من موندم اون 2 نفری که این گزینه رو انتخاب کردن حالشون خوب بوده یا ...
شرایط جوی و زمین مسابقه![]()

آرهحضوره دکی نژاد![]()
گمان میبرم دلیلش را بدانم.من موندم اون 2 نفری که این گزینه رو انتخاب کردن حالشون خوب بوده یا ...
من به دلیل اینکه گزینه دخالت سیاست در ورزش و باند بازی... توی این گزینه ها نبود مجبور شدم به شرایط جوی رای بدممن موندم اون 2 نفری که این گزینه رو انتخاب کردن حالشون خوب بوده یا ...
افرادی که با دایی موافق بودن خیلیهاشون اصلا مخالف دولت هستنمن به دلیل اینکه گزینه دخالت سیاست در ورزش و باند بازی... توی این گزینه ها نبود مجبور شدم به شرایط جوی رای بدم![]()
این حرفا به نوعی تبرئه علی دایی هست. اگر علی دایی توان نداشت نباید قبول میکرد . اگر علی دایی میدید برنامه ریزی نیست ، قبول نمی کرداین جمله تو سایت parsfootball.comبود جالب بود برام
درد فوتبال ما بود و نبود علی کریمی نیست، درد فوتبال ما بازی دادن و ندادن خسرو حیدری نیست، مشکل ما نه علی دایی است و نه اخلاق خاصش، درد فوتبال ما لج و لج بازی رسانه ها با سرمربی تیم ملی و بالعکس نیست، درد فوتبال ما بی برنامگی فوتبال و ورزش ماست.
درد ما انجاست که کار به دست اهل کار نیست.
یاد صفایی فراهانی به خیر که چه نیکو گفت:"انتخاب علی دایی برای برای پنهان شدن پشت یک نام بزرگ در روز مبادا بود."
http://www.parsfootball.com/Journalists/bastani/5422.html
شما میدونی دایی تو مقدماتی چند بازی انجام داده و چند امتیاز گرفته؟ فقط مشکلش 1 شکست بوده؟چیزی نشده که میگید خدا بیامرزد
یک باخت توی بازی تیم ملی که باعث برکناریش شد کجای دنیا با یک باخت سرمربی رو اخراج میکنند!! هرچند بقیه بازی ها
ولیفکر میکنید دیگه جایی به عنوان مربی وسرمبی نیاد
باید بیاد کاری نکرده که
مربیان دیگر چطوری بودند همین مایلی کهن مجازات شد ولی بازم دوباره سرمربی و... شد یا خداداد یا کعلی کریمی محروم شد بازم دوباره اومد
زندگی پیروزی شکست داره
ایشالا با دست پر میاد ولیبه نظر من بره توی همان فیفا یا اسیا اونجا براش بهتره هم به نفع فدراسیون ایران و فوتبال ایران
چون سوتی های زیادی این فدراسیون وباشگاها میدهند یکدفعه میبینی یک باشگاهی محروم میشه اون شاید کاری کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما میدونی دایی تو مقدماتی چند بازی انجام داده و چند امتیاز گرفته؟ فقط مشکلش 1 شکست بوده؟