wickietetsu
Registered User
- نوشتهها
- 198
- لایکها
- 3
تاپیک غیر فعال شد
Last edited:
من فکر نمی کنم اینجوری باشه ... فکر کنم این نرم افزار رو که خریدم کپی می کنیم به همه میدیم ...لیست ایمیل هاش هم که باید یکی باشه اونم بین همه پخش میشه ....چون من بعضی از سایت ها رو دیدم که این پک رو خریدن و بعد به چند نفر فروختند
تایید میشه.
(اون شرکت تبلیغ نمیکنه,بلکه داره این پکیج رو میفروشه.)
ما دقیقا میخوایم همینکارو بکنبم.و هر کسی هر تبلیغی بخواد خودش ارسال کنه. مثل اینکه جدا جدا خریداری شده
بازم سوالی هست در خدمتم ...
یعنی این پک ایمیل باید با نرم افزار خاصی استفاده کرد ویا با استفاده از سایت یاهو؟؟؟؟لطفا با نحوه استفاده از این پک بیشتر توضیح دهید:blink:
من الان از 1 پک که شامل 250000 ایمیل ایرانی داخل و خارج از کشور است در حال استفاده هستم
البته با مقداری دستکاری از طرف خودم . پک با جیمیل میفرستم ولی سایت جیمیل اجازه نمیدهد شما بیشتر از 100 ایمیل در روز ارسال کنید که با ساخت چند ایمیل این مشکل کمی بهتر میشود ولی 100% داخل اینباکس ایمیل های پک میرود![]()
سلام
من هم هستم
هر موقع تعداد به حد نساب رسید من هم خبر کنید
چند تا سوال -
طریقه اضافه کردم ایمیل هایمان چگونه صورت می گیرد ؟ از خوده سایت یاهو یا از طریق نرم افزار ؟
هر ایمیلی که بخواهیم می توانیم اضافه کنیم ؟
یعنی اون 2.5 میلیون ایمیل طرف را نخواهیم
محدودیت افزودن ایمیل 5000 در روز هست ؟
همین ها فعلا به ذهنم می رسه
بله ایمیلها قابل اضافه شدنن . علاوه بر اون خودشون هم آپدیت میشن!
ما چون به صورت گروهی میخریم هر ایمیلی که هر کدوم از ما به لیست اضافه کرد یعنی به همه اضافه شده و نمیشه حذف کرد . گرچه اصلا معنی هم نداره که حذف کنیم! تمامی امیلها در ظرف مدت 20 دقیقه ارسال میشن.
محدودیت روزانه بله در همین حدوده.
البته یکی از امکانات اون هم اینه که میتونیم ایمیلهای invalid رو شناسایی و حذف کرد.