• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر زدن با ثبت شرکت

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
سلام
ثبت شرکت کردیم البته یه خورده از کارش مونده
الان سوالم اینه که دوستانی که دفتر دارن تو کار هاستینگ بعد از اینکه شرکت ثبت کردند نیازی هست که مجوزی دیگه ای بگیرم یا اینکه همون ثبت شرکت کافیه؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
اگر مجوزی لازم باشه، خودشون حین ثبت شرکت بهتون میگن، یا با شرط گرفتن مجوز میتونی اون موضوع فعالیت مربوطه رو در اساس نامه بنویسی.
یک سری مجوز و عضویت هم هست بعد از اینکه کارتون رو شروع کردین میری و عضو میشی و میگیری،
یعنی میبی یه مجوز بودنش بهت اعتبار میده میری میگیری، یا می خوای یه پروژه دولتی بگیری لازمت میشه.
پیشنهاد: شرکتت رو ثبت کن و کارت رو شروع کن، هرگونه عضویت و سایر مجوزها رو به بعد از شروع کار محول کن.
موفق باشی

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
ممنون بابت توضیحتون
راستش موضوع شرکتی که میخوام ثبت کنم نیازی به مجوز قبل یا بعدش نیست و فقط شرکت باید ثبت بشه
تنها سوال کلیدی من اینکه باید پروانه کسب هم گرفت یا اینکه میتونم با همون اسم شرکت کار کنم یا نه ؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
ممنون بابت توضیحتون
راستش موضوع شرکتی که میخوام ثبت کنم نیازی به مجوز قبل یا بعدش نیست و فقط شرکت باید ثبت بشه
تنها سوال کلیدی من اینکه باید پروانه کسب هم گرفت یا اینکه میتونم با همون اسم شرکت کار کنم یا نه ؟

پروانه کسب شما میتونه عضویت در انجمن صنفی یا اتحادیه باشه. بعد از ثبت بگیرید، صبر کنید اگر نیاز شد، یعنی تا کسی از شما مجوزی نخواسته نگیرید.
با شرکتی که ثبت کردین فعالیت کنید.
بعد از ثبت شرکت باید برید اداره مالیاتی تشکیل پرونده بدین. 3 جا:
1. پرونده مالیاتی و گرفتن کد اقتصادی
2. پرونده مالیات بر ارزش افزوده
3. پرونده لیست حقوق
در بیمه هم باید شرکتتون رو براش کد بیمه بگیرید اگه میخواین خودتون رو بیمه کنین.

پس شرکتتون رو که ثبت کردین شروع به فعالیت کنین و هر وقت مجوزی لازم شد برید و بگیرید.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بازم ممنون بابت توضیح کاملتون

چون من ظرایط دریافت پروانه کسب رو ندارم برای همین گفتم
اصلا میان بازرسی؟
حالا بعد از اینکه اومدن و گفتم باید پروانه کسب بگیرید یا عضو مثلا این گروه باشید میتونم به نام یکی دیگه پروانه کسب و عوض انجمن در بیام؟

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
کدوم شهری؟
این اصنافی ها چیزی بارشون نیست از این کار ها حتی اداره اسناد من رفتم برای هاستینگ میگه مجوز ارشاد نمیدونن چی به چی هست
فکرکنم باید شرکت نرم افزاری یا سخت افزاری ثبت کنی بعد تو اساسنامه بنویسی مثلا راه اندازی میزبانی وب و سرورهای سخت افزاری و ووو کامپیوتر شبکه اینطوری
بعضی از سایت ها که شرکت دارند اساسنامه شون اینطوریه
اگه ثبت موفق شدی
بعد نمادها اقدام کنن تمامه

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
بازم ممنون بابت توضیح کاملتون

چون من ظرایط دریافت پروانه کسب رو ندارم برای همین گفتم
اصلا میان بازرسی؟
حالا بعد از اینکه اومدن و گفتم باید پروانه کسب بگیرید یا عضو مثلا این گروه باشید میتونم به نام یکی دیگه پروانه کسب و عوض انجمن در بیام؟
همه چیز رو بنام شرکتی که ثبت کردین باید بگیرین.
نمیدونم بیان پروانه کسب بخوان، مدارک شرکتی که ثبت کردین و کد اقتصادیتون رو نشون بدین حل میشه. نگران این موارد نباشید.

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
همه چیز رو بنام شرکتی که ثبت کردین باید بگیرین.
نمیدونم بیان پروانه کسب بخوان، مدارک شرکتی که ثبت کردین و کد اقتصادیتون رو نشون بدین حل میشه. نگران این موارد نباشید.
اوکی ممنون
چون من نمیتونم پروانه کسب بگیرم
به دلیل **** وظیفه :D

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
خسته نباشی
برای ثبت شرکت بهت گیرندادن بخاطر کارت سربازی؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
خسته نباشی
برای ثبت شرکت بهت گیرندادن بخاطر کارت سربازی؟
نه
چه گیری :D
چون موقع دانشجویی ثبت کردم که اونم اصلا داخل اینماد و ثبت شرکت کارت پایان خدمت نمیخوان فقط عدم سوء پیشینه خواستن که با نامه دانشگاه یا میتونن معرفی نامه از شرکت ها ثبت کننده ثبت شرکت اوکی کنن-داخل ثبت مالیات هم مدارک رو دیدم اصلا پایان خدمت رو نخواستن
البته دوسال پیش فکرک نم مطرح شد که رای نیورد

اگر هم بگن کارت پایان خدمت باید داشته باشین شرکت رو به نام یکی از اقوام میزنیم(پدر)

بالا