• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل شکست تیم ملی ایران چه بود؟

مهمترین دلیل شکست ایران در مقابل عربستان از نظر شما چیست؟

• مشکلات روحی بازیکنان

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    61

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من موندم اون 2 نفری که این گزینه رو انتخاب کردن حالشون خوب بوده یا ...
شرایط جوی و زمین مسابقه:eek:
sheikhHessam.gif

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: پس از شكست مقابل عربستان اعضاي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال به اين نتيجه رسيدند كه كادر فني تيم ملي نياز به تغيير و تحول دارد.

علي كفاشيان در گفت و گو با خبرگزاري فارس تصريح كرد: شرايط تيم ملي حساس است و پس از شكست برابر عربستان به اين نتيجه رسيديم كه علي دايي به كارش ادامه ندهد.
وي ادامه داد: با دايي صحبت و از او تشكر كردم. او زحمات زيادي كشيده اما شرايط به گونه اي رقم خورد كه نتوانستيم با وي كار را ادامه دهيم.
كفاشيان با بيان اينكه تا زمان اعلام نام سرمربي جديد تيم ملي روته مولر هدايت اين تيم را بر عهده خواهد داشت تاكيد كرد: فعلا از روته مولر خواسته‌ايم تا هدايت تيم ملي را بر عهده بگيرد. ما در حال رايزني براي انتخاب سرمربي تيم ملي هستيم و چند گزينه مد نظر داريم.
وي يادآور شد: حضور مربي خارجي در اين مقطع زماني منتفي است و بررسي شرايط نامزد‌هاي تيم ملي هستيم تا بين آنها بهترين گزينه را انتخاب كنيم.

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
درود

ای کاش به جای گزینهٔ مشکلات روحی بازیکنان می‌گذاشتید ضعف بازیکنان زيرا ایشان نيز دست کمی از کادر فنی تیم نداشتند :(

گمان می‌برم دلیلش را بدانم.
آیا شنیده‌اید که می‌گویند طرف رقصیدن بلد نبود، میگفت زمینش کج است؟ اینجا هم همان داستان می‌باشد!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من به دلیل اینکه گزینه دخالت سیاست در ورزش و باند بازی... توی این گزینه ها نبود مجبور شدم به شرایط جوی رای بدم
lookheref.gif

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که کاملا گیج شدم
در چنین مملکت آباد و گل و بلبلی....اینهمه فراوونی...دل خوش....از در و دیوار خوشبختی و تکنولوژی و سلامت روح و جسم میریزه...واقعا چه دلیلی داشت اینا ببازن؟ چی کم داریم ما ؟؟؟همین بازی رو هم میبردن همه چی تکمیل میشدیم دیگه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من به دلیل اینکه گزینه دخالت سیاست در ورزش و باند بازی... توی این گزینه ها نبود مجبور شدم به شرایط جوی رای بدم
lookheref.gif
افرادی که با دایی موافق بودن خیلیهاشون اصلا مخالف دولت هستن
ولی میگن دایی بزرگ فوتباله ایرانه و ....

به هر حال دایی کم حامی نداشت

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

اون چند نفر از طرفدارها يا فکو فاميل علی دايی بودن.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به هر حال اکثریت قریب به اتفاق دوستان اینجا علی دایی رو مشکل اصلی میدونن و بقیه مسائلی که بعضی مطرح میکنن فقط فرافکنی هست

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
الف.نون:تقصیر من بود،اما تقصر دایی هم بود!

حالا من مانده ام و تقاص این همه اشتباه دیگران و بازیگوشی خودم!

http://************/files/rs3g3jo7h7lxuw8jyz7w.jpg

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
این جمله تو سایت parsfootball.comبود جالب بود برام

درد فوتبال ما بود و نبود علی کریمی نیست، درد فوتبال ما بازی دادن و ندادن خسرو حیدری نیست، مشکل ما نه علی دایی است و نه اخلاق خاصش، درد فوتبال ما لج و لج بازی رسانه ها با سرمربی تیم ملی و بالعکس نیست، درد فوتبال ما بی برنامگی فوتبال و ورزش ماست.
درد ما انجاست که کار به دست اهل کار نیست.

یاد صفایی فراهانی به خیر که چه نیکو گفت:"انتخاب علی دایی برای برای پنهان شدن پشت یک نام بزرگ در روز مبادا بود."
http://www.parsfootball.com/Journalists/bastani/5422.html

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
این جمله تو سایت parsfootball.comبود جالب بود برام

درد فوتبال ما بود و نبود علی کریمی نیست، درد فوتبال ما بازی دادن و ندادن خسرو حیدری نیست، مشکل ما نه علی دایی است و نه اخلاق خاصش، درد فوتبال ما لج و لج بازی رسانه ها با سرمربی تیم ملی و بالعکس نیست، درد فوتبال ما بی برنامگی فوتبال و ورزش ماست.
درد ما انجاست که کار به دست اهل کار نیست.

