• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل این همه تفاوت قیمت در هاست

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من چند وقتیه دنبال یه هاست خوب میگردم ولی واقعا گیج شدم:wacko:
بعضی جاها فضا رو برحسب کیلو میدین !!:blink: بعضیا هم (از جمله همینجا!) جیره بندیش کردن !!
ما که نفهمیدیم این همه تفاوت به خاطر چیه ؟
مثلا همون کسی که چند وقت پیش همینجا هم تبلیغش رو کرد ، 5 گیگ فضا با پهنای باند 200 گیگ + ... رو به بهانه عید میداد 30 تومن (که الان همون رو با پهنای باند کمتر میده 255 تومن!!)
و یا اینکه سایت دهکده وب در ایران "http://www.webvillage.ir" پنج گیگ رو میده 35 تومن
با هر دوشون صحبت کردم ولی خودشون هم نفهمیدن چی گفتن ، طبق معمول هی از خودشون تعریف می کردن و میزدن تو سر مال اون یکی
اگه کسی مرجعی میدونه که بشه کیفیت سرور ها رو با هم مقایسه کرد یا هر چیز دیگه ای که کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنه

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
از اینکه جواب دادی ممنون
ولی فکر نمی کنم دلیل این همه تفاوت قیمت فقط همین باشه
این طور که معلومه و کسی جواب نمیده (مخصوصا از طرف مدیریت سایت)! انگاری قیمتا دلیل خاصی ندارن که انقدر نوساناتشون زیاده
هر کسی هر چی میخواد میگه
چون اگه دلیلی داشت حداقل مدیران سایت برای طرفداری از خودشون هم که شده یه جواب معقولی میدادن!
احتمالا برای رقابت بین خودشون هم که شده قیمت رو میبرن بالا تا ... مثل همین سایتی که معرفی کردم (که یه پلن رو که احتمالا براشون کمتر از 30 تومن در میاد در حالت عادی میدن 255!) البته خودش که می گفت:
"میخوایم به مردم مسلمون هدیه بدیم آخه مگه ما چند تا عید مثل این داریم":blink:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
با سلام
من چند وقتیه دنبال یه هاست خوب میگردم ولی واقعا گیج شدم:wacko:
بعضی جاها فضا رو برحسب کیلو میدین !!:blink: بعضیا هم (از جمله همینجا!) جیره بندیش کردن !!
ما که نفهمیدیم این همه تفاوت به خاطر چیه ؟
مثلا همون کسی که چند وقت پیش همینجا هم تبلیغش رو کرد ، 5 گیگ فضا با پهنای باند 200 گیگ + ... رو به بهانه عید میداد 30 تومن (که الان همون رو با پهنای باند کمتر میده 255 تومن!!)
و یا اینکه سایت دهکده وب در ایران "http://www.webvillage.ir" پنج گیگ رو میده 35 تومن
با هر دوشون صحبت کردم ولی خودشون هم نفهمیدن چی گفتن ، طبق معمول هی از خودشون تعریف می کردن و میزدن تو سر مال اون یکی
اگه کسی مرجعی میدونه که بشه کیفیت سرور ها رو با هم مقایسه کرد یا هر چیز دیگه ای که کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنه

در مورد این تفاوت قیمت ها ممکنه دلایل زیادی وجود داشته باشه که چندتا از مهمتریناش رو در زیر می گم:
میزان و نوع امکانات بسته فضایی که می خواین اجارش کنین.
محل قرار گیری سرویس دهنده اصلی فضا.
میزان ریسک پذیری برای دریافت فضا در زمینه مسائلی چون تحریم و ...
نوع سیستم عامل سرویس دهنده.
مشخصات سخت افزاری سرویس دهنده اصلی.
میزان سهام و سهمیه نماینده و واسطه سرویس دهنده که شما ممکنه فضا رو ازش اجاره کنین.
میزان و کیفیت مقدار بالا بودن (uptime) سرور سرویس دهنده.
میزان و کیفیت پشتیبانی سرویس دهنده یا نماینده اون.
میزان خوش نام بودن یا بدنام بودن سرویس دهنده یا نماینده اون برای ارائه سرویس.
میزان تخفیف های احتمالی که به مناسبت های خاصی بعضی از سرویس دهنده ها به نماینده ها و مشتری های خودشون می دن.
و خیلی معیارها و ویژگی های دیگه.

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
تو خود سایت تقریبا اکثر مشخصاتش رو توضیح داده
به نظر من بالاتر نباشه پایین تر نیست ، فقط مشخصات کامپیوتر سرور معلوم نیست که اونم اکثرا نمی نویسن
اینم مشخصات :
موقعیت سرور : Canada

دیتا سنتر : دیتا سنتر iWeb با قطعات سخت افزاری Cisco

سیستم عامل : لینوکس CentOS

امنیت : تعریف دسترسی های مجاز ، جلوگیری از حملات خرابکارانه ، آخرین نسخه برنامه های Firewall ، از کار انداختن پورت های بلااستفاده ، Firewall سخت افزاری

امکانات عمومی : دسترسی 24 ساعته در 7 روز هفته به کنترل پنل cPanel و PanelBox، ثبت در موتورهای جستجو ، نصب برنامه ها و اسکریپت های مفید (انجمن ، پرتالهای آماده ، سیستم چت ، سیستم تماس با ما و ...)

امکانات فنی : امکان مدیریت فایلها بصورت آنلاین با File Manager بسیار قوی و امکانات فوق العاده ، امکان Zip/Unzip کردن فایلها بر روی سرور ، بی نهایت ساب دومین (subdomain.yourdomain.com) ، IP اختصاصی (در صورت درخواست) ، Virtual Directory، URL Forwarding، FrontPage Extension، دسترسی 24 ساعته در 7 روز هفته به سرور FTP، Anonymous FTP، تعریف صفحات خطا، Indexing Services، Trace tool، امکان قرار دادن کلمه عبور بر روی شاخه مورد نظر، MIME Types، Cron Jobs

زبانهای برنامه نویسی : پشتیبانی از زبان PHP 5 به همراه Zend و کامپوننت های رایج آن از جمله GD و Pear و Pecl ، Server Side Includes، Perl

ایمیل : بی نهایت اکانت ایمیل ، بی نهایت آدس ایمیل ، POP3/SMTP/IMAP4/LDAP3، Catch All Email، امکان جلوگیری از ایمیل های ناخواسته و Spam، Email Forwarding، Domain email forwarding، پاسخ خودکار به ایمیلها، دسترسی 24 ساعت در 7 روز هفته به ایمیلها بصورت آنلاین ، دریافت و ارسال ایمیل های HTML، دریافت و ارسال ایمیل های فارسی، غلط یاب اتوماتیک، دفترچه آدرس ایمیل، تقویم و تنظیم رخدادها، تعیین شاخه برای ایمیل های افراد مختلف

بانک اطلاعاتی : PostgreSQL, phpPgAdmin, MySQL 5.0.51a-community، phpMyAdmin

آمار سنجی : نمایش آمار کامل از جمله تعداد بازدید روزانه ماهانه سالانه ، تعداد دفعات مشاهده صفحات بصورت ساعتی ، روزانه ، ماهانه ، سالانه / نمایش سایتهای لینک داده به سایت شما / نمایش کلمات جستجو شده در موتور های جسجتو / نمایش خطاهایی که کاربر با آنها مواجه شده است و ... بصورت نمودار های گرافیکی یا متنی ، Raw Log Access، گزارش میزان فضا استفاده شده در هر شاخه

بک آپ: خودکار و بصورت روزانه / هفتگی / ماهانه ، امکان دانلود بک آپ کل سایت و بازگرداندن آن توسط مدیر سایت

آپ تایم: 24 ساعته در تمامی ساعات و ثانیه های روز و سال توسط تکنولوژی Zero downtime architecture elements

حالا من خریدار از کجا باید بفهمم که کدومشون نسبت به قیمتی که میدن کیفیت بالاتری دارن ؟
چون من شاید یه چیزی حدود 300-200 مگ لازم داشته باشم که اگه بخوام از اینجا بگیرم برای 200 مگ باید 50 تومن هزینه کنم
ولی اگه از سایتی که معرفی کردم بخوام بگیرم برای 5 گیگ 35 تومن !

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
متاسفانه تعریف درست و رسایی از میزان امنیت و بالا بودن سرور ارائه نشده , میزان بالا بودن سرور باید به صورت درصدی بیان بشه که هرچقدر به 100 نزدیک تر باشه بهتره , میزان و درستی این مورد رو بوسیله سایتی مثل HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
می تونین بررسی کنین.
از مشتری های پیشین سرویس های مورد نظر هم می تونین در زمینه کم و کیف ارائه خدمات سرویس دهنده یا نمایندگی اون اطلاعاتی کسب کنین.

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
مشکل اینجاست که مشتریاشو نزده که من ازشون سوال کنم
سایتی رو هم که معرفی کردی خودش error میده!

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
والا 4 سال ِ که با pt کار کردم مشکل خاصی نداشتم تو این مدت

هم سرورو share داشتم هم dedicated

پشتیبانی و برخورد خیلی خوب
از نکات مثبت این سرویس دهنده هستش

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از بین سرور های اشتراکی که از شرکت های خارجی حتی گرفتم " پرشین تولز " باکیفیت ترین هست . در مورد پشتیبانی هم عالی هستند ..

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
از توضیحات دوستان ممنون:cool:
من هم persiantools رو امتحان کردم هم اون یکی رو
از اونجایی که uptime بودن رو برای 6 روز بیشتر نزده بود! نمیشه زیاد بش اعتماد کرد(البته تو این 6 روز 100%) بود .
ولی سرعتش پایین تر از rapidshare بود ، البته شاید دلیلش page size کمش باشه که به این یکی هم پس زیاد اعتمادی نیست !
ما که گیج شدیم چه کار کنیم :confused:

morteza_mzh

Registered User
لایک‌ها
1
6 روزش برا منم یکم عجیب اومد
شرکتی هم که شما معرفی کردین جالب به نظر می رسه
هر چند برای نمونه معرفیش کردین ، ولی شاید از همینجا بگیرم !

Last edited:
بالا