكي kidnap نكن.
يك چيز ديگه..اين مدرسه هاي دزدا توي همه مرحله ها كاربردي داره؟ و ارزش داره اونهمه چوب و پول خرجش كرد؟
بله.خيلي مهم هستند البته نه تو مرحله8 از مرحله فكر كنم 11 به بعد اهميت زيادي پيدا ميكنن.اون مرحله كه بايد 20000 تا طلا 10000 تا hoard بدست بياري.
خلاصه اگه ميخواي كاپيتانت دستگير نشه و كشتيت حروم نشه بايد از اين امكانات استفاده كني.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من تقريباً از مرحله 10-11 به بعد همش اینجری بودم يعنی اینکه جای اصلی رو عوض ميکردم و فکر کنم که تو هم
مجبور بشی همين کار رو بکنی.چون اصلاً من فکر ميکنم در بعضی از مرحله ها از قصد بد جا ساخته شده اند.
حتا من جای dock ها هم عوض ميکنم.

تقريباً هيچی اما peg leg رو حتماً بده چون برای raid settlement حتماً بدرد ميخوره

من الان 2-3 مرحله هست که ميسازم و کمکی به درد ميخوره.
اما چون هميشه missionهات board'em all هست،اول برو sword training بساز که هم برای raid settlement کلی کمک ميکنه
هم برای پيروز شدن در بازی.بعدش هم برو navigation بسّز که خيلی زودتر و بهتر ميتونی raid کنی.
و در آخر سر هم musketman رو بساز که پيروزی در جنگت رو تثبيت کنی.
بقيه هم تا حالا به درد من نخوردن و فکر نکنم که بخورند هم.

به نظر من برگشتن به آخرين سيو هم يه جور چيت به حساب مياد.
بابا بيخيال خيلی داری سخت ميگيری.
بازی مرحله ها اگر حتا يک بار هم کشتيت غرق بشه امکانش صفر ميشه که بتونی بازی رو ببری.
جدی ميگم،مثلاً مرحله 13-15 رو به هيچ وجه نبيد کشتيت غرق بشه.

يک توصيه کلی هم کنم که از مرحله ای که صاحب hoard ميشين حتماً وقتی که ديديد تقريباً بازی داره تموم ميشه به سرعت همه wealthy captive ها رو بفروشين که تبديل به پول شند و این پول رو بعداً در چند مرحله بعد حتماً نياز پيدا خواهيد کرد.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آقا کسی فرق بين harass'em و board'em و اون يکی رو ميدونه؟؟
(منظورم اون option هايی هست که داخل استخدام کردن افراد برای کشتی هست)
Boardem فقط از شمشير استفاده ميكنن و كمتر به كشتي ها حمله ميكنن.
Poundem از شمشير و توپ استفاده ميكنه نسبت به bordem به كشتي هاي بيشتري حمله ميكنه.
Harsasem از شمشير و توپ و تفنگ استفاده ميكنه و تقريبا به اكثر كشتي هاي سر راهش حمله ميكنه و شانس بدست آوردن پول بيشتر بالا ميره.
من الان 2-3 مرحله هست که ميسازم و کمکی به درد ميخوره.  
اما چون هميشه missionهات board'em all هست،اول برو sword training بساز که هم برای raid settlement کلی کمک ميکنه  
هم برای پيروز شدن در بازی.بعدش هم برو navigation بسّز که خيلی زودتر و بهتر ميتونی raid کنی.  
و در آخر سر هم musketman رو بساز که پيروزی در جنگت رو تثبيت کنی.  
بقيه هم تا حالا به درد من نخوردن و فکر نکنم که بخورند هم.
آفرين دقيقا بايد به همين ترتيب عمل كني.
فقط markmanship هم بايد بعد از Swordman بسازي براي استفاده از توپ به كار ميره.
اون يكي هم من نفهميدم به چه درد ميخوره.
بازی مرحله ها اگر حتا يک بار هم کشتيت غرق بشه امکانش صفر ميشه که بتونی بازی رو ببری.  
جدی ميگم،مثلاً مرحله 13-15 رو به هيچ وجه نبيد کشتيت غرق بشه.
اون دفعه اي كه من مرحله 15 رو تموم كردم 2 دفعه كشتيم غرق شد اما تونستم تمومش كنم تازه آخر سر هم حدود 70 تا دزد برام باقي مونده بود.مرحله 15 و 16 نسبت به قبلياش خيلي راحت ترن.مرحله آخر يعني 16 رو همون دفعه اول بردم تازه Silver هم گرفتم.
يک توصيه کلی هم کنم که از مرحله ای که صاحب hoard ميشين حتماً وقتی که ديديد تقريباً بازی داره تموم ميشه به سرعت همه wealthy captive ها رو بفروشين که تبديل به پول شند و این پول رو بعداً در چند مرحله بعد حتماً نياز پيدا خواهيد کرد.
درسته اين كاريه كه آخرش بايد بكني تازه اگر بازم كم آوردي تمام Skiled captive ها هم ميتوني بفروشي.يه كار ديگه كه جالبه اينه كه ماه آخر بازي اون دولت هايي كه با هاشون دشمن بودي Patron خودت كني تا 5000 تا بهت پول بدن.
يعني 2 تا قرارداد صلحو باهاشون امضا كني و تمام Captive هاي اون كشور رو آزاد كني به همين راحتي.
اما مهم ترين كار براي اينكه اون آخر كارت به اينجا ها نكشه اينه پرداخت به خدمه كشتي ها رو روي Big Spender يا generous نزاري.اين خيلي خيلي مهمه.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من امروز رسيدم به مرحله 10 و يه 4 ساعت بازيش كردم...Tortuga كه بايد 10 هزار طلا توي hoard و 20 هزار تا توي زخيره جمع كني.
من از مرحله قبل تقريبا hoard توش 8 هزار تا طلا دارم..
اما اين مرحله خيلي مشكله..يعني تو سفر ها خيلي بندرت پول زياد گير مياد و چون اين مرحله دزدا و برده ها سريع رضايتشون مياد پايين دائم بايد براشون چيز ميز بسازم..
خلاصه اينجا گير كردم فعلا.

