برگزیده های پرشین تولز

mahdi89000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2016
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سن
25
خوشمزه روزتخم مرغ سوخاری [تماشا کنید]


این غذا برای عصرانه، صبحانه یا میان وعده گزینه مناسبی به شمار می رود. برای آشنائی با روش پخت آن در ادامه مطلب با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

۱۲ عدد تخم مرغ آبپز سفت
۱ پیمانه آرد
۳ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد سوخاری
روغن سرخ کردنی
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
۲ قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده
۲ قاشق چایخوری خردل
۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه

تخم مرغ های آبپز شده را پوست کنده و کنار بگذارید.
درون یک قابلمه متوسط تا نیمه روغن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
تخم مرغ ها را از وسط دو نیم کرده، زرده های آنها را جدا نمایید و درون یک کاسه جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
در کاسه های جداگانه، آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری را بریزید.
نیمه های تخم مرغ پخته را به ترتیب درون آرد سفید، تخم مرغ و سپس پودر سوخاری غلتانده و سپس درون روغن داغ بیندازید. دو تا سه دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
سس مایونز، خیارشور رنده شده، خردل، سس فلفلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
مخلوط به دست آمده را درون قیف های پلاستیکی یکبارمصرف ریخته و یک ماسوره ستاره ای سر آن بگذارید.
مخلوط زرده را درون سفیده های سوخاری شده بریزید. روی آنها پودر پاپریکا بپاشید و سرو کنید.
 

صبا نفیسی

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2015
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
6
سن
34
%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DA%A9%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA-759x500.jpg

تهیه ی مرغ به شیوه ای متفاوت


تا به امروز مرغ را به طرق مختلفی درست کرده اید، اما گمان نمیکنیم که از خمیر آماده ی بیسکوئیت برای طبخ این غذا استفاده کرده باشید.
امروز شکل متفاوی از تهیه ی مرغ را به شما آموزش می دهیم. برای این غذا میبایست به سوپر مارکت های بزرگ بروید و خمیر آماده ی بیسکوئیت را تهیه کنید.

مواد لازم

۶ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد پیاز خرد شده
نصف پیمانه آرد
۳ پیمانه آب مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ پیمانه خامه چرب
۲٫۵ پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده
۱ عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده
۲ رول خمیر آماده بیسکوئیت

http://wikifoods.ir/تهیه-ی-مرغ-به-شیوه-ای-متفاوت/
 

صبا نفیسی

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2015
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
6
سن
34
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%B7.jpg

دسرهای محبوب اسکاتلندی ها


وقتی به قاره ای بزرگ مانند قاره ی اروپا با تنوع کشورها و فرهنگ های گوناگون سفر می کنید، به جز دیدنی ها و بناهای تاریخی گوناگون و طبیعت بی نظیری که در این قاره انتظارتان را می کشد، فرهنگ غذایی و گوناگونی خوراکی ها در هر یک از کشورهای اروپایی بسیار جذاب خواهد بود.
در این مطلب شما را دعوت می کنیم تا با دسرهای محبوب اسکاتلندی ها که در تور اروپا نوروز سال 96 می توانید از آن ها بچشید، آشنا شوید.

بستنی کره بادام زمینی و دونات مربای توت فرنگی
این دسر خوشمزه بیشتر در شهر ادینبورگ اسکاتلند یافت می شود. بهترین مکان برای خوردن این دسر جذاب کافی شاپ Baba Budan در شهر ادینبورگ می باشد.


تور اروپا نوروز سال 96 | دسرهای محبوب اسکاتلندی ها | بستنی کره بادام زمینی
http://wikifoods.ir/دسرهای-محبوب-اسکاتلندی-ها/
 

صبا نفیسی

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2015
نوشته‌ها
84
لایک‌ها
6
سن
34
%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88.jpg

پاستا چیکن آلفردو


از غذاهای خوشمزه که مخصولا میان جوانان پر طرفدار است، غذاهای ایتالیایی است. بعضی از افراد دوست دارند تا این غذاهای ایتالیایی خوشمزه را خود در منزل آماده کنند و میل کنند. اگر شما ه جز این دسته از افراد هستید، ویکی فودز را دنبال کنید چرا که د ادامه ی مطلب قصد داریم تا طرز تهیه ی پاستا چیکن آلفردو را به شما آموزش دهیم.

برای اینکه این غذا را برای 6 الی 8 نفر تهیه کنید به مواد زیر نیاز دارید:

۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۴ تا ۶ قاشق چایخوری نمک
۴ تا ۶ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ تا ۶ قاشق چایخوری پودر سیر
۴ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۳ حبه سیر رنده شده
نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
۲ پیمانه خامه پرچرب
نصف پیمانه پنیر پارمسان
۱ پیمانه جعفری خرد شده
۱۰ تا ۱۲ عدد نودل لازانیا
۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۶ ورقه بیکن پخته و خرد شده

ادامه :

http://wikifoods.ir/پاستا-چیکن-آلفردو/
 

jooorvajoor

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2016
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
1
سن
34
1131929_192.jpg

چیز کیک شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما شیوه تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. هر چند رویه ی شکلاتی، ظاهری زیباتر به کیک می دهد، ولی اگر زمان کافی ندارید لزومی ندارد که آن را تهیه کنید با سایت جورواجور در ادامه مطلب همراه باشید.


مواد لازم:

  • بیسکوئیت ۱۲۵ گرم
  • کره ۶۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ ۲۵۰ گرم
  • پنیر ******* ۵۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  • خامه ترش ۲/۳ پیمانه
  • خامه ۱۲۵ میلی لیتر
  • عسل ۱ قاشق چای خوری


شیوه تهیه چیز کیک شکلاتی :

۱-برای تهیه پایه ی چیز کیک، بیسکویت را در غذاساز بزنید تا پودر شود و سپس کره و ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. دوباره آن را بزنید تا به شکل خمیری تکه تکه درآید. خمیر را در کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری به طور یکدست پخش کرده و فشار دهید. آن را در فریزر بگذارید تا مواد میانی را تهیه کنید.

۲- فر را با گرما ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مقداری آب در کتری ریخته و بجوشانید.
۳- برای تهیه مواد میانی، ۱۷۵ گرم شکلات را در مایکروویو و یا به روش بن ماری آب کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. پنیر ******* را کمی هم بزنید تا نرم شود و سپس شکر و آرد ذرت را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را هم اضافه کنید. و در پایان نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کنید و به همراه شکلات آب شده به دیگر مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۴- قالب را از جایخی خارج کنید. دور آن لایه ای سلفون و بعد لایه ای فویل بپیچید تا هنگام پخت آب وارد آن نشود. مواد میانی را در قالب بریزید. قالب را در سینی فر بگذارید و سینی را تا ارتفاع نیمه ی قالب از آب جوش پر کنید و آن را برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید. رویه ی چیزکیک سفت می شود ولی داخل آن کمی نرم خواهد بود.
۵- فویل و سلفون را از قالب جدا کنید و چیز کیک را به همراه قالب روی توری قرار دهید تا خنک شود. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید.
۶-برای تهیه ی رویه ی شکلاتی، ۷۵ گرم شکلات را به همراه خامه و عسل روی گرما ملایم قرار دهید تا شکلات آب شود. آن را از روی گرما برداشته و هم بزنید تا سس یکدستی داشته باشید. بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را هنگام سرو روی برش های چیز کیک بریزید.

نکاتی درباره تهیه ی چیز کیک شکلاتی :

۱– از بیسکویت دایجستیو استفاده کنید.

۲– به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی نصف قاشق چای خوری پودر کاکائو نیاز دارید.
۳– شکلات را ریز خرد کنید.
۴– به جای آرد ذرت می توانید از پودر کاستارد هم استفاده کنید.
۵– به جای خامه ترش می توانید دو سوم قاشق چای خوری جوش شیرین را در دو سوم پیمانه ماست ترکیب کنید.
 

nazanin zahra532

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 جولای 2016
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
3
سن
27
%DA%A9%D8%A7%D9%BE-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%88%D8%AA.jpg

کاپ کیک ردولوت یک مافین بسیار خوشمزه می باشد که واقعا طعمی بی نظیر و ظاهری عالی دارد که می توانید از آن ها برای پذیرایی عزیزانتان استفاده کنید. این کاپ کیک به صورت زیر درست می شود.

مواد لازم

آرد: ۲ و یک دوم پیمانه
پودر کاکائو (روشن): ۲ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
کره نرم: ۱۰۰ گرم
شکر: یک و یک دوم پیمانه
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
رنگ خوراکی مایع قرمز: ۲ قاشق سوپ خوری
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
سرکه سفید: ۲ و یک دوم قاشق چای خوری
شیر پرچرب: یک پیمانه
آب: ۲ قاشق سوپ خوری
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری

مواد لازم کرم

خامه (فرم گرفته): ۱۳۰ گرم
پودر قند: ۲۰ گرم
پنیر ماسکار پونه: ۱۸۰ گرم

طرز تهیه کاپ کیک ردولوت
  1. کره نرم و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمی روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و حدود یک دقیقه هم بزنید.
  2. سپس رنگ قرمز و وانیل را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید. یک قاشق چای خوری از سرکه را به شیر اضافه کنید و بگذارید کمی بماند تا شیر ببرد.
  3. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه شیر به تناوب به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
  4. آب را اضافه کرده، سپس یک و یک دوم قاشق چای خوری سرکه را به جوش شیرین اضافه کنید و مخلوط سرکه و جوش شیرین را در مرحله آخر به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
  5. کپسول کاپ کیک را داخل قالب مافین گذاشته و داخل آن را تا نصفه از مواد پر کنید یا قالب مافین را چرب کرده و مواد را مستقیم داخل قالب مافین ریخته و آن ها را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
  6. جهت تست پخت با خلال چوبی داخل کاپ کیک زده خلال باید کاملا تمیز بیرون بیایید، اگر ذرات کیک به چوب چسبیده باشد یعنی کیک کامل نپخته است و باید مجدد داخل فر قرار دهید.
  7. کاپ کیک ها را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه داخل قالب و سپس روی توری خنک کنید. سپس روی کاپ کیک ها را با کرم پنیری تزئین کنید.
طرز تهیه کرم
پنیر ماسکار پونه را با همزن برقی بزنید. پودر قند و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.

منبع: ایران پروا
 

mahdi89000

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2016
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
سن
25
مواد لازم :
نخود کنسرو شده 500 گرم
سیر 3 حبه
پیاز کوچک 1 عدد
تخم گشنیز و زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

آرد 1 قاشق سوپ خوری

پودر ذرت 1 قاشق چایخوری

نمک,ادویه پاپریکا,فلفل قرمزو جعفری خشک به میزان لازم

طرز تهیه:
1- پیاز و سیر را رنده کنید.
2- نخود کنسروشده، تخم گشنیز، زیره سبز، نمک، ادویه پاپریکا، فلفل قرمز، بکینگ پودروجعفری را اضافه و مواد را کاملا له کنید تا یکدست شود.
3- آرد و پودر ذرت را به مایه نخود اضافه و خوب ورز دهید.
4- ازمایه نخود به اندازه گردو برداشته، در دست شکل دهید و در روغن فراوان سرخ کنید.
نکته:
برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.برای آنکه نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌شوند.برای سرخ کردن فلافل، آن‌ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب آن‌ها پوک خواهند شد.برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود به این ترتیب باز هم شرایطی را فراهم کرده‌اید که فلافل‌های آماده‌شده ترد باشند.چاشنی مناسب این غذا فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌توانید این غذا را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید
 

digisilkroad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2016
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
5
سن
41
محل سکونت
تهران
برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم .

1. برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می‌ توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می‌ شوند.


2. ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.


3. بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره است البته فرقی نمی‌ کند که شما زیره سیاه اضافه می‌کنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

4. هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌تر باشد.

5. بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگ‌پودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن‌ ها شود.

6. برای سرخ کردن فلافل، آن‌ ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده است، قرار دهید تا فلافل‌ها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.

7. برای سرخ کردن فلافل‌ها از قالب‌ های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.

8. چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می‌ توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.

9. بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و کمی ضخیم‌تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

10. نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته هندی‌ ها با غذای فلافل نوشیدنی‌ ای به نام لاسی می‌نوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی است که مواد تشکیل‌ دهنده آن، میوه است.
 

kalanest

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2017
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
23
سن
36
محل سکونت
تهران

kalanest

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2017
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
23
سن
36
محل سکونت
تهران
این فلافل هایی که مثل توپ میشه پف میکنه و خیلی خیلی خوش خوراک هست چه جوری درست میشه ؟
 

nazanin zahra532

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 جولای 2016
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
3
سن
27
%D9%85%D8%B1%D8%BA-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C.jpg


مرغ کره ای هندی ، یک غذای بسیار خوشمزه و طعمی متفاوت با مرغ می باشد که با خوردن آن تجربه ای تازه ای را بدست می آورید.

مواد لازم

مرغ بدون پوست: ۸ تکه
کره: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
ادویه گرام ماسالا: دو قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی: یک قاشق سوپخوری
سیر رنده شده: یک قاشق چایخوری
رنده زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: دو قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه: یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه: چهار تا پنج عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
هل سبز کامل: سه عدد
ماست ساده: ۳/۴ پیامنه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپخوری
آب: ۳/۴ پیامنه
برگ بو: دو عدد
خامه: ۳/۴ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کره ای هندی :

کره و روغن را در تابه ای ریخته، پیازهای نگینی خرد شده را در آن تفت می دهیم تا سبک شود.
مخلوط سیر و زنجبیل را افزوده و چند ثانیه تفت می دهیم تا عطر خوش آن ها به مشام برسد.
گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز، دانه هل و فلفل سیاه را اضافه کرده و چند ثانیه دیگر نیز به تفت دادن ادامه می دهیم.
مرغ را که از قبل نمک و فلفل زده بودیم، در ادویه ها و پیاز داغ سرخ می کنیم، سپس حرارت را کم کرده، کمی آب و برگ بو اضافه کرده تا مرغ بپزد.
نیم ساعت آخر پخت مخلوط ماست و رب گوجه فرنگی را افزوده و زمان می دهیم، بعد خامه را افزوده تا خورش جا بیفتد. هنگام سرو روی مرغ گشنیز می پاشیم.

منبع: سایت ایران پروا
 

رویا صالحی

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2017
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
1
سن
34
دوستان اگر سوال تخصصی آشپزی دارید از این ربات تلگرام می تونید کمک بگیرید:). pasokhyabbot@
 

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
نیمرو روستایی با قارچ برای صبحانه
%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%B1%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D8%A8%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg


اگر متوجه شوید نیمروی تخم مرغ محلی با کره و خوردنش با نان روستایی و سبزیجات چه لذتی دارد دیگر هیچوقت هوس خوردن صبحانه دیگری به سرتان نمی زند.
طرز پخت نیمروی روستایی ایرانی که به صورت تصویری آموزش می بینید و یک صبحانه پر انرژی خوشمزه عالی خواهد بود.
این نیمرو خیلی ساده و راحت و بسیار خوشمزه میشه ، هر چی از مزه عالی اون بگم کم گفتم به قولی با دهان نمیشه وصفش کرد.



مواد لازم پخت برای چهار نفر :
تخم مرغ محلی چهار عدد
تخم بلدرچین چهار عدد
کره ۲۵ گرمی
روغن
فلفل دلمه سبز یک عدد
فلفل تند یک عدد
سیر یک حبه
قارچ نه عدد
زردچوبه نمک
مواد لازم تزیین :
نان سنگک
گوجه فرنگی
پیاز
لیمو

طرز پخت نیمرو
fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast01.jpg


طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها رو درون یک کاسه بشکنید.
بعد از شکستن تخم مرغ ها درون یک کاسه ، باید به سبک قنادی تخم مرغ ها رو به هم بزنیم تا یکدست شود.
دقت بفرمایید که باید با چنگال و به آرامی این کار صورت بپذیرد تا تخم مرغ ها کف نکنند.
یکی از محاسن این کار ، با هم زدن تخم مرغ بوی آن گرفته می شود.
نیاز نیست خیلی هم بزنید فقط در حدی که زرده سفیده تا حدودی باهم مخلوط گردند ، لذا این هم زدن شاید ۳۰ثانیه هم طول نکشد.
تخم مرغ باید بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد لذا باهم زدن شما این مشکل را حل می کنید.
کره را هم به آن اضافه کنید ، کره کم کم و به مرور طعم خود را به تخم مرغ می دهد.

نیمرو صبحانه
fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast02.jpg


فلفل تند را نیز به تخم مرغها می افزاییم و با چنگال آن ها را به آرامی هم بزنید تا فلفل و تخم مرغ ها تاحدودی با هم مخلوط گردند.
کره ای که به محلول اضافه کردیم نیاز نیست آب شود ، هدف ما مزه دار کردن است که کره خودش آرام ارام ما را به هدفمان می رساند.
ما ۹ عدد قارچ داریم ، هشت قارچ را برای پختن و یک قارچ را برای تزیین کنار می گزاریم.
قارچ ها را خورد کرده ، علاوه بر آنها یک فلفل دلمه را نیز ریز ریز می کنیم.
من وسط قارچ ها را برای تزیین کنار گزاشتم و اطرافش را خورد کردم که شما با سلیقه خودتان خورد کنید.

نیمرو با قارچ
fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast03.jpg


حال پودر زردچوبه و نمک را خیلی کم به معجون تخم مرغ اضافه می کنیم سپس قارچ و فلفل دلمه ای را که خورد کرده ایم نیز به محلول اضافه می کنیم تا معجون نیمرو ما آماده شود.
زردچوبه علاوه بر خواص فراوان ، یک‌ بوگیر طبیعی در غذاست و رنگ خوبی نیز به آن می دهد.
کمی معجون را به آرامی با چنگال هم می زنیم.
موادتان را نیز مثل املت برای تزیین روی نیمرو کنار آماده بگزارید.

طرز تهیه نیمرو
fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast04.jpg


روغن را کف ماهیتابه می ریزیم.
این که چقدر روغن باید کف ماهیتابه بریزیم به عهده خودتان اما از من نشنیده بگیرید که نیمرو چرب خیلی حوشمزه تر هست.
بعد از این که روغن داغ شد ، معجون را نیز به کف ماهیتابه می افزاییم.

fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast05.jpg


آرام آرام معجون را در ماهیتابه جا به جا می کنیم تا روغن داغ به همه جای معجون برسد و همه جایش نسبتا پخته شود.
حرارت بیش از حد باعث سوختگی دور تخم مرغ و لاستیکی شدن آن می‌شود بنابراین هیچ وقت بیش از اندازه به تخم مرغ‌ حرارت ندهید.
از من نشنیده بگیرید اما نیمرو خوشمزه ، چرب است برای تهیه نیمرو ، از مقدار بیشتری روغن استفاده کنید تا خشک نشود ، از روغن مناسب مانند روغن ذرت یا آفتابگردان استفاده کنید.

fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast06.jpg


پس از دو سه دقیقه که رنگ معجونمان به رنگ پختگی تبدیل شد متوجه می شویم که نیمرو آماده شده لذا موادی را که برای تزیین کنار گزاشته بودیم را روی گاز به نیمرو اضافه می نماییم.
من برای تزیین از کمی پیاز فلفل دلمه سبز و قارچ استفاده کردم ، که برای خانواده ما خیلی اشتها آور است.

fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast07.jpg


بعد از اینکه مواد تزیینی را روی اجاق گاز اضافه کردید ماهیتابه را از روی گاز بردارید و نیمرو را داغ داغ نوش جان کنید.
غذا حاضر است ، نان سنگک تازه برای نیمروی ما بهترین انتخاب است.

fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast08.jpg


نمیرویی با طعم محلی و روستایی ، خوشمزه ، مغذی و مقوی

نیمرو
fried-egg-village-scrambled-mushroom-for-breakfast09-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1.jpg


من تورج امین فر هستم و این آموزش آشپزی نیمرو به صورت کاملا خلاقانه و ابتکاری تهیه شده است ، با نظراتتان در مورد آشپزی من ، بنده را مورد عنایت و لطف خود قرار دهید.
خانواده من که از میل کردن این غذا خیلی لذت بردند ، پیشاپیش نوش جان !
 

redmag

Registered User
تاریخ عضویت
11 می 2017
نوشته‌ها
328
لایک‌ها
58
سن
25
همبرگر با مرغ تند و سیب زمینی سرخ شده ی شیرین

%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86.jpg

همبرگر با مرغ تند غذایی بسیار خوشمزه بوده که نسبت به فست فودهایی که از بیرون تهیه می‌کنید، سالمتر است. همانطور که می‌دانید، هیچ موردی بیشتر از سیب زمینی سرخ شده‌ی شیرین و ترد در کنار یک ساندویچ همبرگر خوشمزه نیست! با مجله قرمز همراه باشید تاطرز تهیه‌ی همبرگر با مرغ تند با سیب زمینی سرخ شده‌ی شیرین را بیاموزید.


مواد لازم برای تهیه‌ی همبرگر با مرغ تند
  • ۴۵۰ گرم (۱ پوند) سینه مرغ چرخ کرده
  • ۲ قاشق چای خوری پیاز رنده شده
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل خورد شده
  • ۱ قاشق چای خوری زیره‌ی سابیده شده
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ سفیده تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون یا کانولا
  • ۴ نان گرد، آن‌ها را به دو نیم قسمت کرده و تست کنید
  • ۴ برگ کاهو
  • ۴ برش گوجه فرنگی
* این مواد برای ۴ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه‌ی سیب زمینی سرخ شده‌ی شیرین
  • ۲ سیب زمینی متوسط شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چای خوری پودر چیلی
طرز تهیه‌ی همبرگر با مرغ تند
مرغ، پیاز، فلفل، زیره، نمک و سفیده‌ی تخم مرغ را در کاسه‌ای متوسط ریخته و به خوبی با دست ورز دهید تا مخلوط شوند. سپس مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به فرم توپ در بیاورید. حال این توپ را با دست به دایره تبدیل کنید.

روغن را در ماهیتابه‌ بزرگ و نچسب، بر روی حرارت متوسط رو به زیاد، داغ کنید. سپس برگرها را داخل روغن داغ شده قرار دهید و هر طرف آن‌ها را ۴ الی ۵ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شود.

اکنون می‌توانید همبرگرها را به همراه گوجه فرنگی و کاهو در داخل نان قرار داده و با سس دلخواه خود، سرو کنید.

طرز تهیه‌ی سیب زمینی سرخ شده‌ی شیرین برای سرو در کنار همبرگر با مرغ تند
فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سلسیوس) روشن کنید تا داغ شود. حال سیب زمینی‌های شیرین را شسته و پوست کنید. سپس آن‌ها را به باریکی ½ اینچ خورد کنید؛ سعی کنید اندازه‌ها یکسان باشند تا پخت یکسانی داشته باشد. سیب زمینی‌ها را پس از شستن و رفتن آب آن‌ها، در روغن و پودر چیلی بریزید. اکنون بر روی کاغذ پخت نچسب بریزید و داخل فر بپزید (در حین پختن، یک بار آن‌ها را زیر و رو کنید)، پختن به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه تا زمانی که طلایی – قهوه‌ای و ترد بشود، کافی است. سیب زمینی سرخ شده‌ی شیرین شما آماده‌ی سرو است.


حقایق تغذیه‌ای همبرگر مرغ تند با سیب زمینی سرخ شده‌ی شیرین
(حقایق تغذیه‌ای زیر برای هر ۱ همبرگر به همراه نصف سیب زمینی‌های سرخ شده‌ی شیرین است)

کالری: ۳۴۵ کالری

چربی کل: ۷ گرم

چربی اشباع شده: ۱ گرم

چربی اشباع نشده مونو: ۲ گرم

کلسترول: ۶۵ میلی گرم

سدیوم: ۴۶۵ میلی گرم

کربوهیدرات: ۴۰ گرم

فیبر رژیمی: ۷ گرم

قند: ۸ گرم

پروتئین: ۳۴ گرم

پتاسیوم: ۳۸۱ میلی گرم

آهن: ۱۵%

ویتامین A: 202%

ویتامین C: 8%

کلسیوم: ۳۳%
منبع: مجله قرمز
 

nmz127

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2017
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
2
سن
29
چقدر جالب فکر میکنم شبیه الویه ی سوخاری هست:general406::general406::general105:
 

nmz127

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2017
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
2
سن
29
ممنون خیلی مطلب خوبی بود فقط میشه به این مواد قارچ هم اضافه کرد؟ یا مواد شل میشه مرسی
 

nmz127

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2017
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
2
سن
29
اگر به مواد فلافل کنجد هم اضافه کنیم خیلی خوشمزه تر میشه حتما امتحان کنید.
 

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
کازان دیبی دسر ترکیه ای
%DA%A9%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg


کازان دیبی یک دسر خوشمزه مربوط به کشور ترکیه است دارای طعم کرمی و کاراملی و مناسب ماه رمضان و افطار ، امیدوارم درست کنین و مارو تو این ماه دعا کنید ، مشابه فرنی خودمون هستش اما تغییراتی دارا هست.
این دسر از بهترین و خوشمزه ترین دسرهای ترکیه می باشد ، کازان دیبی در لغت به معنی ته دیگ است.



مواد لازم برای چهار نفر :
شیر چهار لیوان
شکر یک لیوان
نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
وانیل

مواد کاراملی :
کره کمی
شکر یک چهارم لیوان



طرز تهیه :
اول سه لیوان از شیر رو با شکر میذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه
آرد و نشاسته ی ذرت و وانیل رو تو یک لیوان باقی مونده ی شیر میریزیم و خوب حلش میکنیم
کف یک پیرکس مستطیل رو با کره حسابی چرب میکنیم و شکری که تو مواد کاراملی هست رو کامل همه جای پیرکس پخش میکنیم ، دقت کنین پیرکسی باشه که راحت روی حرارت بذارینش

طرز تهیه کازان دیبی
kazandibi-dessert-turkie01.jpg


وقتی شیر گرم شد مخلوط شیر و آرد رو هم میزنیم و آروم به شیر داغ اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه ، میتونین از روی حرارت بردارین و مخلوط که کردین دوباره بذارین روی حرارت
مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم شاید هفت هشت دقیقه تا غلیظ بشه

kazandibi-dessert-turkie02.jpg


وقتی آماده شد توی پیرکس شکر پاشی شده میریزیم ، حالا پیرکس رو میذاریم روی حرارت کم تا سطح زیرش رو کاراملی کنیم

kazandibi
kazandibi-dessert-turkie03.jpg


از یه گوشه ی پیرکس شروع میکنیم و هی میچرخونیم تا کل سطح زیرش کاراملی بشه ، دقت کنین که نسوزه و فقط کاراملی!

دسر ترکیه ای
kazandibi-dessert-turkie04.jpg


وقتی تمام کفش درست شد بذارین برای دو ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه
بعد سه ساعت بذارینش یخچال تا خوب ببنده
این دسر برای چهار نفر مناسبه ، دورش رو با چاقو آزاد کنین و چهار قسمتش کنین

kazandibi-dessert-turkie05.jpg


یک کفگیر مستطیلی بردارین و از زیر هر قسمت بردارین و چپه توی بشقاب بذارین تا سطح کاراملی رو باشه
با کمی دارچین و پسته دسر تزیینش کنین

kazandibi-dessert-turkie06.jpg


یسبار طعم کرمی و کاراملی داره و برای افطار خیلی مناسبه.
موقع سرو ، دسر رو به صورت نوارهای مستطیل به پهنای حدود ٥٥ سانت برش می زنیم و با یك كفگیر هر برش رو توی ظرف میذاریم ، یعنی در واقع قسمت قهوه ای كه زیر دسر بود میاد رو.

کازان دیبی
kazandibi-dessert-turkie07.jpg


سوال : دو سوال داشتم ، یکی اینکه مواد کاراملی که اینجا گفتین چیه و از کجا میشه تهیه کرد ، سوال دوم در مورد شکر نرم ، میخواستم بدونم شکر نرم منظور چیه و آیا میشه شکر معمولی استفاده کرد ویا اون رو آسیاب کرد به جای شکر نرم؟
پاسخ : مواد کاراملی منظورم زیرشه شکر و کره ، بله منظور شکر ریز دانه اس اگه شکرتون دونه درشته خیلی کم اسیاب کنین.



سوال : این کره و شکر نسبتش باید چقدر باشه ؟ یعنی چقدر کره و شکر نیاز هست برای این دسر ؟
پاسخ : وای ببخشید من الان فهمیدم اون مواد کاراملی عنوان هست و منظور همون کره و یک چهارم پیمانه شکر هست.



ما رو تو دعاهاتون شریک کنید آموزش آشپزی و کارامل نوش جان.
 

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
نان ******* سبک قنادی خانگی
%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg


نون ******* شیرینی و دسر فرانسوی هستش که خیلی وقته توی ایران درست میشه و طرفدار داره ، یکی از شیرینی های پر طرفدار همین نون ******* که اگه یه نون ترد و یه خامه ی خوشمزه داشته باشه ، دنیا به کام اونیه که میخوردش.

مواد لازم :
خمیر اکلیر
خامه ی فرم گرفته
شکلات یا دلسه دلچه برای تزیین

خمیر اکلیر
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home01.jpg


خمیر کلمی یا اکلیر یکی از پر کاربردترین خمیر هاست ، نمونه ی معروفش هم نون ******* خوشمزه اس که طرفدار هم زیاد داره اما وقتی آماده شد میتونین با هر فیلینگی توش رو پر کنین هم شور و هم شیرین

مواد لازم :
آرد یک پیمانه
کره یک سوم پیمانه
آب یک پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل کمی
نمک یک پینچ
شکر ۲ قاشق در صورت تمایل

طرز تهیه :
آرد رو سه بار الک میکنیم
فر رو روی ۲۰۰ درجه میذاریم
کف سینی فرمون رو با کره چرب میکنیم
توی قابلمه ، آب و کره و نمک رو میریزیم ، اگه فیلینگمون شیرینه شکر رو هم به آب اضافه میکنیم هم خیلی کم شیرین میشه و هم کمی رنگ نون ها تیره میشه اما برای فیلینگ شور نمیریزیم
قابلمه رو روی حرارت متوسط میذاریم ، وقتی کره آب شد و از دور قابلمه شروع به ریز جوش کرد کل آرد رو به آب اضافه میکنیم و با قاشق یا اسپچولا خوب هم میزنیم تا مخلوط بشه و گلوله نشه

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home02.jpg


زمانی آماده است که خمیر جمع بشه نباید بذاریم خیلی خشک بشه وقتی جمع شد و لطیف بود از روی حرارت برمیداریم

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home03.jpg


خمیر رو توی کاسه ی بزرگی پهن میکنیم تا داغیش بره اما باید گرم باشه

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home04.jpg


حالا تک تک تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و خوب به خورد خمیر میدیم وقتی کامل جذب شد تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم این نکته توی نتیجه ی آخر خیلی مهمه

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home05.jpg


طرز تهیه نان *******
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home06.jpg


نون *******
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home07.jpg


با تخم مرغ آخر وانیل رو هم میریزیم و خوب مخلوط می کنیم از دست و همزن کمک بگیرین تا خوب مخلوط بشه تا به این غلظت برسیم ممکنه تخم مرغاتون خیلی درشت باشه یا خیلی ریز که این بافت رو با تجربه بدست میارین اما با ۴ تا تخم مرغ متوسط به این بافت میرسیم.

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home08.jpg


توی قیف بزرگ رو ماسوره میذاریم و کل خمیر رو میریزیم ، حالا نوع ماسوره ساده یا شکوفه به خودتون بستگی داره
توی سینی با فاصله و یک اندازه شکوفه میزنیم ، چون پف این نونها زیاده و باید یک اندازه باشن تا پخت یکسانی داشته باشن

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home09.jpg


تقریبا ۴۵ دقیقه توی فر نیاز داره بپزه ، زمانی آماده است که پف کرده و طلایی شده باشه

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home10.jpg


از فر میاریم بیرون و میذاریم خنک بشه ، طبق نیازمون یا از زیرش سوراخ میکنیم و یا از وسط میبریم و با فیلینگ دلخواه پر میکنیم
این نونها کاملا کرانچی هستن و توشون خالیه ، اصلا داخلش نباید خمیری باشه

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home11.jpg


سوال : اگر با آخرین تخم مرغ مخلوط روون شد و وقتی با قیف توی سینی ریختیم وا رفت چی ؟!
پاسخ : ﺗﻮﻱ ﻋﻜﺲ ﺑﺎﻓﺘﺶ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﺳﻔﺘﻪ و ﭼﺴﺒﻨﺎﻛﻪ ﺗﻮﻱ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺁﺧﺮ ﺑﺎﻳﺪ اﺣﺘﻴﺎﻁ ﻛﻨﻲ و اﮔﻪ ﻓﻜﺮمﻣﻴﻜﻨﻲ ﺷﻠﺶ ﻛﻨﻪ ﻛﻢ ﻛﻢ اﺯﺵ ﺑﺮﻳﺰ

سوال : با این میزان مواد چندتا از این نونهای خوشگل به دست میاد ؟؟ یعنی برای تست میتونم مواد رو نصف کنم؟
پاسخ : ﺑﺎ اﻳﻦ ﺗﻌﺪاﺩ اﺯ ﮔﺮﺩﻭ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺷﺎﻳﺪ ۳۵۵ ﺗﺎ اﻳﻨﺎ ﺷﺪ ﻳﻪ ﻇﺮﻑ ﭘﺮ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺧﺎﻣﻪ اﻱ ﺩاﺷﺘﻢ ، ﻧﺼﻒ ﻛﻨﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﻤﻲ ﺗﻮ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺩﻗﺖ ﻛﻨﻲ

سوال : من این خمیر را تا مرحله تخم مرغا خوب پیش می برم ولی وای وقتی تخم مرغها را اضافه می کنم خیلی چسبناک می شه و هیچ کاری هم نمی شه باهاش کرد ، بعضی وقتا آرد اضافه می کنم ولی سفت می شه و اون تردی را حس نمی کنم.
پاسخ : اﺣﺘﻤﺎﻻ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﺎ ﺩﺭﺷﺘﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻚ ﺗﻚ اﺿﺎﻓﻪ ﺑﺸﻦ و اﻳﻨﻜﻪ ﻛﻤﻲ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ اﺱ و اﺻﻼ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺁﺭﺩ اﺿﺎﻓﻪ ﺑﺸﻪ ﭼﻮﻥ اﺯ ﻗﻴﻒ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﭼﺴﺒﻨﺎﻛﻲ اﺫﻳﺖ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ

سوال : من یه بار درست کردم البته از یه رسیپیه دیگه اما هم خشک بود و با وجود اینکه پف کرده بود اما توش خالی نبود طوریکه به سختی توش خامه ریختم ، خیلی دوست دارم یاد بگیرم که مثل قنادی ها درست کنم ، این دستورتون نتیجش مثل قنادیهاست ؟ اون کرمی که روش ریختین چیه ؟ خیلی خوشملش کرده؟
پاسخ : اﻳﻦ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻣﺜﻞ ﻗﻨﺎﺩﻳﺎﺱ ﺗﻮﺵ ﻫﻢ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﺧﺎﻟﻴﻪ اﮔﻪ ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﻛﻨﻴﻦ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻋﺎﻟﻴﻪﺭﻭﺵ کرم کارامل ﺩﻟﺴﻪ ﺩﻟﭽﻪ ﺭﻳﺨﺘﻢ.

سوال : با کرم وانیلی توش رو پر کردم دقیقا مثل بیرون شد در ضمن واسه من ۳تا تخم مرغ کافی بود دقیقا به غلظت ماست چکیده یکم شلتر
پاسخ : ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺏ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺷﺘﻲ و ﺧﻮﺑﻬ ﻛﻪ ﻏﻠﻆﺘﺶ ﺭﻭ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩاﺩﻱ

سوال : این رسپی مایه خمیر یا بکینگ پودری چیزی نمیخواد ؟؟
پاسخ : ﻧﻪ اﺻﻼ اﺣﺘﻴﺎﺝ ﻧﺪاﺭﻩ

سوال : من درست کردم خمیر خیلی شل شد اینطور که خوندم احتمالا نباید تخم مرغ اخرو اضافه میکردم در ضمن من از اول از هم زن استفاده کردم برای تخم مرغا زیاد هم زدم که شل شده؟
پاسخ : ﻳﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﻮﺩﻥ و ﻳﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﺧﻤﻴﺮﺕ ﮔﺮﻡ ﻧﺒﻮﺩﻩ و ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﺷﻮﻥ ﻧﺮﻓﺘﻪ

سوال : با درجه حرارت ٢٠٠ با وجودیکه فرم تنظیمه ولی زیر شیرینی ها زیادی برشته میشن ولی روشون سفیده چیکار کنم؟ سینی رو روی پنجره بالاتر بذارم؟
پاسخ : ﺭاز اﻳﻦ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻫﻤﻴﻨﻪ اﻣﺎ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﺷﺮاﻳﻄ ﻓﺮﺗﻮﻥاﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻳﻦ

خامه ی فرم گرفته
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home12.jpg


وقتی میخوایم کیک تولد خوشگل داشته باشیم یا یه مهمونی ویژه و یا یه شیرینی تر عالی و خونگی در راهه ، اینکه بتونیم با خامه ، تزیینش کنیم و به راحتی فرمش بدیم خیلی مهمه ، ******* سبک و ابری و خوشمزه!
این کار حساسی هست اما شدنیه با دونستن یه سری نکات میشه این کار رو آسونش کرد!
برای اینکه خامه به راحتی فرم بگیره به چربی بین ۳۰ تا ۳۶ درصد احتیاج داریم که به اسم ویپینگ کرم هست اما توی ایران نیست و تازه خامه های ۳۰ درصد هم الانا به راحتی فرم نمیگیرن ، اونقدر باید همزده بشن یا دست خسته میشه یا موتور همزن میسوزه ، محیط خونه هم اگه گرم باشه یا تابستون باشه به راحتی نمیشه باهاش کار کرد و زود آب میشه!
چند تا روش وجود داره تا بشه یه خامه ی فرم گرفته داشت ، یکیش استفاده از پودر خامه ی گیاهی هستش مثل کرم شانتی یا پودر خامه ی معمولی که با شیر سرد مخلوط میکنن و میزنن تا فرم بگیره که اصلا خوشمزه و لطیف نیست!
میرسیم به روش من که هم خوشمزه اس و هم سریع و هم اینکه موتور همزن عزیزمون رو نجات دادیم!

مواد لازم خامه :
خامه ی صبحانه ۲۰۰ گرم ۱ بسته خامه های پاکت صورتی
شکر ۵۰ گرم
پودر خامه ۲۰ گرم ۳ قاشق مرباخوری پر

طرز تهیه خامه :
پاکت خامه رو باز می کنیم و شیر خامه رو جدا می کنیم و خامه رو توی ظرفی که بزرگ باشه میریزیم شکر رو روش اضافه میکنیم و با چنگال کمی زیر روش میکنیم تا فقط شکر مخلوط خامه بشه احتیاجی به زدن و حل کردن نیست!

طرز تهیه خامه شیرینی
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home13.jpg


ظرف رو ۱.۵ ساعت میذاریم فریزر تا خوب یخ بزنه!
بعد از این مدت میاریم بیرون و بعد از ۲ دقیقه با چنگال کمی زیر و رو میکنیم تا از تیکه ای یخی بودن دربیاد و مثل بستنی بشه! آب نشه!

طرز تهیه خامه نون *******
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home14.jpg


با همزن ۲ دقیقه میزنیم و تقریبا شل میشه ، پودر خامه رو اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم با سرعت بالا و ظرفی انتخاب میکنیم که تا ۶ برابر خامه گنجایش داشته باشه!

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home15.jpg


بعد از ۵ دقیقه هنوز شله اما سبک شده!

طرز تهیه خامه شیرینی
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home16.jpg


بعد از ۱۰ دقیقه فرم میگیره اما کاذبه و باور نکنین و بزنین!

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home17.jpg


بعد از ۱۵ دقیقه حسابی فرم میگیره و وقتی ظرف رو برعکس میکنیم اصلا نمیریزه و جای پره ها روی خامه میمونه!

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home18.jpg


آخر کار اسانس رو اضافه کنین و یا پودر کاکائو!

******* خوشمزه و خوش فرم! و اینکه خامه ی من ۲۵ درصد چربی داشت به همین راحتی بعد از ۱۵ دقیقه خامه ی خوشگلی خواهیم داشت

cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home19.jpg


سوال : این پودر خامه از کجا پیدا میشه ؟
پاسخ : لوازم قنادیا دارن.

سوال : من از همین روش استفاده می کنم خامه ام فرم میگیره اما مثل خامه های بیرون سفت نمیشه و بنظر من خیلی شلتره یه بار گفته بودی از پودر ژلاتین استفاده کنید میشه مقدار و طرز تهیه شو بگید شاید اینجوری به هدفم برسم.
پاسخ : با این مقدار پودر خامه کاملا سفته و فرم میگیره اما اون روش رو هم میذارم.

سوال : امروز رفتم چند تا لوازم قنادی توی شهرمون پودر خامه بگیرم گفتن گرون شده ، شده کیلویی ۵۰-۶۰ هزار تومن دیگه کم میاریم میشه بگید چطور یه خامه فرم گرفته خوب خونگی داشته باشیم ؟
پاسخ : عزیزم خامه های الان درصد چربیشون خیلی پایینه میتونی از خامه های بسته بندی شیرین شده ی قنادی استفاده کنی که خیلی سریع فرم میگیره.

سوال : کاش به جای پودر خامه میشد از ژلاتین یا چیزه دیگه استفاده کرد
پاسخ : ژلاتین ماندگاری نداره و در ضمن دیگه لطیف نیست

سوال : من پودرخامه فله خریدم مال تابستونه به نظرتون فاسد شده ؟ من یه دف یه لیوان شیر رو با نصف اون اندازه خامه که تو عکس گذاشتین اومدم درس کنم که هرکاری کردم نشد پودر خامه هم همین پودر خامس ممنون اگه زود جواب بدین اضطراریه یه چیز دیگه من توی یه سایت دیگه همین دستوررو دیدم ولی بدون پودر خامه که بعضی هاهم گفته بودن که خوب میشه حالا جدا بدون پودر خامه میشه؟
پاسخ : باید خامه بالای سی درصد چربی داشته باشه تا فرم بگیره و شرایط کاملا رعایت بشه و اینکه بسته به پودر خامه باید اضافه بشه چون فله اس کیفیتشو نمیدونم و اینکه میتونین از خامه ی های قنادی آماده که فقط زذن میخواد استفاده کنین.

سوال : من ایران نیستم ، در خارج از کشور ایران این پودر خامه چه اسمی یا برندی داره ؟
پاسخ : همون دبل کرم رو بزنی عالی میشه نیازی به پودر خامه نداری

سوال : من همیشه طبق این دستور درس میکنم ولی این دفه نمیدونم چ شل شده من دوتا خامه با ۶ق غ شکر وپودرخامه مخلوط کردم وب مدت ده مین زدم اول فرم گرف وبعد شل شد ناگفته نماند شیرینیش کم بود و وسط کار بش شکر اضافه کردم بعد از اضافع کردن شکر شل شد وفرم نگرف ب نظرتون مشکل کارم کجاس زیاد زدم ی شکر نباید وسط کار میریختم ؟
پاسخ : شکر وسطای کار کمی شل میکنه اما علت اصلی پودر خامه شاید خوب نبوده

میبینین که همه مدل فرم خودش رو حفظ میکنه!
خامه های خوشگلی داشته باشین.

نان *******
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home20.jpg


طرز تهیه نهایی :
وقتی طبق دستور خمیر اکلیر رو آماده کردیم میذاریم کاملا خنک بشه
تو اون فاصله خامه رو به روش و طرز تهیه شیرینی که دوست دارین فرم میدیم یا میریم خامه ی فرم گرفته میخریم که خیلی ام راحتتره!

نون ******* اشپزخانه کوچک من
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home21.jpg


خامه رو توی قیف با یه ماسوره ی ساده میریزیم میشه ماسوره هم نذاشت
حالا از نون های آماده برمیداریم و از زیرش با نوک چاقو یه کوچولو سوراخ میکنیم و با قیف توش رو پر از خامه میکنیم که البته من اول کمی دلسه توی نون ******* ریختم و بعد خامه ، حتی میتونین توش شکلات هم بریزین
همه ی نون ها رو پر میکنیم و توی ظرف میچینیم و روش رو با شکلات یا دلسه یا هر چیزی که دوست داریم تزیین میکنیم
میذاریم چند ساعت توی یخچال تا هم خنک بشه و کمی خودش رو بگیره

نان ******* رزا منتظمی
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home22.jpg


این ساده ترین شیرینی با خمیر اکلیر هستش و میتونین با فیلینگ های مختلف توش رو پر کنین : مثل گاناش ، انواع کرم ها و موس ها و پودینگ ها
این نون ها اگه خوب درست بشن تا چند روز ترد باقی میمونند.

طرز تهیه نون *******
cream-puffs-eclair-pastry-ghanadi-home23.jpg


امیدوارم تجربه ی آموزش شیرینی پزی خوبی باشه
علاقه مندان به شیرینی نون ******* به پیش.
 
بالا