• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای تشکیل تیمی قدرتمند

movieworld

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان بنده یه وبسایت فیلم و سریال دارم و قصد دارم این سایت رو توسعه بدم. اما نیاز به شریک و همکار دارم. در واقعه قصد دارم یه تیم تشکیل بدم. ببینید بنده قبلا مدیر کانال فیلم بودم و یه تیم چهارنفره بودیم اما به دلیل یه اشتباه که بزرگترین اشتباه هم برای سایت شد ، مجبور شدیم سایت رو جمع کنیم. اما درکل به لطف تیمی که تشکیل دادیم تونستیم یه سایت مطرح رو به نمایش بزاریم. حالا از بین شما دوستان اگه کسی هست که به این موضوع علاقه داره و واقعا میتونه برای توسعه این وبسایت کاری کنه لطفا خودش رو معرفی کنه یا پیام بده به ایمیل زیر:
[email protected]
MovieWorld.IR

Last edited:

Hanjera

Registered User
لایک‌ها
45
عه.این افشینه ها :|
چی شد سایت کانال فیلمت؟

Hanjera

Registered User
لایک‌ها
45
همونطور که گفتم متاسفانه به خاطر مشکلی که بوجود اومد برا خود بنده و همچنین خود سایت ، مجبور شدیم سایت رو جمع کنیم.

از بچه های کانی وب پرسیدم صالح گفت که هاستینگتون گفته بود هاست شما رو اشتباهی حذف کرده !
اینطوری بود؟

movieworld

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از بچه های کانی وب پرسیدم صالح گفت که هاستینگتون گفته بود هاست شما رو اشتباهی حذف کرده !
اینطوری بود؟
بله همه چی از این اتفاق شروع شد. بعد از اینکه پشتیبانی هاست ما که از بهترین و معتبرترین هاستینگ های کشور هم بود ، اینکارو کردند و ازشون هم خسارت گرفتیم ، اومدیم و آدرس رو به movie-channel تغییر دادیم. چون آدرس اصلی مشکل مالکیت داشت و امکان داشت سایت دست فرد دیگری بیفته. خلاصه بعد از تغییر آدرس سایت و از صفر شروع کردن ، جایگاه سایت ما به تدریج تو گوگل کم رنگ تر شد و هر روز شاهد افت سایت بودیم. خود بنده هم تو وضعیت بدی بودم و اتفاقاتی برام افتاد و نتونستم یه مدت به سایت سر بزنم و همکارم کار مدیریت رو انجام میدادند. خلاصه بعد از مدتی مجبور شدیم سایت رو جمع کنیم. درضمن علت اشتباه اتفاقی حذف کل مطالب سایت توسط پشتیبانی به خودمون هم برمیگرده که بماند. اما امیدوارم اینبار بتونم سایتی بزرگتر و برتر از کانال فیلم رو ارائه بدم.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
در زمینه برنامه نویسی اختصاصی اگر خواستید حرکتی بزنید به منم پیام بدین...
برای سایتهای فیلم افزونه های اختصاصی جدول آپدیت هفتگی سریال و استخراج کننده اطلاعات کامل imdb و اسکریپتهای مربوط به vip کردن هاست nginx بدون بالابردن فشار به cpu , ram و ... نوشتم قبلا...

بالا