کسی میدونه کی میاد تاریخ جدیدشو میخوام
buyur کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 7 جولای 2007 نوشتهها 39 لایکها 0 7 جولای 2007 #1 کسی میدونه کی میاد تاریخ جدیدشو میخوام
R@z کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 22 جولای 2007 نوشتهها 26 لایکها 0 23 جولای 2007 #2 من هم میخوام شرکت کنم کسی اطلاع نداره پارسال کی اومد و الان کی میاد؟
EASPORTS کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 13 فوریه 2007 نوشتهها 1,473 لایکها 1 سن 42 محل سکونت Brazil 23 جولای 2007 #3 امتحانش که ظاهراً اوایل آذر هستش. پس قاعدتاً دفترچش ، به این زودیا نمیاد!!! فکر کنم ، از مهر به بعد باید منتظر بود.
امتحانش که ظاهراً اوایل آذر هستش. پس قاعدتاً دفترچش ، به این زودیا نمیاد!!! فکر کنم ، از مهر به بعد باید منتظر بود.
O omid4u Registered User تاریخ عضویت 10 جولای 2004 نوشتهها 124 لایکها 1 محل سکونت نصف جهان 23 جولای 2007 #4 پارسال که امتحان اواخر آذر بود. دفترچه هم 2 تا 3 ما زود تر باید بیاد. چیه انگار خیلی درس خواندی که منتظر دفترچه ای در ضمن کسی نمیدونه سرفصل درس ها را از کجا میشه گیر اورد (رشته مکانیک جامدات) هرچی گشتم فقط سرفصل درس های رشته کامپیوتر بود.
پارسال که امتحان اواخر آذر بود. دفترچه هم 2 تا 3 ما زود تر باید بیاد. چیه انگار خیلی درس خواندی که منتظر دفترچه ای در ضمن کسی نمیدونه سرفصل درس ها را از کجا میشه گیر اورد (رشته مکانیک جامدات) هرچی گشتم فقط سرفصل درس های رشته کامپیوتر بود.