• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد طراحی این سایت نظر بدهید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
ممنون میشوم اگر درباره طراحی این سایت نظر بدهید
http://zenerco.com
http://www.zenerco.com
هر دو آدرس را ببینید لطفا !!
مرسی

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بقیه دوستان نظری ندارند؟!؟

حالا اگهخواستید نظر بدید این سایت رو هم ببینید
http://www.claveco.com

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
اینجوری ها هم که دوستان گفتن اصلا ...
در مورد سایت دومی که گذاشتی: به نظرم بهتره که اون نوشته سمت راست که به صورت عمودی هست فقط یک بار بیاد و با یه افکت زیبا ادامه دار بشه، مثلا یه خط ساده ادامه دارش کنه.
رنگ آبی تو سبز یکم به چشم خوش آیند نیست+ اینکه بهتره کمی طول اون سلول ها که تیتر محصول توشه زیادتر بشه+خط های جدول (اون وسطی ها) رو هم بردار.

درباره سایت اول هم، اون فلشش برای من لود نشد، اما در کل بد نیست. ولی چیزی که به عنوان انتقاد به ذهنم می رسه اینه که اینجور طرح ها بیشتر برای بروشور و پوستر خوبن. چون عکس زیاده کمی سرعت لود پایین می شه.

masooumi

Registered User
لایک‌ها
17
در مورد سایت دومی که گذاشتی: به نظرم بهتره که اون نوشته سمت راست که به صورت عمودی هست فقط یک بار بیاد و با یه افکت زیبا ادامه دار بشه، مثلا یه خط ساده ادامه دارش کنه.
رنگ آبی تو سبز یکم به چشم خوش آیند نیست+ اینکه بهتره کمی طول اون سلول ها که تیتر محصول توشه زیادتر بشه+خط های جدول (اون وسطی ها) رو هم بردار.

درباره سایت اول هم، اون فلشش برای من لود نشد، اما در کل بد نیست. ولی چیزی که به عنوان انتقاد به ذهنم می رسه اینه که اینجور طرح ها بیشتر برای بروشور و پوستر خوبن. چون عکس زیاده کمی سرعت لود پایین می شه.

کاملا تایید میشه !!!!

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
ممنون از اینکه نظر دادید
راستش در مورد سایت کلیوکو !! صفحه اول (وقتی آدرس رو میزنید) درخواستی مشتری بود و تو طرح من نبود بعد که روی یکی از محصولات کلیک بشه وارد بخش اصلی سایت میشید که منو دارد و بخشهای مختلف (اون طرح اصلی بود) در اونجا این مشکل آبی روی سبز رو نداریم و این همه عکس هم نداریم که یک دفعه بخوان لود بشن !

منتظر نظر سایر دوستان هم هستیم

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
نظرتون در مورد این سایت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

www.phpsaz.com

به نظر من یک مقدار شلوغ و گیج کننده میاد (نوشته های با رنگ ها متفاوت و سایز و فونتهای مختلف این حس رو القا میکنه)
من از کارهای کادر بندی شده بیشتر خوشم میاد (صد البته شخصی هست این نظر و قانون نیست) کار شما با یک گراند مشکی بدون مرز مشخص بین بخش های مختلف از این نظر هم به نظرم خوش نیومد !!
ببخشید !

پ ن : خودتی !! (ممکنه شاکی شده باشی بخوای چیزی بهم بگی پیشگیری کردم!!)

بالا