یاد صفایی فراهانی به خیر که چه نیکو گفت:"انتخاب علی دایی برای برای پنهان شدن پشت یک نام بزرگ در روز مبادا بود."
http://www.parsfootball.com/Journalists/bastani/5422.html
این حرفا به نوعی تبرئه علی دایی هست. اگر علی دایی توان نداشت نباید قبول میکرد . اگر علی دایی میدید برنامه ریزی نیست ، قبول نمی کرد
در مورد کفاشیان و فدراسیون فوتبال هم وضع همینه . اینهمه مخالفت با علی دایی رو بهش توجه نکردن و به هر دلیل کار خودشون رو کردن
==========
نظرسنجی اینجا هم که 80% علی دایی و کادر فنی و همینطور کسانی که اینهارو انتخاب کردن مقصر میدونن
==========
یه نظرسنجی پیامکی هم شبکه خبر انجام داده که ساعت 14 نتیجش مشخص میشه . حتما اونم ببینید

Last edited:

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من علی دایی حیف شد، خراب شد، تمام شد.
من به شخصه دوست داشتم علی دایی 50-55 ساله با سابقه مربی گری در تیم های باشگاهی داخلی و خارجی (هر تیمی، مثل دسته سوم آلمان یا دست دوم امارات) مربی تیم ملی می شد، اون وقت شاید می تونست قابلیت هاش رو در مربیگری نشون بده، البته اگر تموم نمی شد.
علی دایی سخت کوش بود، خدایش بیامرزد!

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من علی دایی حیف شد، خراب شد، تمام شد.
من به شخصه دوست داشتم علی دایی 50-55 ساله با سابقه مربی گری در تیم های باشگاهی داخلی و خارجی (هر تیمی، مثل دسته سوم آلمان یا دست دوم امارات) مربی تیم ملی می شد، اون وقت شاید می تونست قابلیت هاش رو در مربیگری نشون بده، البته اگر تموم نمی شد.
علی دایی سخت کوش بود، خدایش بیامرزد!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
با بالایی موافقم خودش خراب کرد اینده بهتری پیش روش بود
و اما نظرم در مورد باخت البته من زیاد فنی نیستم در اینمورد یعنی هستم بازی ندیدم ولی احتمالا بخاطر قدوم مبارک بوده

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
چیزی نشده که میگید خدا بیامرزد
یک باخت توی بازی تیم ملی که باعث برکناریش شد کجای دنیا با یک باخت سرمربی رو اخراج میکنند!! هرچند بقیه بازی ها
ولیفکر میکنید دیگه جایی به عنوان مربی وسرمبی نیاد
باید بیاد کاری نکرده که
مربیان دیگر چطوری بودند همین مایلی کهن مجازات شد ولی بازم دوباره سرمربی و... شد یا خداداد یا کعلی کریمی محروم شد بازم دوباره اومد

زندگی پیروزی شکست داره
ایشالا با دست پر میاد ولیبه نظر من بره توی همان فیفا یا اسیا اونجا براش بهتره هم به نفع فدراسیون ایران و فوتبال ایران
چون سوتی های زیادی این فدراسیون وباشگاها میدهند یکدفعه میبینی یک باشگاهی محروم میشه اون شاید کاری کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چیزی نشده که میگید خدا بیامرزد
یک باخت توی بازی تیم ملی که باعث برکناریش شد کجای دنیا با یک باخت سرمربی رو اخراج میکنند!! هرچند بقیه بازی ها
ولیفکر میکنید دیگه جایی به عنوان مربی وسرمبی نیاد
باید بیاد کاری نکرده که
مربیان دیگر چطوری بودند همین مایلی کهن مجازات شد ولی بازم دوباره سرمربی و... شد یا خداداد یا کعلی کریمی محروم شد بازم دوباره اومد

زندگی پیروزی شکست داره
ایشالا با دست پر میاد ولیبه نظر من بره توی همان فیفا یا اسیا اونجا براش بهتره هم به نفع فدراسیون ایران و فوتبال ایران
چون سوتی های زیادی این فدراسیون وباشگاها میدهند یکدفعه میبینی یک باشگاهی محروم میشه اون شاید کاری کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما میدونی دایی تو مقدماتی چند بازی انجام داده و چند امتیاز گرفته؟ فقط مشکلش 1 شکست بوده؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
شما میدونی دایی تو مقدماتی چند بازی انجام داده و چند امتیاز گرفته؟ فقط مشکلش 1 شکست بوده؟

منظور این نبود!

منظور این بود که اینطور نیست که چون الان نا موفق بوده دیگه هیچ تیمی رو بهش نمیدن و کلا نابود شده ...

به امید خدا هر چه زودتر یه تیم بهش میدن و شایستگی هاش رو اونجا نشون خواهد داد!

البته اگه یه پست توی فیفا بگیره دیگه چه بهتر!
f_mehraboonkhm_7faa009.gif

hesamsh

Registered User
لایک‌ها
0
خدا بیامرزدش، چون با این همه ادعا خراب می کرد، هیچ متقدی اجازه ایراد گرفتن ازش نداشت. کدوم تیمی همچین مربی می خواد؟

بالا