دوباره آرشيو

rkz64

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
سلام اميد مي ره كه همگي خوب باشيد
من نمي دانم شايد ايني كه مي گم تكرارب باشه ولي چاره نيست جذ دوباره نوشتن.
تمپات رو عوض كردن بعد اين آرشيو هي بازي در مياره بعضي موقع ها هست بعضي موقع ها نييست يا به يك مطلب ميخوام لينك بدم بدم ( تو آرشيو ) كار نمي كنه و وقتي مي خوام آرشيو رو republish كنم اين ايرور رو ميده :
Error 203:java.lang.NumberFormatException: (server:page) و اينكه خلاصه يه نگا بندازيد و كمك كنيد . مــــــرسي
<a href='http://www.ownlife.net' target='_blank'>www.ownlife.net</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
رضا جان اين ايراد كه از آرشيو ميگيره تقصير بلاگر است. راه حل مسخره اي هم كه من به ذهنم رسيده و هميشه جواب داده ، پابليش كردن آخرين فايل آرشيو يا بعضي وقتها دو تاي آخره. هر وقت اينجوري شد اين كار رو بكن. ;)
 

halazoon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2003
نوشته‌ها
46
لایک‌ها
0
سن
47
محل سکونت
Germany
سلام,

خواستم اين مطلبو توي توپيك جديد بنويسم كه خوشبختانه پيداش كردم. احسان خان آخه اين براي تمام فايلها همين جواب رو ميده, نه فقط براي republish all! چه كنم؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اگر كدهاي تمپليتت ايرادي نداشته باشه بازم ايراد از بلاگره... متاسفانه راه مشخصي نداره. من توي بحثهاي خود بلاگر خيلي گشتم. ولي دليلي نداشت. با گذشت زمان مشكل حل ميشه. يعني تاحالا كه اينجور بوده.
 
بالا