منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

در ویستا امکان افزایش فضا برای درایو سی وجود دارد ؟؟

Mehraɴ

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2009
نوشته‌ها
2,004
لایک‌ها
40
محل سکونت
Tehrun
سلام دوستان . بنده به یک مشکل بسیار اساسی برخورد کردم . گفتم شاید راهی باشه که بشه رفعش کرد :rolleyes:
من ویندوز Vista Sp 1 دارم . در ویستا امکانی هست که مثلآ میتونیم قسمتی از فضای Format نشده رو به درایو های دیگه بدیم . یا مثلآ قسمتی از درایو F رو به E بدیم و . . . !!
حالا من میخوام قسمتی که فرمت نشده رو به درایو C اختصاص بدم ! اما چون درایو ویندوز هست همچین امکانی میسر نیست ! میخواستم بدونم راهی هست بشه این کار رو انجام داد ؟ اگر هارد جدید اضافه کنم چی ؟


پیشاپیش ممنون .. :cool::D
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
والا خود ویندوز که تا ونجاییکه میدونم این امکانو نداره
ولی میتونید از برنامه های حرفه ای اینکار استفاده کنید
من Acronis Disk Director رو پیشنهاد میکنم
فقط وقتی نصب کردید موقع اجرا شدن ازتون سوال میکنه و شما گزینه Manual Mode رو انتخاب کنید (البته اگر از این نرم افزار استفاده کردید)
من بارها حجم درایو C رو در ویستا و XP و 7 با این نرم افزار کم و زیاد کردم حتی از فضای درایو های دیگه گرفتم و بهش دادم

در مورد هارد جدید
والا تو اونجاییکه اطلاع دارم و کار کردم با هیچ برنامه ای امکان اضافه کردن فضا از یک هارد به درایوی که در هارد دیگر وجود دارد نیست
ینی شما نمیتونی از هارد 2 فضا بگیری بدی به درایوی که در هارد1 وجود داره
 

Mehraɴ

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2009
نوشته‌ها
2,004
لایک‌ها
40
محل سکونت
Tehrun
والا خود ویندوز که تا ونجاییکه میدونم این امکانو نداره
ولی میتونید از برنامه های حرفه ای اینکار استفاده کنید
من Acronis Disk Director رو پیشنهاد میکنم
فقط وقتی نصب کردید موقع اجرا شدن ازتون سوال میکنه و شما گزینه Manual Mode رو انتخاب کنید (البته اگر از این نرم افزار استفاده کردید)
من بارها حجم درایو C رو در ویستا و XP و 7 با این نرم افزار کم و زیاد کردم حتی از فضای درایو های دیگه گرفتم و بهش دادم
سلام . مرسی از راهنمایی . من این ورژنش رو دارم دانلود می کنم ==> Acronis Disk Director Suite 10.0.2160
در مورد هارد جدید
والا تو اونجاییکه اطلاع دارم و کار کردم با هیچ برنامه ای امکان اضافه کردن فضا از یک هارد به درایوی که در هارد دیگر وجود دارد نیست
ینی شما نمیتونی از هارد 2 فضا بگیری بدی به درایوی که در هارد1 وجود داره
اتفاقآ واسه خودم هم عجِیب به نظر می رسید :D مرسی که گفتید ...
 

Mehraɴ

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2009
نوشته‌ها
2,004
لایک‌ها
40
محل سکونت
Tehrun
سلام . یک مشکل دیگه به وجود اومد :D الان من 40 گیگ از درایو E رو آزاد کردم و با اون میتونم یک درایو بسازم . حالا چجوی بدمش به C ?? هرچی ور رفتم نشد . ترسیدم زیاد گیر بدم بهش یه دفه بزنم کلآ هارد رو بترکونم :D . لطفآ اگه میدونید راهنمایی کنید .

مرسی
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
شما نباید فضا رو اینجوری آزاد کنی چون فضای آزاد شده از نظر فیزیکی باید دقیقا کنار درایو سی باشه و فضای آزاد شده از ای کنار سی نیست پس به این طریق که من میگم عمل کن.
اول دوباره اون فضا رو به e برگردون
دوم درایو رو سلکت کن و از بالای صفحه گزینه increase free space رو انتخاب کن

بعد در صفحه ای که باز شده درایوی که میخوای حجمش رو افزایش بدی رو انتخاب کن که اینجا c هست


attachment.php



در صفحه بعد درایو یا درایو هایی که میخوای ازشون فضا بگیری رو انتخاب کن


attachment.php



یعد حجم جدید پارتیشن c رو انتخاب کن انتهای نوار هم که ماکزیمم حجمی هست که میتونی داشته باشی با توجه به درایوی که برای دادن حجم انتخاب کردی


attachment.php



بعد next و بعد finish
بعدش proceed میکنی
و حتما ازت میخواد ریبوت کنی چون این عمل در محیزط ویندوز نمیتونه انجام بشه
اگه فاصله درایو c و درایوی که ازش حجم میگیری زیاد باشه و بینشونم اطلاعات زیاد باشه زیاد طول میکشه ولی اگه نه زیاد نباشه سریع انجام میشه
 

فایل های ضمیمه

  • 1.jpg
    1.jpg
    124 KB · نمایش ها: 71
  • 2.jpg
    2.jpg
    125 KB · نمایش ها: 66
  • 3.jpg
    3.jpg
    117.4 KB · نمایش ها: 66
Last edited:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
604
لایک‌ها
17
رو ویستا 64 bit هم جواب میده؟
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
رو ویستا 64 bit هم جواب میده؟
والا تو سایتش محدودیتی برای 32 بیت یا 64 بیت نذاشته
منم دقیق یادم نیست رو 64 بیت باهاش کار کردم یا نه
ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه وگرنه سایتش حتما اعلام میکرد
 

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
604
لایک‌ها
17
رو ویستا 64 بیتی هم نصب کردم عالی جواب داد ...
باز هم ممنون از آقا شروین بابت معرفی این برنامه خوب و کاربردی
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
نو Run ویستا بزن diskmgmt.msc
فکر نکنم بتونه کاریکه دوستان میخواد رو انجام بده
ینی از یه درایو فضا بگیره بده به سی بدون اینکه اطلاعات از بی بره
میتونه؟
به هر حال به نظر من تا برنامه های حرفه ای برای اینکار هست نیازی به خود ویندوز نیست
 

djgholum

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2007
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
1
محل سکونت
Germany
سلام دوستان
من کمک لازم دارم.
مسئله اینه که من چند وقت پیش با کمک برنامه Paragon Partition Manager پارتیشن سی C رو به دوقسمت تبدیل کردم و حالا لب تاپم 3 تا پارتیشن داره که پارتیشن های سی C و دی D پرایمری و ایی E لاجیکال هستش. حالا که می خوام سی و دی رو مرج merge کنم و سی C رو به حالت اولیه برگردونم متاسفانه نمیشه. با برنامه Acronis هم تلاش کردم نشد.
آیا کسی می تونه کمک کنه و راهنمایی کنه چکار باید بکنم.

از کمکتون ممنونم.
 

djgholum

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2007
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
1
محل سکونت
Germany
دوستان کسی نبود کمک کنه؟ لنگم به خدا....
 
Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,343
لایک‌ها
261
سن
35
محل سکونت
تهران
سلام دوستان
من کمک لازم دارم.
مسئله اینه که من چند وقت پیش با کمک برنامه Paragon Partition Manager پارتیشن سی C رو به دوقسمت تبدیل کردم و حالا لب تاپم 3 تا پارتیشن داره که پارتیشن های سی C و دی D پرایمری و ایی E لاجیکال هستش. حالا که می خوام سی و دی رو مرج merge کنم و سی C رو به حالت اولیه برگردونم متاسفانه نمیشه. با برنامه Acronis هم تلاش کردم نشد.
آیا کسی می تونه کمک کنه و راهنمایی کنه چکار باید بکنم.

از کمکتون ممنونم.
شاید به خاطر اینه که دی پرایمری هست
اگه تو دی چیزی نداری دیلیتش کن
چون از نظر فیزیکی دی کنار سی هست میتونی آنلوکیتد رو بدی به سی
ببین اینجوری میشه یا نه .
 

djgholum

Registered User
تاریخ عضویت
21 می 2007
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
1
محل سکونت
Germany
شاید به خاطر اینه که دی پرایمری هست
اگه تو دی چیزی نداری دیلیتش کن
چون از نظر فیزیکی دی کنار سی هست میتونی آنلوکیتد رو بدی به سی
ببین اینجوری میشه یا نه .


سلام
ممنون با همین روش درست شد. گفتم بقیه هم بدونن.
 

a3ef

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من میخوام فضای پارتیشن c رو افزایش بدم در واقع اشتباهی که کردم موقع نصب ویندوز و پارتیشن بندی روی لپ تاپم واسه درایو c همش 20GB گذتشتم و 2 تا درایو D و E با ظرفیت 130GB واسه هر کدومشون گذاشتم اما حالا میخوام ظرفیت درایو E رو منتقل کنم به درایو C و دقیقا همه اون کارای که دوست عزیزمون شروین لطف کردن گفتند رو انجام دادم و وقتی سیستم ریستارت میشه بالا میاد میبینم هنوزم همون آش و همون کاسه اون فضای آزاد به درایو C منتقل نشده و همه چیز مثل قبلشه چند بار این کارو انجام دادم اما بی فایده بود ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند :(
 

a3ef

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2010
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
0
دوستان کسی نیست جواب بده :(
 
بالا