• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دم میهن وب هاست گرم واقعا !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوستان خیلی واسه من جالب بود .

هاست 200 مگ داشتم میخواستم ارتقاء بدم به 1 گیگ و چون هزینه 1 گیگ سالیانه 23 تومنه من فکر میکردم 23 تومن ازم میگیره ولی در کمال تعجب دیدم برای ارتقای 200 مگ به 1 گیگ فقط 4 تومن کم کرد ازم .

واقعا خوشم اومد ازین کارشون چون میدن که پول مردم خور نیستن.

واقعا سرویساش عالیه از نظر من ، خیلی خیلی کم ثابقه داشته داون بشم پشتیبانیشونم عالیه . حتی اگر ازشون سرویبس نگرفته باشی جوابت رو میدن این واقعا عالیه .

من خودم قبل میهن وب هاست یه جا دیگه سایت داشتم همیشه سوالام رو میومدم ازینا میپرسیدم و همیشه هم جواب میدادن در صورتی که اصلا ازشون سرویس نگرفته بودم .

قیمتاشونم واقعا نسبت به سرویسای دیگه عالیه . هیجا هاست 1 گیگ با ماهی 100 گیگ پهنای باند نمیدن سال 23 تومن.

دم همشون گرم و خسته نباشن واقعا .

من تشکر میکنم ازشون.

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
خیلی خیلی کم ثابقه داشته

من هم میهن وب هاست رو تایید می کنم، از چند سال پیش که اومدم توی نت کارم رو با میهن وب هاست شروع کردم و ازشون هم رازی بودم هم پشتیبانیشون و هم سرورهاشون

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من هم میهن وب هاست رو تایید می کنم، از چند سال پیش که اومدم توی نت کارم رو با میهن وب هاست شروع کردم و ازشون هم رازی بودم هم پشتیبانیشون و هم سرورهاشون

این به اون در :p

• Like
Reactions: H+R

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
میهن وب هاست برای گروه میهن دانلوده . اگه خوبه چرا میهن دانلود از هاست دی ال میگیره؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
به من 25 درصد عیدی داد واسه 1 گیگ

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
منم قصد دارم از شاتل کوچ کنم به میهن وب هاست :دی
فقط میترسم توی سئو تاثیر منفی داشته باشه;داره؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان خیلی واسه من جالب بود .

هاست 200 مگ داشتم میخواستم ارتقاء بدم به 1 گیگ و چون هزینه 1 گیگ سالیانه 23 تومنه من فکر میکردم 23 تومن ازم میگیره ولی در کمال تعجب دیدم برای ارتقای 200 مگ به 1 گیگ فقط 4 تومن کم کرد ازم .

واقعا خوشم اومد ازین کارشون چون میدن که پول مردم خور نیستن.

واقعا سرویساش عالیه از نظر من ، خیلی خیلی کم ثابقه داشته داون بشم پشتیبانیشونم عالیه . حتی اگر ازشون سرویبس نگرفته باشی جوابت رو میدن این واقعا عالیه .

من خودم قبل میهن وب هاست یه جا دیگه سایت داشتم همیشه سوالام رو میومدم ازینا میپرسیدم و همیشه هم جواب میدادن در صورتی که اصلا ازشون سرویس نگرفته بودم .

قیمتاشونم واقعا نسبت به سرویسای دیگه عالیه . هیجا هاست 1 گیگ با ماهی 100 گیگ پهنای باند نمیدن سال 23 تومن.

دم همشون گرم و خسته نباشن واقعا .

من تشکر میکنم ازشون.

دوست عزیز ! کاری به کیفیت ندارم ! خوب مقدار زمان باقیمانده رو منهای مابه تفاوت می کنه سیستم whmcs !
برای اینه !

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
منم روی نت افراز تمدید و ارتقا دادم حتی هزینه یک روز رو که میشد 2800 حساب کردن و زدن به حساب! این که دیگه تاپیک زدن نداشت !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم روی نت افراز تمدید و ارتقا دادم حتی هزینه یک روز رو که میشد 2800 حساب کردن و زدن به حساب! این که دیگه تاپیک زدن نداشت !

دوست عزیز ! کاری به کیفیت ندارم ! خوب مقدار زمان باقیمانده رو منهای مابه تفاوت می کنه سیستم whmcs !
برای اینه !

لایک...

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
میهن وب هاست برای گروه میهن دانلوده . اگه خوبه چرا میهن دانلود از هاست دی ال میگیره؟

این از اون حرفا بود ها

میهن دانلود داره حداقل ماهی 1 تومن برای هاست دانلود میده
به نظر شما این هاست های دانلود می تونه سایتی مثل میهن رو ساپورت کنه؟

هاست دی ال هم فکر کنم فقط پشتیبانی سایت رو به عهده داره نه میزبانی(البته فکر کنم)

Hi2

Registered User
لایک‌ها
84
میهن دانلود رو سرور اختصاصی هست هاست دی ال فقط پشتیبانی میکنه
سایتی به این عظمت رو هاست اشتراکی به نظرتون میشه؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
راستشو بگو , چقدر بهت تخفیف دادن این تایپیک رو زدی ؟ :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
راستشو بگو , چقدر بهت تخفیف دادن این تایپیک رو زدی ؟ :D
این هم از برداشت هایی که از این جور تاپیکا میشه.

این جور تاپیک ها به جز ایران همه جا یه چیز عادیه ولی توی ایران سریعا مساله ....

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
الان هر جا میریم حرف از میهن وبهاست هست تو میهن دانلود تو وبگذر تو پی تی تو پی سی ورد و ...

تو همین پی تی نمیدونم چنتا تاپیک زدند یکی میاد میگه کاملا راضی هستم یکی میاد میگی راضی نیستم جانم دیگه از این تاپیک ها نزنید
خسته شدیم

ادمین جان این جور تاپیک ها رو پا ک کن فقط یدونه بزار باشه خواهشا

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
الان هر جا میریم حرف از میهن وبهاست هست تو میهن دانلود تو وبگذر تو پی تی تو پی سی ورد و ...

تو همین پی تی نمیدونم چنتا تاپیک زدند یکی میاد میگه کاملا راضی هستم یکی میاد میگی راضی نیستم جانم دیگه از این تاپیک ها نزنید
خسته شدیم

چندتا دیگه هست یکی لینک بده مرج کنیم

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205

خسته شدیم

تائید میشه ، منم به خدا موندم . سرویس هاش نسبت به قیمتش عالیه ، ولی آیا سوپورت عالی هم داره !؟ امنیت داره ؟! {فک کن خودتو بکشی وب اپلیکیشن امن درست کنی بعد سرور ساید هک بشی !!}
من الآن هاست ایران دارم ، سرور داخلی ایران ، راستش از نظر پشتیبانی و آپ تایم بودن راضیم ، 7-8 سال پیش اون موقع ها البته با sms هم سوپورت می کردن ، ولی قیمت هاش سر به فلک میکشه !

یعنی الآن یکی بخواد یه سرور اجاره ، کنه یه لایسنس مدیریت هاست بذاره به دلارش هم حساب کنه اینقدر در نمیاد که الآن اکثر وب هساتینگ های معروف گرونش کردن .
بقیه هم که ارزون میدن نمی تونی مطمئن باشی َب خوابیدی و صبح بلند شدی اصلا خود سایتشون هست با نه !!!

شده جریان برند سونی و سامسونگ و .... که فقط 100-300 تومن پول اسمشون رو میخورن !

کجا بودم ؟ آهان !
دوستان کسی راضی هست زا میهن وب هاست ؟ کسی ناراضی هست ؟ من قراردادم داره تموم میشه باید انتقال هاست بدم یا تمدید کنم ، یکی منو روشن کنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا