آژانس هواپیماییexchanging

دستورات Logoutدر ASP

شروع موضوع توسط aref1364 ‏5 مارس 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    لطفا برنامه ای برای logout شدن بنویسید. البته تو سایتم هیچ session یا کوکی استفاده نکردم!
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    لوگ آت شدن اونهم بدون دونستن کد لاگین؟ مگه میشه؟
     
  3. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    تاييد ميشه
    خوب شما بايد توضيح بدين كه چه جوري لاگين ميكنين؟
    تا بشه توضيح داد
     
  4. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    ارتباط با ÷ایگاه داده ام از طریق dsn هست. من از دستورای if و do while ساده برای ورود استفاده می کنم. در طول برنامه هیچ session وجود نداره...!!!
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اینکه کافی نیست. خب شاید شما یکسری اطلاعات رو میریزید توی متغیر مثلا X خب من از کجا بدونم اسمش چیه که بهتون کمک کنم!؟
     
  6. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    set recordset1=server.createobject("ADODB.Recordset")
    recordset1.open sql1, conn1, 0, 1, adcmdtable

    user1=request("username")
    pass1=request("password")
    found=false

    do while not (recordset1.eof or found)
    searchuser=recordset1("username")
    if (searchuser=user1) then
    pass2=recordset1("password")
    if (pass2=pass1) then
    found=true
    end if
    end if
    recordset1.movenext
    loop

    if (found=true) then
    .
    .
    .
    .
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب اینجوری که من میبینم اطلاعات یوزرهای لاگ شده میرن توی یک تیبل در دیتابیس. خب برای لاگ آوت کردن باید اون یوزر رو از اون تیبل حذف کنید:

    کد:
    DELETE FROM table_name WHERE (username='username_here' AND password='password_here');
     
  9. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    راستشو بخوای من فقط یک جدول دارم که توش چیز اضافی نمی بینم.
     
  10. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    الان این متغیر sql1 دقیقا مقدارش چیه؟
    بعد هم اینجور که من میبینم یک جایی برنامه حتما یوزرها رو توی جدول اد میکنه و در اینجا چک میکنه که آیا در جدول وجود داره یا نه اگر وجود داشته باشه میگه که لاگینه. خب اگر با یک کانکشن اون کوئری رو که گفتم اجرا کنید، و اسم و پسورد صحیح استفاده کنید قاعدتا باید کار کنه.
    مگر اینکه من سورس رو اشتباه فهمیده باشم.
     
  11. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    sql1="select username, password from Table1"

    شما درست میگی اما اگه یوزر رو حذف کنم که دیگه کاربر دفعه ی قبل نمیتونه وارد بشه که.
    ببین میشه فقط رکوردست و کانکشن به ÷ایگاه داده رو ببندم؟
    این کافیه برای لاگ اوت شدن دیگه نه؟
     
  12. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    اگه به سورس من نگاه کنی گیج میشی اینا رو من خودم عمدا اینجوری مینیویسم که اگه هک شد لا اقل بتونم یکم سرکارشون بذارم تا خودم ÷شت ÷رده کارای لازم رو انجام بدم.
    دستورات من ساده اما تو در تو و با فرمت غیر صحیح (البته منظورم برای خوندن است) نوشته شدن.
     
  13. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب شما اگر دستی اینها رو وارد کردید باید یکجایی هم یه کد لاگین بگذارید که این کار رو بکنه:

    کد:
     
    INSERT INTO Table1 (username, password) VALUE ('username_here', 'password_here');
    
    اینطوری نمیشه که کانکشن روقطع کرد.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    من مقادیر رو با sql وارد رکوردهای جدول نمی کنم. از همون دستورهای asp برای اینکار استفاده می کنم. آیا این میتونه مشکلی داشته باشه بعدا؟
     
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    منظورتون فانکشنهای ADODB.Recordset مثل Add و Update هست؟
    نه چرا مشکلی بوجود بیاد؟ تفاوتی نداره که این کار رو از چه راهی انجام بدید.
     
  17. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    بینم اگه از session و کوکی استفاده نمیکنی ، از کجا میفهمی که این کاربر وقتی صفحه رو عوض کرد همونی اه که توی دیتا بیس اسمش رو نوشتی ؟؟؟؟
    از کوری استرینگ استفاده میکنی ؟؟
     
  18. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    بله از querystring های مخفی استفاده می کنم!
     
  19. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    خوب چه کاریه ، بیا یه جوری کوری استرینگت رو رمز کن مثلا http://iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=165 بعد فقط وقت لاگین شدن چک کن ببین یوزر نیم و پس ورد درست باشه بهد یوزر نیم رو با کوری استرینگ انکریپنت شده (رمز شده ) وقتی هم خواستی لاگ اوت کنه کوری استرینگ رو بردار اینطوری یخیل بهتره چون هی لازم نیست به دیتابیست وصل بشی !! (میدونی چقدر منابع مصرف میکنه ؟؟ )

    در ضمن خوبه که یه زمان هم برای مدت لاگین بودن و معتبر بودن توی همون کوری استرینگت بذاری تا با توی حافظه اینترنت اکسپلورر آدرس کمسی که لایگن کرذده بوده نمونه

    یه مثل خوب توی سایت codeproject هست بد نیست ببینیش

    دست آخر روش کوکی و مخصوصا سیشن که انکریپت شدن هم در کار باشه ! برای ای اس پی 3 و برای دات نت هم روش authentication روش های قابل اعتمادی هستند !!!بخودی قضیه رو سختش نکن ;)
     
  20. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    خیلی ممنون.
    منم همون کار اولی رو کردم (querystring) و زمان هم گذاشتم. البته جلوی کش شدن رو گرفتم.
     
  21. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    مگه سیژن و کوکی چشونه؟؟؟؟؟؟
     
  22. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    خوب دیگه! :D

    من یه سوال دیگه دارم. میخوام کاری بکنم که کاربر وقتی روی back کلیک میکنه براوزرش بنویسه expired. من از response.expires استفاده می کنم اما جواب نمیده. باید از session استفاده کنم تا بتونم expire کنم اونو؟
    منظورم اینه که نمیشه خود صفحه رو اکس÷ایر کرد؟