nexpay

در مورد برنامه نویسی و کار با سایت ایگلد راهنمایی می خوام

شروع موضوع توسط mehrdad201 ‏16 دسامبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    در مورد برنامه نویسی و کار با سایت ایگلد راهنمایی می خوام
    تو خود سایت ایگلد دیدم که به زبون PERL یه چیزایی رو در این مورد توضیح دادن. نمونه PHP رو هم دیدم. اما هیچ جایی نمونه ASP یا ASP.NET رو ندیدم که یاد داده باشه چطوری باید با حساب ایگلد کار کرد.
    اون سورس کدی که من به زبون PHP دیدم قشنگ توش توضیح داده شده بود که چطور با حساب ایگلد باید ارتباط برقرار کرد. چطوری میشه میزان موجودی گرفت و در سایت خودمون نشون بدیم. چطوری میشه history گرفت و از همه مهمتر چطوری میشه از یه حساب به حساب دیگه از طریق برنامه پول فرستاد. ( همئن حالت mass payment که میشه با یه کلیک به گندین حساب مختلف پول ارسال کرد )

    من یه همچین کدی رو می خوام به زبون دات نت
    حالا هر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم که بگه.
     
  2. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    یعنی اینجا کسی در این زمینه اطلاعاتی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
     
  3. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    بابا یکی یه کمکی به ما بکنه
     
  4. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    همونطور که تو اون تاپیک قبلی خدمتتون عرض کردم یا باید خودتون کدهایی رو که به php دارید به دات نت تبدیل کنید و یا همون روشی که گفتم. من هم دقیقا متوجه شدم که منظور شما یک اپلیکیشن ویندوز به زبان ویبی دات نت هست. به هر حال شما نیاز دارید که ارتباطی با وب برقرار کنید. یک بخش کار رو به همون کدهای پی اچ پی واگذار کنید که در وب سرورتون هستند و باقی موارد از طریق اپلیکیشن خودتون به اون کدهای پی اچ پی بفرستید و جواب بگیرید. از این ساده تر ؟ مثال هم برای ارتباط وی بی با پی اچ پی که گذاشتم. مشکل دیگه ای هست؟
     
  5. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    گیج کننده است اما سعی می کنم ببینم چیکار می تونم باهاش بکنم.

    ولی خود دات نت هم باید بتونه مستقیما با ایگلد ارتباط برقرار کنه ؟ میتونی در این مورد کمکم کنی ؟
     
  6. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    این کار چند مرحله داره

    اول فرستادن اطلاعات به سرور ایگلد و گرفتن و ذخیره کردن اون تو یه متغیر

    و دوم چون ایگلد اطلاعات پرداخت رو تو خود فایل html ذخیره می کنه باید اون رو pars یا همون تجزیه کنی و بعدش درگه هر کاری خواستی با اطلاعات بکنی

    من با دات نت کار نکردم ولی تو ASP Classic باید از کامپاننت خارجی استفاده کنی که اگه یادم باشه باید از ASPTear استفاده کنی

    تجزیه کردنش هم من الان یادم نیست چی کار کردم ولی تا اونجای که یادمه راهه اصولی نبود ولی خوب کار می کرد چون چیزی مثل اون که تو php هست پیدا نکردم منظورم همون preg_match تو php هست که کار رو خیلی راحت می کنه البته شاید باشه ولی خوب من بلد نبودم

    اگه تا این مرحله پیش رفتی یه سری کاره دیگه هم داره که بعدا بهت می گه که اون زیاد هم مهم نیست ! ...

    مثلا اینکه بعد از هر پرداخت باید لینک logout ایگلد رو با همون ASPtear درخواست کنی تا session مربوط به پرداخت قبلی پاک بشه چون ایگلد برای امنیت این رو گذاشته تا شما چند بار پرداخت نکنید
     
  7. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    بله میتونه. باز هم رجوع کنید به همون مثال. یک کلاسی داره به نام WebBridge که میتونید به یک صفحه وب درخواست بده و حتی یک سری پارامترها رو هم به اون POST‌ کنه و در نهایت محتویات صفحه رو بخونه. حالا این محتویات برگشتی از صفحه میتونه مقادیر پارامترهایی باشه که شما نیاز دارید. به هر حال شما چه بخواهید مستقیما با e-gold ارتباط برقرار کنید یا اینکه از کدهای واسط php که روی وب سرورتون قرارداره استفاده کنید، از این چهارچوب خارج نخواهد بود. یعنی ارسال اطلاعات به یک وب پیج و در نهایت دریافت پاسخ اون. دیگه از اونجا به بعد با خودتون هست که با اون پاسخ چه میکنید.
    و در ضمن این مسئله محدود به php نیست.
    پاسخ آرتین خان هم کاملا صحیح است و از این چهارچوب خارج نیست. به اون مثال دقت کن. درخواست دریافت یکسری اطلاعات به اون فایل پی اچ پی ارسال میشه و حتی با ارسال یک پارامتر نتیجه رو محدود میکنیم. بعد اون فایل پی اچ پی خروجی رو به شکل XML برمیگردونه. حالا شما هم میتونی اطلاعات رو به صورت XML بگیری و هم به هر شکل دیگه ای که مورد نیازه. البته باید تغییرات مورد نیاز رو انجام بدی.
     
  8. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    پس نظر شما اینه که من از PHP و NET. با هم استفاده کنم !!!!؟
     
  9. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    فکر نمی کنم این راه اصولی باشه چون کارت سخت تر میشه اگه فقط با همون زبون اصلی سایتت که که نوشتی استفاده کنی فکر کنم بهتر باشه

    اول برو سر مرحله ای که یک مقدار رو با فورم واسه یه لینک بفرسته و خروجی html اون لینک رو تو یه متغیر نشون بده
    توجه داشته باش که باید بتونی به https هم کانکنت بشه !

    بعدش اطلاعات رو به این صورت دریافت می کنی

    کد:
    …
    <td align=right><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">225.7436</font></td>
    <input type=hidden name=payment_batch_num value="98765432">
    <input type=hidden name=Gold_Ounces value="7.257937">
    <input type=hidden name=Gold_Grams value="225.7436">
    <td align=right><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">1,975.61</font></td>
    …
    
    که می تونی اون رو داخل یک فایل بریزی و اتقدر روش کار کنی تا همه اطلاعات رو بکشی بیرون

    چون من از قابلیتهای دات نت زیاد نمی دونم نمی تونم دقیق تر راهنمایت کنم
     
  10. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    آرتین جان، مشکل اینجاست که ایشون برای وب سایت نمیخوان که به زبان اصلی وب سایتشون باشه.
    اینکار رو میخوان در یک اپلیکشین ویندوز با زبان VB.net انجام بدن.
     
  11. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    e !!
    من هواسم نبود خوب پس اگه این جوری باشه که دیگه اینجا php هیچکارست ! ...

    به نظرم این کار خیلی خیلی راحته ! و کار اصلی فقط دو مرحله داره اول فرستادن اطلاعات به https و گرفتن اون و دوم تجزیه و تحلیل اطلاعات و دیگه بعدش راحته و هر کاری می خواد می تونه بکنه
     
  12. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    دقیقا همینطوره. و من چون از اونطرف قضیه (این کدهای پی اچ پی که ایشون فرمودند وظیفه ارتباط با e-gold رو دارند) اطلاعی ندارم حالت کلیش رو گفتم. اگر که اون کدها کار خاصی انجام نمیدهند و نیازی به تبدیلشون به دات نت نیست، مستقیما میتونند از همین وی بی با سایت e-gold ارتباط برقرار کنند.
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    نه کاره خواصی نمی کنن و سیستم همینیه که من گفتم
    من اون برنامه php که این دوستمون دیدم رو ندیدم و کلیات کار همینه حالا شاید یه سری option خودشون عوض کردن که مثلا مشخصات ایگلد و نگه داره و این جور چیزا که به این کار ربطی نداره

    فقط نکته مهم اینه اگه برای mass payment می خوای حتما بعد از هر پرداخت باید لینک logout ایگلد رو درخواست کنی تا session پاک بشه در غیر این صورت تا 5 دقیقه هر چی صعی کنی پرداخت نمی کنه

    البته پیغام هم میده ! پیغامشم دوباره تو فایل html می یاد ....
     