در ضمن من كشتي ها رو هرگز رو Big Spender نميگذارم رو misery ميگذارم.

يه چيز ديگه..من فهميدم اگه 2 تا كشتي با هم بفرستي و تنظيماشونو جور كني نتيجه بهتري ميدن حالا مشكل تو اين مرحله اينه كه اون گزينه اختصاص كاپيتان به كشتي خاموشه..ميخوام ببينيم چجوري ميشه كاپيتان جديد برا كشتيهاي جديد اختصاص داد وقتي اون گزينه نيست؟

چون با يه كشتي اين مرحله به نظرم غير ممكنه تموم كردنش.در ضمن بازار برا فروش هم ساختم..اما بازم شديد پول كسري مياد بعد از يه مدت چه برسه به اينكه بخوام 20 هزار تا جمع كنم.

نه به مرحله 9 كه خيلي ساده بود نه به اين 10 كه خيلي ديگه مشكله.
عجب بازيه خفنيه بابا اين تراپيكو.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من يه حدسي ميزنم مثل اينكه خيلي حس و حالشو نداري ميزاري رو Very Fast خوب اينطوري 100 سال ديگه هم اين مرحله رو نميتوني تموم كني (به نظرم سخت ترين مرحله بازي همينه) بايد از همون اول نقشه بكشي كه كجا ميخواي چه ساختموني رو بسازي بعدم من براي اينكه اين مرحله رو تموم كنم 5 دفعه بازي كردم دفعه پنجم ديگه خوب جزيره رو ساختم يكم هم شانس چاشني شد با يك ماموريت 9000 تا پول و بيشتر از 10 تا Wealth captive اومد تازه آخرشم با اون دوز و كلكا كه بالا گفتم مرحله تموم شد اما بگم كه مرحله هاي بعدي راحتتر ميشه يعني اينو كه رد كني افتادي رو غلتك.
يه چيز ديگه..من فهميدم اگه 2 تا كشتي با هم بفرستي و تنظيماشونو جور كني نتيجه بهتري ميدن حالا مشكل تو اين مرحله اينه كه اون گزينه اختصاص كاپيتان به كشتي خاموشه..ميخوام ببينيم چجوري ميشه كاپيتان جديد برا كشتيهاي جديد اختصاص داد وقتي اون گزينه نيست؟
والا فكر نكنم اينطوري باشه خودت كه ميدوني همه چي راندومه تنها چيزي كه موثره تمرين دادن دزداست و يكم شانس همين!
بعد ميتوني كاپيتان رو با Shift-Click بيرون كني اون يكي اتوماتيك مياد جاش.
بعدم فكر كنم اون دفعه كه تموم كردم 1Frigate داشتم با 1 Galleon با 1 دونه از اون كوچيكا فكر كنم اسمش Snow باشه همين.
واقعا بازي خفنيه تازه هنوز Single mission ها رو نديدي اونا واقعا سخته.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من که ديگه حوصلم سر رفته ازش.
خيلی ديگه تکراری شده!!!

بالا