• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای طراحی جلد کتاب مجموعه کلید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
انتشارات كليد آموزش جهت طراحي جلد به صورت پروژه اي دعوت به همكاري مي نمايد.
زمينه فعاليت اين انتشارات كتاب هاي آموزش كامپيوتر با نام تجاري مجموعه كليد مي باشد.
سفارشات بصورت پروژه اي مي باشد و نيازي به حضور در محل انتشارات آموزش نمي باشد.
- حق الزحمه پرداختي براي طراحي هر جلد كتاب هشتاد هزار تومان مي باشد.
- پس از سفارش كار به طراح حداكثر تا 3 روز بعدي، بايد طرح به دفتر ارسال شود و درصورت تاخير ، سفارش كار به طراح ديگري ارائه مي شود.
- با توجه به اينكه از اين مجموعه تا كنون بيش از 80 عنوان منتشر شده است طراحي ها عناوين بعدي بايد هماهنگ با طراحي جلد هاي قبلي اين انتشارات باشد.
- جهت آشنا شدن با طراحي جلد هاي كتاب هاي قبلي مجموعه كليد مي توانيد با استفاده از لينك هاي موجود در همين صفحه كتاب هاي منتشر شده تا كنون را مشاهده كنيد تا طراحي هاي جديد در همان ساختار انجام شود.
- رنگ زمينه كتابها بصورت متنوع و براي هر موضوع يك رنگ مي باشد و ترجيحا از رنگ هايي كه تا كنون استفاده شده، استفاده نشود.
- طرح ها بصورت لايه باز با فرمت PSD و با رزولوشن 300 ارائه شود، دقت شود درصورتي كه از ايميج در طراحي استفاده مي كنيد، ايميج هاي استفاده شده نيز با رزولوشن 300 باشد.
- كتابهايي كه در حال حاظر در نوبت توليد قرار دارد به قرار زير مي باشد.
مجموعه كليد :
1. كليد اکسل در حسابداری (ويراست دوم)
2. كليد نرم افزار های گوگل
3. كليد سرویس های گوگل
4. كليد جستجو در اینترنت (ويراست دوم)
5. کلید فلش متحرک (ويراست دوم)
6. کلید اوت لوک
7. کلید اندروید
8. کلید امنیت اطلاعات
9. کلید ساخت موزیک
10. کلید ترفندهای ایمیل
11. کلید خرید کامپیوتر (ويراست دوم)
12. کلید ایلستریتور
13. کلید Etabs (سازه بتونی)

- ابعاد روي جلد كتابها سيزده و نيم در بيست و نيم سانتي متر پس از برش مي باشد.
- علاقه مندان مي توانند براي كتاب هاي در نوبت توليد ، اتود نمونه پيشنهادي خود را به ايميل [email protected] ارسال كنند. درصورتي كه طرح شما، مناسب تشخيص داده شود براي عقد قرارداد و دريافت طرح اصلي و تسويه حساب، با شما تماس گرفته خواهد شد.

براي مشاهده جلد كتابها به لينك مقابل مراجعه كنيد http://kelid.ir/shop

پ.ن : این آگهی از دوست من هست اگر سوالی داشتید با ایمیل بالا تماس بگیرید

Last edited:

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
سلام من خیلی دوست دارم همکاری کنم ولی متاسفانه تازه شروع کردم دارم کورل یاد می گیرم میتونم باهاتون با قیمت پایین تر همکاری کنم تا دستم راه بیوفته
ایدی من [email protected]

Mohsen Rock

Registered User
لایک‌ها
2
من میتونم انجام بدم ، فقط یه مسئله ای هست الان شما میگی این آگهی مال دوستتونه اونوقت امکان داره جای دیگه هم آگهی داده باشه و ما بشینم نمونه این هارو درست کنیم و قبلش ایشون داده باشه به کس دیگه... تکلیف چی میشه؟
نمونه هارو به این میل که دادین باید میل کنیم؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
شما لطفا با ایمیل بالا تماس بگیرید (در صورت امکان شماره تماستون رو هم ذکر کنید)
اگر نمونه کار قبلی هم در این زمینه دارید ارائه بدهید
ایشون با شما تماس میگیرند و هماهنگی لازم رو باهاتون انجام میدهند در مورد اینکه برای کدوم مورد نمونه کار بفرستید تا اشتباهی دو نفر همزمان روی یک مورد فعالیت نکنند
در ضما ایشون تمایل دارند همه کتاب های بالا رو یک نفر انجام بدهد به خاطر یک دست شدن اثر ها

Mohsen Rock

Registered User
لایک‌ها
2
من 3 مدل واسه نمونه درست کردم و فرستادم براشون... شماره تماس هم دادم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا