بدون تخصص فقط میتونی کارگری ساده کنی که سخته پول زیادی هم نداره .
شما اول بگو دختری پسری چند سالته درس چقدر خوندی به چه کاری علاقه داری اگر پسری خدمت رفتی و ...
تا دوستان بتونن کمک کنند
پسرم 21 سالمه . از دانشگاه علمی کاربردی کاردانی کامپیوتر(البته اگه بشه اسمش را بزاری دانشگاه! بیشتر به کلاس کنکور شباهت داشت ) انصراف دادم رفتم خدمت(دیپلمم)! 8 ماه خدمتم ! قبل از اینکه برم خدمت به برنامه نویسی علاقه داشتم و زیاد هم کار میکردم ولی بعدا به دلیل خسته شدن چشمهام از مانیتور و همچنین نا امید شدن از بازار کارش از برنامه نویسی هم دل کندم
در حال حاضر هم این موضوع که بعد از خدمت چه کاری انجام بدم که آینده دار باشه شدیدا فکرم را خسته کرده
خیلی به کار کردن در خارج از کشور با درآمد بالا علاقه دارم
مرسی خیلی خوب بود :happy:
شما مطمئنی تنگنا نیستی جناب ماندگار 2؟
Today 05:57 PM
اگر هم تنگنا باشم مطمعنم که شما بیشتر تو تنگنا قرار داری :f34r:
علت اینکه جوابت را دادم صرفا این بود ضایع نشی ( یه سری دیگم این سوال را پرسیده بودی )
از كي تا حالا برنامه نويسي شده تايپ كردن؟؟
یه جاهایی ممکنه پیش بیاد که نوشتن برنامه ساده و از قبل مشخص باشه ولی نشه کپی پیست کرد
تو این مملکتی که طرف در طی 8 سال جنگ با مدرک پنجم ابتدایی می رفت استخدام شرکت های معتبر دولتی می شد . فکر کردی الان همون طرف دوست داره خودشو بازنشسته کنه . همچین شکم خودشو داره گنده می کنه و چسبیده به این صندلی که جوون باید برن ویزیتوری و بازاریابی و .....
وقتی آقای کردان با مدرک جعلی بیاد بشه وزیر کشور و یه شهردار بشه رییس جمهور ..... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
پیدا کردن کار دولتی برای من کاری نداره ( البته که داره ولی از اونجایی که پارتی حرف اول را میزنه برام کاری نداره ) ولی موضوع اینه که به دلایل اعتقادات شخصی خودم از کار دولتی خوشم نمیاد !
من آدم اصولگرایی هستم ( به خاطر شیرینی حاضر نیستم کاری را نظرم نیست را انجام بدم )و دوست دارم آینده موفقی داشته باشم ! شما چه پیشنهادی می کنید ؟