• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستگاهی هست که ماساژ به همراه حرارت داشته باشه برای گرفتگی عضلات؟

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام دوستان! من دنبال دستگاهی هستم که هم ماساژور باشه هم حرارت دهنده برای کسی که به خاطر بیماری مشکل گرفتگی عضلات (اکثرا تو قسمت پاها) داره! میخواستم ببینم همچین چیزی هست؟
اگر کسی میدونه ممنون میشم اگه راهنماییم کنه!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ماساژوری بگیر که مادون قرمز قوی داشته باشه. گرم میکنه. فقط یادت باشه قوی باشه... چون ضعیفاش رو باید 5 دقیقه بگیری روی پوست تا یه ذره گرم کنه.

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
ماساژوری بگیر که مادون قرمز قوی داشته باشه. گرم میکنه. فقط یادت باشه قوی باشه... چون ضعیفاش رو باید 5 دقیقه بگیری روی پوست تا یه ذره گرم کنه.

ممنون از پاسخ گوییت!عزیز از کجا باید تهیه کنم؟ تو چه رنج قیمتی هستند؟.....ضرر که ندارند برا بدن؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
از لوازم پزشکی ها. داروخانه ها هم دارند ولی معمولا هم تنوعشون کمتره هم قیمتشون بالاتره.

از 25 تومن شروع میشه میره بالا...

نه ضرر نداره. مادون قرمزه، ماوراء بنفش نیست که! :D

اگه واسه گرم کردن میخوای تشک برقی و لامپ مادون قرمز (یه لامپ مثل لامپ 100 وات معمولی ولی با قدرت تابش زیاد مادون قرمز) خوب عمل میکنن.

آقا نیما هم یه سری دستگاه الکتروعضلانی داره که با وارد کردن جریان برق به بدن باعث کاهش درد و رفع گرفتگی عضلات میشه. یه نوع داره حدود 10 تومن که من 6-5 تا ازش گرفتم. یه نوع دیگه هم داره که قیمتش کمی بالاتره و باید از خودش سوال کنی چطوریه اوضاعش. :rolleyes:

بالا