آژانس هواپیمایی
pop up

در MTچطور میشه لیست تمام نوشته ها رو در بالا ی صفحه نشون داد؟

شروع موضوع توسط najafzadeh ‏9 دسامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    در MTچطور میشه لیست تمام نوشته ها رو در بالا ی صفحه نشون داد؟

    مثلا به این صورت

    نوشته 1 | مقاله 2 | صفحه ارتباط با ما | در مورد ما | مقاله 3 |
    در کل مانند یک وب سایت لیست اطلاعات در بالا به طور کامل نمایش داده شود.

    ممنون می سم اگه بتونید مشکل رو حل کنید.

    :blush: <--------------------------------------------------------------------------<:f34r:
     
  2. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    میخواستی یه بیستا دیگه تاپیک بزنی!
    کد:
    <MTEntries>
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$$></a>
    </MTEntries>
    
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ميلاد اين همه رو نشون ميده؟ [​IMG]
    يه $ هم اضافه گذاشتي !
     
  4. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    حالا این کد رو کجا بزارم؟ من که بلد نیستم؟؟؟؟؟؟
    :blush:
     
  5. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    بعد از تگ <body> اینو بزار

    <div align="center">
    <MTEntries>
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"<$MTEntryTitle$></a>
    </MTEntries>
    </div>
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب اين که همه رو نمياره که !
     
  7. boxilink
  8. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    حالا این که وگفتی یعنی چه؟
     
  9. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2

    آهان راست می گه تگ lastn توش نیست:cool:
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ها ! يعني اينکه اگه اينو بزاري تو ايندويدوال که جواب ميده !
    ولي ايندکس عمرا !
     
  11. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    خب من درست گفتم دیگه
    اون اولیه برای ایندویدوال بود
    این lastn رو هم بزاری خیلی قشنگ و شیک توی ایندکس کار می کنه
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مثلا لست ن رو چند بزاري؟ يه عدد خيلي بزرگ؟
    فکر نکنم اصولي باشه ! راه بهتري بايد باشه !
     
  13. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    نه شاهد جان گفته که می خواد یه منو اون بالای صفحه داشته باشه که مسلما تعدادش هم باید محدود باشه
    نمی خواد که چهل پنجاه تا قسمت داشته باشه منوش!

    تازه اگر هم بخواد باز بزرگی عدد هم مشکلی فکر نکنم ایجاد کنه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    نمیشه lastn رو <$MTBlogEntryCount$> گذاشت؟؟
     
  16. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    نمیشه ! !
     
  17. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    فکر نوکن وشه! حالا میخوای امتحان کن...
    اما اصولا برای این کار 999999 را میزارن!
    یعنی من در چنین مواردی اینطور دیدم...
     
  18. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    حکايت کاسه ماست و دريائه !
     
  19. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
  20. faras

    faras Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    533
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    کرج
    اينكه كاري نداره
    مثلا براي نشان دادن 20 مطلب جديد سايت ميشه از اين كد در بالاي صفحه يعني بين دو تگ Body استفاده كرد:
    کد:
    <MTEnrie lastn="20">
    <a href="<$MTEntryPermalink$>"><$MTEntryTitle$></a><br>
    </MTEntries>
    نمي دونم براي يه سوال ساده چرا اينقدر بنده خدا رو پيچوندين؟:eek:
     
  21. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    این رو صفحه اول گفته بودن ؛
    منظور ایشون یه جور دیگه است
     
  22. mbf

    mbf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    991
    تشکر شده:
    2
    نه عزیز من ، ایشون می خوان منو درست کنن
    شما فکر کنم درست متوجه نشدی!:f34r: