• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دشمنی بی دلیل کمیته تعیین محتوای مجرمانه با بنده . . .

امانوئل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سلام . یک سایت تفریحی داشتم یکسال بعد از زحمات شبانه روزی به دلیل "یک" مطلب غیر مجاز اخطار گرفت و علیرغم حذف مطلب سایت بنده فیلتر شد . درخواست رفع فیلتر دادم رد شد . یکماه صبر کردم و به صورت خودخواسته 40 تا مطلب دیگه رو هم به اختیار خودم حذف کردم (با اینکه مشکل خاصی نداشتن) بعد از گذشت یکماه از رد درخواست مجدد درخواست رفع فیلتر دادم و بعد از 2 روز مجدد اعلام کردن که درخواست رد شده . از روز اول که سایت فیلتر شد به هیچ وجه به بنده اعلام نمیکنن که باید چه مطلبی رو حذف کنم ! و اصولا مطلبی هم برای حذف وجود نداره ! چونکه بنده به خاطر اعتقادات خودم اصلا هیچ مطلب غیر مجاز و ناسالمی نمیزارم ! خلاصه اینکه بنده یک سایت دارم که حتی یک مطلب غیر مجاز هم روش نیست اما به دلایل نامعلوم ! کمیته محتوای مجرمانه حاضر نیست سایت بنده رو از فیلتر دربیاره !

2 روز دیگه صبر میکنم . اگر جوابی به بنده ندادن ناچارم سایت رو ببندم و یک سایت جدید بیارم بالا . فقط یادم میوفته که به چه زحمتی بک لینک هام و بازدیدم رو جمع کرده بودم تا کمک خرج خانوادم باشم چون وضعیت مالیمون مناسب نیست و خدا خواسته بود و سایت داشت میگرفت . بنده هم با اینکه میتونستم بازدید چند ده برابری بگیرم اما خودم نخواستم مطلب غیر مجازی بزارم تا پول حلال در بیارم . اما ظاهرا توی این مملکت نباید دنبال نون حلال باشی وگرنه . . .

اگر بر حسب اتفاق عزیزی از کمیته فیلترینگ داره پست بنده رو مشاهده میکنه باید به خدمتش عرض کنم روزی که همه باید جواب پس بدیم ان شالله همدیگه رو ملاقات می کنیم :general601:

هر چقدر میخواین فیلتر کنین من دست از تلاش بر نمیدارم و هر چقدر هم لازم باشه زحمت میکشم تا بازم نون حلال دربیارم . بر خلاف شما :)
اینقدر فیلتر کنین تا فیلتر دونتون پاره بشه ! :rolleyes:

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
استارتر عزیز
دوستان به من گفتن گوش نکردم ، اما شما گوش کن
وقتت رو توی وب فارسی نزار، آخر و عاقبت نداره
اینکه میگن فلان سایت چطور داره کار میکنه و ... همش قضیه داره و به نحوی به جایی دستشون بند هست یا ارتباطی دارن و .... .
سایت من هم لینکهای صفحه اول گوگلش رو فی لتر و مسدود کردن ، در صورتی که چیزی توش نبود ، اما سایتهای بی کیفیت تر و مشکل دار تر از من با همون کلمات کلیدی که بسیار هم رقابت داشتیم اومدن بالا و فی لتر نشدن.
کاشف به عمل اومد که سایتهایی که بعد از فی لتر شدن سایت من اومدن صفحه اول گوگل ، برای خود آقایون فیلترینگ بوده و یا به نحوی دوست و آشنای اونا بودن.
منم فیلترینگ دستم باشه همینکارو میکنم تا سایت خودم روی کلمات کلیدی پربازدید بیاد بالا و درآمد بیشتری داشته باشم و سایتهای رقیب رو خیلی راحت فی لتر میکنم تا نتونن باهام رقابت کنن.
اینجا ایران هست ، وطنم پاره تنم

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
سلام.
خدا لعنتشون کنه با این گزینشی کار کردنشون.
موضوع سایتتون چی بود؟
لینک هایی که دستور حذفش رو دادن دقیقا شامل محتوایی بود؟

امانوئل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
استارتر عزیز
دوستان به من گفتن گوش نکردم ، اما شما گوش کن
وقتت رو توی وب فارسی نزار، آخر و عاقبت نداره
اینکه میگن فلان سایت چطور داره کار میکنه و ... همش قضیه داره و به نحوی به جایی دستشون بند هست یا ارتباطی دارن و .... .
سایت من هم لینکهای صفحه اول گوگلش رو فی لتر و مسدود کردن ، در صورتی که چیزی توش نبود ، اما سایتهای بی کیفیت تر و مشکل دار تر از من با همون کلمات کلیدی که بسیار هم رقابت داشتیم اومدن بالا و فی لتر نشدن.
کاشف به عمل اومد که سایتهایی که بعد از فی لتر شدن سایت من اومدن صفحه اول گوگل ، برای خود آقایون فیلترینگ بوده و یا به نحوی دوست و آشنای اونا بودن.
منم فیلترینگ دستم باشه همینکارو میکنم تا سایت خودم روی کلمات کلیدی پربازدید بیاد بالا و درآمد بیشتری داشته باشم و سایتهای رقیب رو خیلی راحت فی لتر میکنم تا نتونن باهام رقابت کنن.
اینجا ایران هست ، وطنم پاره تنم

