میگم خوبه که این لینک رو هم برای آشنایی بیشتر دوستان بزاری
http://namasite.com/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/
بله ثبت سایت 14 مرحله داره که در مرحله 4 باید 100 کلمه توضیح درباره سایت و در مرحله 9 آدرس وارد کنید و در آخر هم شانس بیاورید که اون سایت قبلا ثبت نشده باشه و شما مبلغ 200 تومان دریافت کنید .
پیام اخلاقی : خوبه که آدم راستگو باشه
اگر دقت کنی دوست عزیز خیلی بزرگ و قبل از لینک درخواست همکاری گذاشتیم! اگر همون بخشی که لینکش رو گذاشتی کامل مطالعه میکردی مشخص میشد که لازم نیست تایپ کنی واسمون، 90 درصد سایتها بخش درباره ما دارن. بالاخره این مبلغی که پرداخت میشه بابت یه فعالیتیه، میخوای فقط لینک سایت رو بهمون بدید؟
بازم تو همون صفحه گفتیم که توی مرحله اول که آدرس سایت رو میزنید خودش چک میکنه و به شما میگه که قبلا ثبت شده یا نه! پس لازم نیست شانس بیارید...
پیام اخلاقی: بهتر بود اول نگاه میکردی
آقا من 4 تا سایت ثبت کرده بودم که دو تاش رو تایید کردید و دو تای دیگه هنوز در حال بررسی هستش. اون دو تا که مونده چی میشه؟
البته من اگه زیاد فعالیت نمی کنم به خاطر اینه که ببینم چه سایت هایی رو تایید می کنید.
راستش ثبت سایت مرحله اول کاره و بعد ما اونارو ویرایش، آماده سازی و رتبه بندی میکنیم که تاحدی زمانبره...
در خال حاضر 37 تا همکار داریم و روزی 100 تا سایت ثبت میشه تقریبا، مال شما هم تو توبت تایید هستش حتما. اگر تایید نشه از حساب کاربریتون معلوم میشه.
با توجه به شب عید و جهارشنبه سوری و تعطیلات انسانی نیست که به بخش ویرایش فشار زیادی بیاریم به همین دلیل تا 5 فروردین سرعت تایید فرم ها پایینه و یه مقدار از شما تقاضای صبر داریم، بعد از 5 فروردین جبران میکنیم
فک کنم از هر 2 تا یکی رو تایید میکنن
سایتها به ترتیب ثبت تایید میشن
بالاخره ما میخوایم همه سایتها ثبت بشه، پس تایید نکردنشون فقط کار خودمون رو عقب میندازه!
تعطیلات مریم خانوم، نمیشه مردمو شب عید کشوند سر کار که!
چرا انقد طول میکشه تا بررسی بشه؟
دلیلش فقط تعطیلاته کسی نیست که تایید کنه!
دوستان
اولا نزدیک عیده و شاید سرشون شلوغ باشه
دوما یه سری سایت هایی که ثبت کردید رو اگه تا آخر عمرتون هم منتظر باشید ، در حالت "در حال بررسی" باقی میمونن ، چون ویرایشگران و یا مسولان نماسایت ، اون ها رو رد کردند !!!
فقط امیدوارم مثل سایت هایی که من ثبت کردم ، رد کردنشون سلیقه ای و عشقی نباشه و برای کارشون دلیل داشته باشن و حدقل طبق قانونی که خودشون وضع کردن رفتار کنن !
به خاطر همین فقط 3 تا از 11 تا سایت منو تایید کردند !!!
به خاطر همین من دیگه ادامه ندادم و نمیدم .
فقط امیدوارم کارشون رو توجیه نکنند ، چون ایمیلی که برام فرستادن مبنی بر دلیل "رد کردن " یکی از سایت ها رو هنوز دارم و اگه لازم باشه همین جا به نمایش میذارم تا همه ببینن که داستان چیه!
اینی که گفتم یه تهدید نبود و فقط یه هشدار بود (دم عیدی نمیخوام کسی از من ناراحت بشه )
شاد باشید
عیدتون مبارک
یا علی
دوست عزیز بعید میدونم که این تعداد رد شده داشته باشید، اگر سایتی تایید نشه از حساب کاربری شما و بخش در خال بررسی کم میشه و اون تعداد قبلی نمیمونه. اون ایمیل رو هم لطفا بزارید که کسی فکر بدی نکنه، بعید میدونم چیز بدی توش نوشته شده باشه..
مرسی