دعوت به حل يك مشكل

شروع موضوع توسط amir145 ‏30 مارس 2007 در انجمن بایگانی

  1. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    دوست من يك سيستم جمع كرده ،خيلي وقته
    يك مشكلي داره ،اينه كه موقعي كه سيستم رو وشن مي كني يا restart مي كني بعضي مو قع ها همان اول كه سيستم روشن مي شه در همان صفحه اول ميمونه( يك صفحه سياه رنگ) و بالا نمي ايد.
    ممنون ميشم كسي راهنمايم كنه.:(
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    كسي نيست به ما كمك كنه؟ :(
     
  4. cadusir

    cadusir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,052
    تشکر شده:
    75
    محل سکونت:
    رشت
    سلام
    بوق بایوس میزنه ؟
    بوقش طبیعیه / یعنی فقط یک بیب ؟
    فکر کنم باید هاردشو کامل چک کنی واسه بد سکتور و چیرای دیگه بعد هم کلا فرمت کن دوباره پارتیشن بندی و نصب ویندوز.
    البته شما اطلاعات زیادی ندادی منم تا این حد میتونم بگم.
    با سپاس
     
  5. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    نه بوق نميزنه
    از همون روز اول همينطوري هست:eek:
    نمي دونم چي بايد بگم بگيد بهتون بگم
     
  6. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    مال منم این طوری میشه فقط ریستارس کن مشکل خاصی نیست
     
  7. اينترنت

    اينترنت کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    397
    تشکر شده:
    0
    اگه تازه جمع کرده اينطوريه بعد از مدتي درست مي شه البته سيستم من اينطوري بود ولي الان سالي يک بار هم اين اتفاق نمي افته البته پاور رو عوض کردم ولي مادر بورد و سي پي يو همون قبلي هست و کاري به قطعه ديگه اي هم نداره چون در ابتداي روشن کردن سيستم اين مشکل پيش مي ياد و
    بهتره که اين سوال رو ببري بخش سخت افزار حتماً جواب خواهي گرفت
     
  8. javad2000

    javad2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,337
    تشکر شده:
    24
    يكي از اقوام ما هم مشكلي مشابه داره. اما خيلي حادتر.

    مشكل اينه كه از چند روز پيش تا حالا، كامپيوتر رو كه روشن مي كنند، بعد از انجام تست اوليه قطعات، با هيچي بوت نميشه. نه با سي دي رام نه با هارد (فلاپي رو امتحان نكردم، چون فلاپي بوتيبل دم دستم نبود). هيچ پيغام خطايي هم نميده. فقط موقع بوت شدن كه ميرسه بدون هيچ پيغامي، صفحه سياه ميشه و ثابت مي ايسته.

    كسي تا حالا به چنين مشكلي برخورده؟

    خيلي ممنون
     
  9. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    امیر خان هاردتون ساتا هستش یا نه ؟
    من هم یه سیستمی داشتم که چند بار باید روشن خاموش می کردی تا بالا بیاد فکر کنم مشکل از هاردت باشه .
    نگفتی موقع لود ویندوز ارم ویندوز نشون میده یا نه ؟
    ببینم از همون اول که سیستم رو روشن میکنی رم و CPU رو می بینی که تست می کنه یا نه قدم به قدم باید جلو بری .
    خلاصه
    اکه موقع لود از هارد صفحه سیاه میشه و بالا نمی اد هاردت مورد دار هستش
     
  10. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1

    هارد معموليه
    ارم نه
    چون از همون اول بالا نمي ايد
    همه چيز كار ميكنه ولي هيچي بالا نمي ايد :eek:
     
  11. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    مشكل من هم دقيقا همينه :eek:
     
  12. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    نه خيلي وقته جمع كرده از همون روز اول تا حالا همين جوريه:eek:
     
  13. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    امیر خان یعنی از موقع خرید یکبار هم روشن نشده ؟ مگه موقع خرید تستش نکردین ؟
    ممکنه خودتون جمعش کرده باشین به هرحال اگه یکبار هم ویندوز بالا نیومده یا قبلا کار کرده و دیگه الان بالا نمی اد
    یا از CPU یا از RAM یا از مادربرد هستش اینجوری نمیشه گفت کدومشه باید ببری بدی تست کنن .
    CPU که داری از نوع LGA هستش یا نه > موقع نصب زیر CPU دست کشیدی یا نه ؟ اگه اره که فاتحه ...

    خلاصه سیستم شما یه ایراد اساسی داره ببر بیرون بده نگاش کنن !
     
  14. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستيد اگر سيستم موقع بوت شدن بوق نميزنه به احتمال زياد مشكل ميتونه از درست وصل نشدن سوكت اسپكر داخلي و يا خرابي بلندگو باهش . ااحتمال بعدي مشكل در بايوشه كه بايد اپديت بشه

    عدم بالا امدن سيستم با توجه به موردي كه گفتيد به احتمال زياد از پاوره
    نگاه كنيد ببنيد ايا خازن هاي كنار سي پيو كه معمولا بزرگ هستند رويشان صاف است و يا ورم كرده اگر ورم كرده پاور مشكل داره و به مين هم صدمه زده

    احتمال بعدي هارده كه ميگيد از روز اول بوده كه بعيده . چون ميگيد بعضي از وقت ها بالا مي ايد
    در ضمن اگر فركانس رم رو كم كنيد شايد اين مشكل حل بشه

    اميدوارم كمك كنه
     
  15. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اپ ديت بايوس شايد راهگشا باشه. البته احتمال مشكل دار بودن vga هم هست
     
  16. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    پاورو يك بار عوض كرده
    اين چيزي هم گفتيد نگاه ميكنم
    تشكر
     
  17. amir145

    amir145 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2007
    نوشته ها:
    68
    تشکر شده:
    1
    از vga مطمئنم چون رو سيستم خودم امتحانش كردم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی