nazanin zahra532
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 10 جولای 2016
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 3
- سن
- 27
صورتک های سوخاری که از سیب زمینی تهیه می شوند یک غذای بسیار خوشمزه ای می باشد که در کنار سس می توانید آن را میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. صورتک های سوخاری به روش زیر تهیه می شوند.
مواد لازم
سیب زمینی: سه عدد
آرد ذرت: سه قاشق غذاخوری
آرد: ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه صورتک سوخاری
- سیب زمینی ها را کمی خرد کرده و با مقداری آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم، سپس ریز رنده کرده و می کوبیم تا کاملا نرم و یک دست شود. تخم مرغ، آردها، نمک و فلفل را افزوده، کمی هم زده و جمع می کنیم.
- یک ورق کاغذی روغنی را روی تخته کار گذاشته و خمیر سیب زمینی را روی آن می گذاریم، ورق دیگری را روی آن گذاشته و با دست کمی می فشاریم، بعد با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم. در تابه دیواره بلندی روغن ریخته تا داغ شود.
- ورقه خمیر را با کاتر پنج سانتی متری برش زده، به وسیله یک نی، چشم ها و نوک قاشق چایخوری فرم دهان را ایجاد می کنیم، سپس صورتک ها را در روغن سرخ می کنیم.