• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری (نویسنده حرفه ای بی سرمایه هستی بیا تو)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shop1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با درود به دوستان عزیزم
از تیتر مشخص هست که روی صحبتم با نویسنده های فوق حرفه ای هست نه تازه کارها پس لطف بفرمائید از شلوغ کردن تاپیک خودداری کنید تا بحث ها مفید باشد هرچند گفتگوی اصلی ما در تلگرام خواهد بود. از اونجا که بنده شدیدا وسواس دارم در همکاری، با هر کسی کار نمیکنم پس خوب با دقت بخونید هر کس شرایط زیر رو داره برای همکاری ازش دعوت میکنیم. حالا یا سرمایه گذاری میکنیم یک سایت خوب میخریم که شما توش کار کنید یا از استعدادش استفاده میکنیم و نویسنده یک سایت بزرگ میکنیم. اگر سرمایه ندارید اما تخصص لازم و کافی رو برای کار کردن دارید در خدمتیم. هرکس پول نداره اما مغزش پر از ایده های بکر هست در خدمتیم. ما دو مورد پیشنهاد میدیم به شرح زیر:

مورد اول: مدیریت سایت طراحی و خدماتی وردپرس با شرایط زیر:
1. تخصص کامل در برنامه نویسی مخصوصا php و html و هر چیزی که در طراحی نیاز است مثل فتوشاپ.
2. همیشه آنلاین و فعال و پاسخگوی مشکلات کاربران حتی در روزهای تعطیل
3. آشنایی و تسلط کامل به وردپرس، افزونه ها و قالب و هر آنچه به این CMS مربوط هست.
4. متخصص در طراحی و ترجمه قالب های خارجی و فارسی سازی و ایرانیزه کردن قالب ها.
5. دارای ایمان و اعتقادات قوی، حساس و کسب و کار حلال و انسان به معنای واقعی کلمه
* در کل کسی که بتونه از عهده یک سایت با موضوع وردپرس (قالب، افزونه و... مثل همیار وردپرس) بر بیاد و در عین حال خدا رو هم مد نظر داشته باشه.
میزان دستمزد برای این مورد: 30% از درآمد سایت هست. چه 10 میلیون سودآوری کنه چه 100 هزار تومن شما 30% دستمزد میگیرید و این میزان درآمد بستگی به خلاقیت، آپدیت بودن و فعالیت مدام شما خواهد داشت.

مورد دوم: نویسندگی در سایت تفریحی دانلودی با شرایط زیر:
1. آنلاین، بروز، دارای اینترنت سریع، با هوش، خلاق، آشنا به تمامی امور مدیریت سایت.
2. آشنایی کامل با نویسندگی در وردپرس با تمام جزئیاتش
3. نویسندگی حرفه ای با رعایت اصول کامل سئو، رعایت نظم و نگارش و حتی اینم بگم که به نابجا بودن ویرگول، نقطه و جزئی ترین جزئیات حساسیت داریم و قبل از همکاری از شما تست گرفته میشه. عین نویسندگان زومیت باید دقیق باشید/ یعنی اینطور نیست یک عکس بذارید و دو تا خط بنویسین و تمام حتی باید متن هم مرتب باشه و پاراگراف و همه چیز همه چیز رعایت بشه. وسواس شدید ما بیخودی نیست و برای آینده خودتون خوبه. حتی پیوند یکتا باید خوانا باشه! خیلی موارد هست که با تست مشخص میشه.
4. یه سری موارد دیگ هم هست که در ارتباط تلگرامی توضیح داده میشود.

دستمزد بسته به کیفیت کارتان هر پست 1000 تومان و در صورت رشد و توسعه سایت افزایش داده میشود.

از اونجا که به ندرت اینجا سر میزنم میتونید برای ارتباط با ما با ذکر موارد 1 یا 2 که در کدام تخصص دارید به آی دی زیر پیغام بدید در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد. توجه داشته باشید که حتما باید نمونه کار ازتون ببینیم تا گفتگو رو ادامه بدیم. سابقه کار منظورم نیست بلکه توی یک وبلاگ یک مطلب هم بذارید ما میفهمیم چند مرده حلاجین.

نحوه ارتباط با ما:
@Busines_Man

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
از تیتر مشخص هست که روی صحبتم با نویسنده های فوق حرفه ای هست نه تازه کارها پس لطف بفرمائید از شلوغ کردن تاپیک خودداری کنید تا بحث ها مفید باشد
مورد دوم: نویسندگی در سایت تفریحی دانلودی با شرایط زیر:

3. نویسندگی حرفه ای با رعایت اصول کامل سئو، رعایت نظم و نگارش و حتی اینم بگم که به نابجا بودن ویرگول، نقطه و جزئی ترین جزئیات حساسیت داریم و قبل از همکاری از شما تست گرفته میشه. عین نویسندگان زومیت باید دقیق باشید/ یعنی اینطور نیست یک عکس بذارید و دو تا خط بنویسین و تمام حتی باید متن هم مرتب باشه و پاراگراف و همه چیز همه چیز رعایت بشه. وسواس شدید ما بیخودی

دستمزد بسته به کیفیت کارتان هر پست 1000 تومان و در صورت رشد و توسعه سایت افزایش داده میشود.

1000 تومن میخوای بدی این همه از نویسنده کار میخوای؟ :general107:
کار به کجا رسیده .......

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
وااااااااااااااااااااات
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات
این همه چیز میخوای فقط 1000 تومن؟
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات :eek:
متن رو از کجا کپی کردی؟ بعد قیمت رو تغییر دادی!

seul

Registered User
لایک‌ها
261
:D:D:D
من که نویسنده نیستم ولی این دوستمون خوب گفتن که انگار از اصحاب کهف هستین شما:D
بابا هر کس پول نداشته باشه بخواد بیاد شما براش سایت وردپرس بزنی خودش با 100 هزار تومن هزینه میتونه شروع به این کار کنه و 100 درصد درآمد رو برداره. کی برای 100 هزار تومن هزینه اولیه میاد 70 درصد رو بیخیال میشه؟:general611:
اصل اول دنبال آدم باخدا بودن اینه که خودت هم باخدا باشی داداش من;)

seul

Registered User
لایک‌ها
261
:D:D:D
من که نویسنده نیستم ولی این دوستمون خوب گفتن که انگار از اصحاب کهف هستین شما:D
بابا هر کس پول نداشته باشه بخواد بیاد شما براش سایت وردپرس بزنی خودش با 100 هزار تومن هزینه میتونه شروع به این کار کنه و 100 درصد درآمد رو برداره. کی برای 100 هزار تومن هزینه اولیه میاد 70 درصد رو بیخیال میشه؟:general611:
اصل اول دنبال آدم باخدا بودن اینه که خودت هم باخدا باشی داداش من;)

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
عزیزم نویسنده حرفه ای مگه چیزش خله با این شرایط بیاد پست بزنه !؟ الان توی همین پی تی نویسنده معمولی پست اختصاصی با 2 تا دونه عکس و پر کردن افزونه سئو 2000 تومن میگیره بعد شما میخوای نویسنده سایت زومیت بیاد واست با 1000 تومن پست فوق حرفه ای بزنه ؟ :general304:

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
عزیزم نویسنده حرفه ای مگه چیزش خله با این شرایط بیاد پست بزنه !؟ الان توی همین پی تی نویسنده معمولی پست اختصاصی با 2 تا دونه عکس و پر کردن افزونه سئو 2000 تومن میگیره بعد شما میخوای نویسنده سایت زومیت بیاد واست با 1000 تومن پست فوق حرفه ای بزنه ؟ :general304:
تازه دو هزار تومن که گفتی کمه. میدونی چرا؟
چون همه میان یه کوچولو توی نوشته ها و عنوان ها تغییر ایجاد می کنن و 500 هم گرون تر می گیرن.دیگه چه برسه به پست حرفه ای که کم کم 4 هزار تومن پولشه.
پست کپی رو امروزه کسی با کمتر از 1000 نمی زنه
من که نمی دونم استارتر چی پیش خودش فکر کرده؟:general208:

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
تازه دو هزار تومن که گفتی کمه. میدونی چرا؟
چون همه میان یه کوچولو توی نوشته ها و عنوان ها تغییر ایجاد می کنن و 500 هم گرون تر می گیرن.دیگه چه برسه به پست حرفه ای که کم کم 4 هزار تومن پولشه.
پست کپی رو امروزه کسی با کمتر از 1000 نمی زنه
من که نمی دونم استارتر چی پیش خودش فکر کرده؟:general208:

میدونم حاجی من خودم نویسندگی کردم در حد یک عکس و سئو سبز پستی 2 تومن میگرفتم. استارتر یا خودش رو زرنگ فرض کرده یا همونطور که دوستان گفتن در خواب بوده یهو بیدار شده از قیمتا خبر نداره.

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
میدونم حاجی من خودم نویسندگی کردم در حد یک عکس و سئو سبز پستی 2 تومن میگرفتم. استارتر یا خودش رو زرنگ فرض کرده یا همونطور که دوستان گفتن در خواب بوده یهو بیدار شده از قیمتا خبر نداره.
دقیقا;)

Ebi.Web.Master

Registered User
لایک‌ها
10
سلام حدود پنج سال سابقه نویسندگی سایتهای تفریحی خبری فروشگاهی استخدام دانشگاهی موسیقی و ویدیویی و عکس فعالیت دارم و تسلط به سیستم محتوای نیوک جوملاوردپرس و ... دارم و با سایت های رتبه ۲ تا ۵ گوگل فعالیت داشته ام .
نمونه کار موجود است ....
تلگرام ۰۹۳۸۶۸۰۸۰۱۳

Ebi.Web.Master

Registered User
لایک‌ها
10
متاسفانه پنج سال پیش نویسنده کم بود و الان مثل باقی کارها دست زیاد شده تو کار نوبسندگی و هر کسی خودشو نویسنده معرفی میکنه و قصد جسارت ندارم ...
همه شده اند کپی کار تا نویسنده ...
یک مطلب توی گوگل سرچ کن اکثرأ شکل هم هستند حتی تیتر مطلب

alireza1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
متاسفانه پنج سال پیش نویسنده کم بود و الان مثل باقی کارها دست زیاد شده تو کار نوبسندگی و هر کسی خودشو نویسنده معرفی میکنه و قصد جسارت ندارم ...
همه شده اند کپی کار تا نویسنده ...
یک مطلب توی گوگل سرچ کن اکثرأ شکل هم هستند حتی تیتر مطلب
حق با شماست اما 1000 تومن هم پولی نیست برای پست اختصاصی و اون هم حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا