• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در چه سایتهای خارجی میشه برای ایرانیها تبلیغ کرد؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
از همه راحتتر فکر کنم الکسا بود که با یک اکانت پی پال راحت می شد در چند دقیقه آگهی ثبت کرد که دیگه الکسا کلا روش کسب درآمدش رو تغییر داده، گوگل هم فقط از طریق ادوردز میشه تبلیغ کرد که با توجه فیلتر بودنش در ایران و نبودن ایران در لیست کشورها کلا دردسرش زیاده، ادسنتر مایکروسافت فیلتر نیست ولی من تا حالا تبلیغ ایرانی در بینگ، یاهو، هاتمیل و ... ندیدم، اگر اکانت ادسنتر در ایران مشکلی نداشته باشه فقط تبلیغ تو ایمیل یاهو با توجه به میزان استفاده آن در ایران می تواند بازده خیلی خوبی داشته باشد، آیا کسی اطلاعی در این زمینه دارد؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
اکثر آپلود سنتر های که تو ایران شناخته شده هستند , مثل مدیا فایر و ... میشه تبلیغ داد و قیمت مناسبی هم دارند .

الکسا هم که شما گفتین خیلی عالی بود (مخصوصا قیمتش)

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
در ضمن برای تبلیغ تو یاهو ایران کلا تحریمه !

اون قسمت زیر یاهو مسنجر که تبلیغات کلیکی هست اصلا با آیپی ایران باز نمیشه .

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
این سایت هم هست تا تحریم نکرده ایرانی هارو تبلیغ بدید

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اکثر آپلود سنتر های که تو ایران شناخته شده هستند , مثل مدیا فایر و ... میشه تبلیغ داد و قیمت مناسبی هم دارند .

سعید خان قیمت های الکسا چه جوری بودش ؟
منظورم از قیمت یه بررسی روی بازدهشه.
قدیم چه جوری بود الان چه جوری؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
سعید خان قیمت های الکسا چه جوری بودش ؟
منظورم از قیمت یه بررسی روی بازدهشه.
قدیم چه جوری بود الان چه جوری؟
اون موقع فک کنم هر 10000 بار ویو 30 ت بود , البته دقیق یادم نیست , شایدم بالاتر بود ,

ویرایش : قیمت درستشو پایین زدن

Last edited:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
الکسا چند مدل بنر داشت که معمولا همه بزرگترین حالت که 300 در 250 پیکسل بود را انتخاب می کردند، برای این آگهی به ازای نمایش به 10 هزار نفر الکسا 50 دلار می گرفت که به پول ما تقریبا 6 تومان برای هر بار نمایش می شود که با توجه به اندازه بزرگ بنر و مکان آن واقعا می ارزید.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
الکسا چند مدل بنر داشت که معمولا همه بزرگترین حالت که 300 در 250 پیکسل بود را انتخاب می کردند، برای این آگهی به ازای نمایش به 10 هزار نفر الکسا 50 دلار می گرفت که به پول ما تقریبا 6 تومان برای هر بار نمایش می شود که با توجه به اندازه بزرگ بنر و مکان آن واقعا می ارزید.

آره واقعا قیمتش مناسب بود !

hope1360

Registered User
لایک‌ها
0
نه یاهو نه گوگل فقط ادگاه خودمون :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اون موقع فک کنم هر 10000 بار ویو 30 ت بود , البته دقیق یادم نیست , شایدم بالاتر بود ,

ویرایش : قیمت درستشو پایین زدن

ممنون
الان وضعیتش چه جوریه؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

من یک بررسی کردم تعرفه آپلود سنترهای خارجی مثل 4shared که رتبه 14 در ایران دارد خیلی خوب است ولی تبلیغات ایرانیها را در آنجا هم ندیده ام، شرایط ثبت آگهی هم اصلا به سادگی الکسا نیست، به هر حال ظاهرا قیمت پایه 4shared فقط حدود 2 ریال برای نمایش آگهی به هر نفر است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون
الان وضعیتش چه جوریه؟

الان دیگه اصلا تبلیغ قبول نمی کنه، درآمدش را برده روی خدماتی که به وبمسترها میده، من خواستم شرح و توضیحات مربوط به خبرگرد را تغییر بدم گفت که نمیشه باید هزینه پرداخت کنی و عضو بشی.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
من یک بررسی کردم تعرفه آپلود سنترهای خارجی مثل 4shared که رتبه 14 در ایران دارد خیلی خوب است ولی تبلیغات ایرانیها را در آنجا هم ندیده ام، شرایط ثبت آگهی هم اصلا به سادگی الکسا نیست، به هر حال ظاهرا قیمت پایه 4shared فقط حدود 2 ریال برای نمایش آگهی به هر نفر است.
خان وارز فک کنم تو 4Sheard تبلیغ داده بود .

مدیا فایر هم تا همین چند مدت پیش بنر ایرانی داشت

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
Facebook , Twitter , Amazoon

هر سایت به نظرت میرسه برام بفرست قیمت بدم دوست عزیز

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
Facebook , Twitter , Amazoon

هر سایت به نظرت میرسه برام بفرست قیمت بدم دوست عزیز

آمازون فکر نکنم خیلی طرفدار در ایران داشته باشه، اون دو تا هم که فیلتر شده اند، همان 4shired و mediafire که اشاره شد، همچنین بینگ، یاهو، هاتمیل، msn و ... ویکیپدیا که فکر نکنم تبلیغ قبول کنه ولی بابیلون هم در ایران طرفدار زیاد داره.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

Minimum campaign budget is $3000.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
229
جناب ادگاه اگه صلاح میدونید
نتایج تحقیقاتتون رو در این مورد اینجا بزارید که بقیه هم استفاده کنند

بالا