برگزیده های پرشین تولز

دلمه بادمجان و فلفل

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
دلمه فلفل و بادمجان در فر با گوشت چرخ کرده
%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%DA%86%D8%B1%D8%AE-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87.jpg


دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده نمودیم.



مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه پلوپز
لپه یک سوم پیمانه پلوپز
پیاز ۲ عدد
سبزی معطر ۱۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
کشمش و زرشک اختیاری
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو یا آبغوره

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven01.jpg


طرز تهیه دلمه :
برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز می کنیم ، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره
یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم
سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه می کنیم
نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم
سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه ، توشون رو خالی می کنیم

dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven02.jpg


بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست
از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه

dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven03.jpg


برای سسش پیاز رو سرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم ، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه ، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره

dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven04.jpg


میتونیم توی فر هم با ۱۸۰ درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه

dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven05.jpg


باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه ، حدودا یک ساعتی طول میکشه
چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین ، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه

سبزي دلمه چيست؟
dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven06.jpg


سبزی دلمه : نعناع ، جعفری ، شوید ، ترخون
باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین

تزیین دلمه فلفل دلمه ای
dolme-felfel-pepper-bademjan-eggplant-in-oven07.jpg


چه خوشگلم شدند ، آدم گشنش می شه.
دلمه های لذیذمون آماده است با نون و سبزی خوردن سرو کنید.
 
بالا