آژانس هواپیمایی
pop up

در مورد همين سايت و .... PERSIANTOOLS.COM

شروع موضوع توسط daanial ‏14 مارس 2003 در انجمن phpNuke - پی‌اچ‌پی نیوک

  1. daanial

    daanial کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    اولا تمام توضيحات را خوانده ام و الكي نمي پرسم .
    مشكل اساسي من با همين سايت است و كاري كه احسان كرده .

    1- تمام نشانهاي گرافيكي اين صفحه عوض ده تمامشان . دقيقا أنجايي كه طراح خواسته و همانقدر كه خواسته . لوگوها ... أيكونها و ..... چه جوري ين جوري شده ؟ :? :?

    2 - مساله واجب تر اين كه تمام نوشته ها پر است ز زبان فارسي ... پر است از نكته و حكايت و داستان و روايت و .... اين كارها در أن فايل زبان امكان پذير نيست . چه جوري همه چيز اين سايت فارسي شده . :?: :?:

    ممنون از پاسخ تان .
    :idea: راستي ؟ چرا سورس اين سايت را ب اين همه ترجمه فارسي نمي گذاري اينجا ؟



    بازهم ممنون
    <a href='http://DAANIAL.COM' target='_blank'>http://DAANIAL.COM</a>
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    دانيال جان اول خواستم تمام سوالها رو جواب بدم ولي وقتي ديدم دنبال سورس فارسي ميگردي بهتر ديدم كه به منبعش وصلت كنم. يه سري به اينجا بزن:
    <a href='http://projects.iranphp.net/phpbb' target='_blank'>http://projects.iranphp.net/phpbb</a>
     
  3. daanial

    daanial کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    احسان بسيار عزيز .

    اين كه فقط phpbb بود . مساله آيتم هاي گرافيكي توست و همه چيز ... كه اين قسمت مقالات و پرسش و پاسخ تنها قسمت كوچكي از همه اش است . ممنون مي شوم همان توضيحاتي را كه مي خواستي بدهي . بدهي .

    ممنون .
    دانيال
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    توي همون صفحه پروژه ها يه قسمت در مورد phpnuke هم بود.
    در ضمن اين سايت راهنماييها و توضيحات خيلي خوبي داره.
    <a href='http://m4s.net' target='_blank'>http://m4s.net</a>
    <a href='http://farsinuke.com' target='_blank'>http://farsinuke.com</a>

    دليل اينکه اينقدر از توضيح دادن طفره ميرم اينه که جاهاي ديگه دوستان توضيحات بهتري نوشتن و من دارم سعي ميکنم يه کم اينا رو جمع و جور و مدون کنم.
     
  5. daanial

    daanial کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2003
    نوشته ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    احسان عزيز !

    بگذار كامل توضيح دهم . تمامي لينك هايي را كه معرفي كردي پيش از اين ديده بودم . توضيحات كامل سايت iranphp و پروژه فارسي كردن nuke و ... farsinuke و ماخذ سابقش و نسخه قابل پياده سازي اش كه اشكالاتي در extract كردن دارد و به نوعي همان نسخه iranphp است . Majidonline هم نسخه قابل download ندارد .
    اما مشكل من اينست كه تمام فارسي سازيها ي انجام شده مبتني بر فايلهاي lang-farsi است كه در پوشه هاي زبان اصلي و موژل ها موجود است .
    اين ترجمه دقيقا كاري است كه هم در نسخه iran php و farsinuke انجام شده . اما مشكل من چيز ديگري است در majidonline در سايت تو و ... به عنوان مثال ليست تمام منو ها فارسي است . يعني تمام عناوين موجود در كنار صفحه . امكان تغيير زبان كل صفحه – شامل حتي لينك هاي كناري – حتي در تغيير زبان خود nuke هم نيست . يعني در زبانهي موجود مثلا فرانسوي شما نمي توانيد جز آيتم اولي تمامي عناوين را ترجمه كنيد به فارسي .
    شما چه جوري اين همه چيز را ترجمه كرديد ؟ با تغيير در كجا ؟ :?: :?:

    منتظر پاسخت مي مانم .
    ممنون
    دانيال.
    <a href='http://Daanial.com' target='_blank'>http://Daanial.com</a>
    :arrow:
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    دانيال جان نميدونم منظورت رو بازم درست گرفته باشم يا نه....
    ببين آسونترين راه و درست ترين راه واسه فارسي كردن اون منوهاي كنار استفاده از تنظيمات خود سيستم است. يعني كافيه در Admin Panel بري توي قسمت modules بعدش روي هر کدوم که خواستي کليک کني و مثلا يه عنوان (Title) فارسي براي اون بنويسي...
    من براي فارسي کردن اين مورد (يعني منو ها) هيچ فايلي رو دستکاري نکردم... چون اين اطلاعات توي ديتابيس ميشينه و از اونجا خونده ميشه.
    براي درست کردن module هاي جديد هم بهترين راه فارسي کردن اونها همين کاره.

    نتيجه رو بنويس...
     
  7. boxilink
  8. Virgo

    Virgo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دانيال خان و احسان جان..
    فكر كنم من متوجه منظور دانيال شدم..

    آقا دانيال شما احتمالا منظورتون همون Templateها هستش...
    براي فارسي كردن اينا كافيه تمپليتهاي كه وجود داره رو تغيير بدين يا اينكه خودتون ايجاد كنيد.

    البته من بزرگترين اشتباهي كه كردم روز اولي كه نشستم php nuke رو فارسي كردم علاوه بر تمپليتها و زبانهاش اومدم توي سورس برنامش هم كلي تغييرات دادم.. البته اشتباه كه نكردم ولي خب ورژن بعديش كه بياد بايد همه كارارو از دوباره انجام بدم.

    مجيد
     
  9. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    عجب اخئثحشلث خوشگلي داري دانيال خيلي به نظرم قالبش خوب طراحي شده(بي ربط به موضوع)