بله خودمم به فکر کار بیرون از نت افتادم . میدونم . اینا همه شون یک مشت $#%#$% ان . نمونه ش سایت دوستی ها که مطالب غیر مجاز از دید برادران رو منتشر میکنه اما فیلتر نمیشه . یا سایت بیتوته که آزادانه مطالب جنسی میزاره اما دیگران حق ندارن بزارن .

سلام.
خدا لعنتشون کنه با این گزینشی کار کردنشون.
موضوع سایتتون چی بود؟
لینک هایی که دستور حذفش رو دادن دقیقا شامل محتوایی بود؟

درود . سایت تفریحی . آموزش دانلود از یوتیوب بود که اگر همین الان سرچ کنین متوجه میشین که همه موظف به حذف این مطلب شدن اما سایت "آپارات" بدون هیچ مشکلی کماکان فیلم آموزشیش رو گذاشته و الان رتبه اول توی گوگل برای عبارت "آموزش دانلود از یوتیوب" هستش ولی باقی سایت ها یا فیلتر شدن یا مجبور به حذف مطلب . شما اگر دقت کنین بعضیا صفحه شون کلا فیلتر شده اما بعضیا فقط لینک دانلود رو حذف کردن و کماکان بازدید کننده شون رو حفظ کردن . واقعا آدم نمیدونه چی بگه

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
حالا جدا از بحث این که وب ایران جای مناسبی نیست
می تونید دامین سایت رو عوض کنید و ریدایرکت 301 بزنید تمام رتبه های سایت به ادرس جدید منتقل میشه
ولی بازم با دوستان با تجربه تر صحبت کنید

امانوئل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
حالا جدا از بحث این که وب ایران جای مناسبی نیست
می تونید دامین سایت رو عوض کنید و ریدایرکت 301 بزنید تمام رتبه های سایت به ادرس جدید منتقل میشه
ولی بازم با دوستان با تجربه تر صحبت کنید

یه آدم عقده ای باز میره گزارش این کار منو رد میکنه اینا هم سایت بنده رو به همون دلیل واهی ! میبندن :oops:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
با همه دشمنی دارن این بیسوات ها

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
نه توی دنیای حقیقی نه تو دنیای مجازی حق زندگی کردن نداریم و به انسان بودنموم احترام نمیزارن
یه چند خطی بد و بیراه نوشتم پاک کردم شانس نداریم که...

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
حاجی برای شما نمیگم اینو برای همه دوستان میگم
اگر فیلتر شدین سریع دامنه رو عوض کنین نگران نباشین تمامی بازدیدتون برمیگرده
اصلا برای رفع فیلتر اقدام نکنین که باد رو هواس و سایتتون خراب میشه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
حاجی برای شما نمیگم اینو برای همه دوستان میگم
اگر فیلتر شدین سریع دامنه رو عوض کنین نگران نباشین تمامی بازدیدتون برمیگرده
اصلا برای رفع فیلتر اقدام نکنین که باد رو هواس و سایتتون خراب میشه
برادر من نکن ! جرمه ، تغییر دامین خودش جرمه و اگه روی سایتت حساس بشن میان دنبالت دیگه خر بیار باقالی بار کن.. تجربشو دارم

برادر عزیزم ، غصه نخور از شما بدتر هم هس... سایت 300 ایران منو فیلتر کردن خدا میدونه چقدر هزینش کرده بودم فقط یه قلم قالب اختصاصی زدم براش 2 تومن سال 89 !! البته من باز روم کم نشد یه سایت دیگه بکل زدم ! اونم شد 700 اونم فیلتر شد دیگه روم کم شد !!:(
رفتم یه سایت تخصصی توی تخصص خودم (خودرو) زدم الحمد الله چیزی نداره که بخوان فیلتر کنن روزی 7000 آیپی هم گرفته که برای یه سایت تخصصی خیلی خوبه
منظور اینکه از من میشنوی که عمرم رو توی نت گزاشتم میخوای راحت کار کنی تخصصی کار کن ! تخصصی که خودت داری راه درامدش هم خیلی خیلی بیشتر از تفریحی موزیک فیلمه بالا اومدن و هزینه هاشم خیلی کمتره

بالا