  15. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    منطور من برنامه mass payment هستش که فکر کنم اکثر php کارها باهاش آشنا هستند.

    اما میدونید من نمیدونم تو دات نت چطوری باید به سایت اطلاعات رو فرستاد و بعد خروجی اطلاعات رو ازش گرفت.

    لطفا راهنماییم کنید که باید چه وَ کـِـنم ؟
     
  16. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
  17. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    ممنونم.
    بازم سعی می کنم

    اما دوستمون هم اشاره کرد. من دارم اپلیکیشن می نویسم نه وب سایت. در ضمن این رو هم در نظر بگیرید ممکنه روی هاست های دات نت اصلا پی اچ پی وجود نداشته باشه. اونوقت فکر می کنی باید چیکار کرد.

    شما اینطور در نظر بگیرید من دارم یه اپلیکیش exe می نویسم با وی بی دات نت و باید مستقیما با سایت ایگلد ارتباط برقرار کنم.

    حالا منو راهنمایی کنید. ( با توجه به شرایطی که گفتم )
     
  18. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    شما باید بدونی که دقیقا باید درخواستت رو به کدوم فایل سایت e-gold بفرستی و اون چه پاسخی به شما بر میگردونه. و در نهایت اینکه شکل کار هیچ فرقی نمیکنه‌، چه اون فایلهایی که میخوای ارتباط برقرار کنی php باشه چه asp و چه هر چیز دیگه ای. اصول کلی کار رو هم تو اون مثال ببین! شما بخش پی اچ پی اون رو نادیده بگیر و فرض کن که به یک فایل دیگه ای درخواست میفرستی و نتیجش رو میگیری.
     
  19. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    متاسفانه سایت ایگلد بالا نمی یاد ! و نتونستم اون لینک مربوط به اطلاعات پرداخت رو بزارم

    ولی اطلاعات یه این لینک فرستاده میشه
    https://www.e-gold.com/acct/confirm.asp

    و بعد از هر پرداخت باید لینک پایین درخواست بشه
    https://www.e-gold.com/acct/logout.asp

    من قبلا اون صفحه که مربوط به پرداخت بود رو دانلود کرده بودم
    چون با table هست نمیشد اینجا paste کرد و مجبور شدم screen shot بگیریم

    سیستم خیلی ساده ای داره !

    اخوب تو عکس اول نشون داده که چه ورودیهای باید تکمیل بشه و به کجا فرستاده بشه

    [​IMG]

    و تو عکس دوم هم خروجی فورم بالا رو نشون داده
    [​IMG]

    البته خروجی به صورت xml نیست و همون چیزی رو کاربر موقع پرداخت نشون می ده به ما هم همون صفحه رو میده که باید فیلدها جدا بشن

    مثل همون مثالی که خودش زده

    یعنی اطلاعات قاطی html می یاد

    کد:
    …
    <td align=right><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">225.7436</font></td>
    <input type=hidden name=Gold_Ounces value="7.257937">
    <input type=hidden name=Gold_Grams value="225.7436">
    <td align=right><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">1,975.61</font></td>
    …
    
     
  20. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    ممنونم دوست من
    اما من نمی دونم چطوری باید شماره حساب و رمز و پول و ..... را به این لینک بفرستم.
    از query string استفاده کنم یا اینکه باید از راه دیگه ای استفاده کرد ؟
     
  21. mehrdad201

    mehrdad201 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    14,644
    تشکر شده:
    15,713
    محل سکونت:
    ایران
    نحوه ارسال اطلاعات به ایگلد رو برام توضیح بدین لطفا

    آیا باید برنامه خاصی رو سیستم نصب باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal