برگزیده های پرشین تولز

دستور تهیه صورتک سوخاری

nazanin zahra532

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 جولای 2016
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
3
سن
27
%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%DA%A9-%D8%B3%D9%88%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg

صورتک های سوخاری
که از سیب زمینی تهیه می شوند یک غذای بسیار خوشمزه ای می باشد که در کنار سس می توانید آن را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. صورتک های سوخاری به روش زیر تهیه می شوند.

مواد لازم

سیب زمینی: سه عدد
آرد ذرت: سه قاشق غذاخوری
آرد: ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه صورتک سوخاری

  1. سیب زمینی ها را کمی خرد کرده و با مقداری آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم، سپس ریز رنده کرده و می کوبیم تا کاملا نرم و یک دست شود. تخم مرغ، آردها، نمک و فلفل را افزوده، کمی هم زده و جمع می کنیم.
  2. یک ورق کاغذی روغنی را روی تخته کار گذاشته و خمیر سیب زمینی را روی آن می گذاریم، ورق دیگری را روی آن گذاشته و با دست کمی می فشاریم، بعد با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم. در تابه دیواره بلندی روغن ریخته تا داغ شود.
  3. ورقه خمیر را با کاتر پنج سانتی متری برش زده، به وسیله یک نی، چشم ها و نوک قاشق چایخوری فرم دهان را ایجاد می کنیم، سپس صورتک ها را در روغن سرخ می کنیم.
منبع: ایران پروا
 
بالا