• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلفي و فايل پي دي اف

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من ميخام يه برنامه ساده با دلفي بنويسم كه يه صفحه براي ورود اطلاعات داره و يه قسمت براي جستجو . اطلاعاتي كه وارد اون ميشه چند تا فيلد متني هست با يه دونه فيلدش فايل پي دي اف هست.
اصلا پروژه من اينه :من يه سري فايل پي دي اف را ميخام تو اين بانك اطلاعاتي وارد كنم با موضوع فايلها و بعدش از طريق موضوع جستجو كنم و كاربر بتونه به پي دي اف مورد نظر دسترسي داشته باشه.
تا حالا با فايل به عنوان فيلد كار نكردم اگه برام توضيح بديد ممنون ميشم.
در ضمن ديتا بيس اكسس استفاده كنم.

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوستان كه اينقدر تحويل گرفتيد.
يه كامپوننت به اسم پي دي اف تو دلفي 7 نصب كردم . كسي ميدونه كار اين كامپوننت چيه ؟؟؟؟؟
چطوري ميشه از تو دلفي مثلا يه فايل از مجموعه آفيس يا يه فايل پي دي اف را باز كرد. دستور winexec كه اينكار را نميكنه . كسي ميدونه؟؟؟؟؟؟

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الزامی وجود داره که فایلهای pdf بره داخل دیتا بیس ؟؟
اگر نداره میتونید مسیر فایل pdf رو فقط در بانک ذخیره کنید.
لطفا بیشتر توضیح بدین آیا لازمه حتما فایلهای pdf توسط برنامه شما باز شوند یا با خود Acrobat Reader هم باز بشن مهم نیست.

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون كه بالاخره يكي جواب داد
الزامي نيست كه فايل داخل ديتابيس بره فقط مسيرش تو ديتابيس ذخيره بشه كافيه بعد ميخواهم تو جستجو براي ديدن فايل مورد نظر با توجه به مسير نرم افزار اكروبات باز بشه
اين دستورات را نوشتن ولي ايراد ميگره
loadfrom file ("c:\1.pdf)چرا كار نميكنه
openfile('c:\1.pdf')

يكي بهم گفته با استفاده از اكتيوكس مشكل حله
:) :) :)

در دلفي مسير Component --> Import ActiveX Control رفته. و فايل pdf.ocx را از شاخه مذكور فراخواني كرده و آنرا نصب كنيد. با نصب اين فايل شما ميتونيد در برگه ActiveX كامپوننت pdf رو ببينيد.

نحوه بكارگيري:
بعد از قرار دادن اين جز بر روي فرم، شما ميتونيد با اعمال تغيير بر روي پروپرتي scr اون فايل مورد نظرتونو باز كنيد.

به عنوان مثال:
;'pdf1.src:='c:\dhcp.pdf

حالا با اجراي اين برنامه شما ميتونيد pdf مورد نظرتونو ببينيد
:( :( :(
ولي نميدونم چرا
'pdf1.src:='c:\dhcp.pdf
كاري انجام نميده (تمام مراحل بالا را انجام دادم) وقتي ميخام اين دستور اجرا بشه آيكن pdf كه تو صفحه است فقط شكلش عوض ميشه و صفحه مياد كه مثلا داره آكروبات باز ميشه و همنجا ميمونه :wacko:
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
برای باز کردن یک فایل به دستور و بدون دخالت دلفی می تونی از shellapi استفاده کنی

در یونیت برنامت shellapi رو اضافه کن و خط زیر رو هرجا خواستی فایلت باز بشه بنویس

ShellExecute(Handle, 'open',PChar('file or folder'),nil,nil,SW_SHOWNORMAL);

که 'file or folder' فایل یا فولدری هست که شما می خوای باز شه

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hpxyz
شما يا بايد از دستوري كه djpejman گفت استفاده كني كه توسط Acrobat Reader باز شه فايل pdf
يا از همون ActiveX‌ كه خودتون گفتين ، هم به راحتي ميشه مستقيما در داخل برنامه خودتون فايل رو باز كنيد
تمام مراحلي كه رفتيد هم درست بوده، فقط فكر كنم يه نكته ظريف رو فراموش كردين، پس از قرار دادن مولفه pdf1
بر روي فرم بايد خصوصيت Align آنرا به alclient تغيير بديد تا اندازه آن با اندازه فرم تغيير كند.
بعد با همون دستور:
;'pdf1.src:='c:\dhcp.pdf
مسير فايل رو مشخص كنيد.
پس از اينكار شما دقيقا محيط Acrobat Reader ‌رو بر روي فرم خود خواهيد ديد.
ديگه فكر نميكنم براي قرار دادن لينكها در ديتابيس و جستجوي آنها مشكلي باشه.

hpxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي خيلي ممنون از شما .
از هر دو راه تونستم و مشكل حل شد.
شماها كه وارديد ميشه من را راهنمايي كنيد:
من يه بانك دارم كه تو اون مشخصات تعدادي فايل پي دي اف را ذخيره ميكنم و در نهايت آدرس فايلها و جستجو هم داره
اين برنامه بايد روي شبكه كار كنه . يه اپراتور روي سيستم خودش ورود اطلاعات ميكنه و بقيه بعد از جستجو فايل مورد نظرشون را بايد ببينند.
با اين اوصاف:
1- براي دسترسي به فايل پي دي اف كدوم يك از دو روش فوق بهتره؟
2- در مورد ذخيره آدرس فايل توي بانك چون اپراتور كه ورود اطلاعات ميكنه آدرس مثلا
D:\Documents and Settings\i\Desktop\d\1.pdf
ولي از تو شبكه بايد اسم كامپيوتر سرور هم اولش بياد
copmuter_name\\D:\Documents and Settings\i\Desktop\d\1.pdf\\
اين اسم كامپيوتر را چطوري بهش بدم (به صورت دستي معلوم كنم يا ؟؟؟؟)

بالا