امانوئل
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 47
سلام . یک سایت تفریحی داشتم یکسال بعد از زحمات شبانه روزی به دلیل "یک" مطلب غیر مجاز اخطار گرفت و علیرغم حذف مطلب سایت بنده فیلتر شد . درخواست رفع فیلتر دادم رد شد . یکماه صبر کردم و به صورت خودخواسته 40 تا مطلب دیگه رو هم به اختیار خودم حذف کردم (با اینکه مشکل خاصی نداشتن) بعد از گذشت یکماه از رد درخواست مجدد درخواست رفع فیلتر دادم و بعد از 2 روز مجدد اعلام کردن که درخواست رد شده . از روز اول که سایت فیلتر شد به هیچ وجه به بنده اعلام نمیکنن که باید چه مطلبی رو حذف کنم ! و اصولا مطلبی هم برای حذف وجود نداره ! چونکه بنده به خاطر اعتقادات خودم اصلا هیچ مطلب غیر مجاز و ناسالمی نمیزارم ! خلاصه اینکه بنده یک سایت دارم که حتی یک مطلب غیر مجاز هم روش نیست اما به دلایل نامعلوم ! کمیته محتوای مجرمانه حاضر نیست سایت بنده رو از فیلتر دربیاره !
2 روز دیگه صبر میکنم . اگر جوابی به بنده ندادن ناچارم سایت رو ببندم و یک سایت جدید بیارم بالا . فقط یادم میوفته که به چه زحمتی بک لینک هام و بازدیدم رو جمع کرده بودم تا کمک خرج خانوادم باشم چون وضعیت مالیمون مناسب نیست و خدا خواسته بود و سایت داشت میگرفت . بنده هم با اینکه میتونستم بازدید چند ده برابری بگیرم اما خودم نخواستم مطلب غیر مجازی بزارم تا پول حلال در بیارم . اما ظاهرا توی این مملکت نباید دنبال نون حلال باشی وگرنه . . .
اگر بر حسب اتفاق عزیزی از کمیته فیلترینگ داره پست بنده رو مشاهده میکنه باید به خدمتش عرض کنم روزی که همه باید جواب پس بدیم ان شالله همدیگه رو ملاقات می کنیم :general601:
هر چقدر میخواین فیلتر کنین من دست از تلاش بر نمیدارم و هر چقدر هم لازم باشه زحمت میکشم تا بازم نون حلال دربیارم . بر خلاف شما
اینقدر فیلتر کنین تا فیلتر دونتون پاره بشه !
2 روز دیگه صبر میکنم . اگر جوابی به بنده ندادن ناچارم سایت رو ببندم و یک سایت جدید بیارم بالا . فقط یادم میوفته که به چه زحمتی بک لینک هام و بازدیدم رو جمع کرده بودم تا کمک خرج خانوادم باشم چون وضعیت مالیمون مناسب نیست و خدا خواسته بود و سایت داشت میگرفت . بنده هم با اینکه میتونستم بازدید چند ده برابری بگیرم اما خودم نخواستم مطلب غیر مجازی بزارم تا پول حلال در بیارم . اما ظاهرا توی این مملکت نباید دنبال نون حلال باشی وگرنه . . .
اگر بر حسب اتفاق عزیزی از کمیته فیلترینگ داره پست بنده رو مشاهده میکنه باید به خدمتش عرض کنم روزی که همه باید جواب پس بدیم ان شالله همدیگه رو ملاقات می کنیم :general601:
هر چقدر میخواین فیلتر کنین من دست از تلاش بر نمیدارم و هر چقدر هم لازم باشه زحمت میکشم تا بازم نون حلال دربیارم . بر خلاف شما
اینقدر فیلتر کنین تا فیلتر دونتون پاره بشه !