• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوبلري كه پول شما رو در عرض 1 روز يا كمتر به شما بر ميگردونه

Modi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
به گفته امين جان درست نيست آدم در مورد چيزي كه اطلاعات نداره نظر بده!
دوستان مطلع تر از من , ميشه بصورت منطقي و علمي بفرمائيد كه اين مراكز , مبلغ زيادي ( منظورم سود است ) را از كجا ميارند به ما ميدند؟ اگر ميفرمائيد از جديدي ها ميگيرند . خوب مال جديدي ها را از كجا خواهند آورد . و نهايتآ تراز منفي كه لحظه به لحظه و مشتري به مشتري در حسابهايشان بيشتر ميشود را با كدام منبع مالي جبران خواهند كرد ؟؟ شايد بنده هم با راهنمائي شما يك شبه پول باد آورده نصيبم بشه و يك عمر دعاگو باشم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Modi :
دوستان مطلع تر از من ميشه بفرمائيد كه اين مراكز مبلغ زيادي ( منظورم سود است ) را از كجا ميارند به ما ميدند؟ اگر ميفرمائيد از جديدي ها ميگيرند . خوب مال جديدي ها را از كجا خواهند آورد . و نهايتآ تراز منفي كه لحظه به لحظه و مشتري به مشتري بيشتر ميشود را با كدام منبع مالي جبران خواهند كرد ؟؟
خوب اين دقيقا مثل يه سيستم نتورك ماركتينگه منتها به جاي درخت با چند شاخه، يه ماتريس خطي داره.
دقيقا همينه كه از پول اعضاي جديد به قديميها ميدن ولي حسنش نسبت به نتورك اينه كه لازم نيست طرف دنبال زير مجموعه بگرده بنابراين خيلي بي دردسرتره و غير از اون مسئول سايت سود خيلي زيادي نميگيره. تزار منفي هم قابل جبران نيست و اين سيستم ها تا وقتي كار ميكنه كه ورودي به سيستم وجود داشته باشه و بعدش هم جمع ميكنه ميره مثل همه سيستمهاي موجود ديگه كه ميليونها نفر دارن توش فعاليت ميكنن.

Modi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
خوب اين دقيقا مثل يه سيستم نتورك ماركتينگه منتها به جاي درخت با چند شاخه، يه ماتريس خطي داره.
دقيقا همينه كه از پول اعضاي جديد به قديميها ميدن ولي حسنش نسبت به نتورك اينه كه لازم نيست طرف دنبال زير مجموعه بگرده بنابراين خيلي بي دردسرتره و غير از اون مسئول سايت سود خيلي زيادي نميگيره. تزار منفي هم قابل جبران نيست و اين سيستم ها تا وقتي كار ميكنه كه ورودي به سيستم وجود داشته باشه و بعدش هم جمع ميكنه ميره مثل همه سيستمهاي موجود ديگه كه ميليونها نفر دارن توش فعاليت ميكنن.
خوب دوست عزيز اگه دقت كنيد من هم همين را نوشتم كه شما ميفرمائيد . يعني تراز منفي مطمننآ بوجود مياد و لحظه به لحظه زياد ميشه تا جائي كه ورودي ( يعني پول تازه واردها ) جوابگوي خروجي ( يعني سود به قديمي ها ) را نميده . همين جا هست كه فاجعه رخ ميدهد . البته اين مراكز قبل از رسيدن به اين نقطه سر به سر و زماني كه در اوج نقدينگي هستند اقدام به تعطيل ميكنند ( همانگونه كه شما هم اشاره كرده ايد ) . و در قبال سود يكعده , تعداد كثيري زيان ميكنند. و بديش اينه كه من و شما آن روز و آن لحظه را نميتونيم تشخيص بديم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از Modi :
خوب دوست عزيز اگه دقت كنيد من هم همين را نوشتم كه شما ميفرمائيد . يعني تراز منفي مطمننآ بوجود مياد و لحظه به لحظه زياد ميشه تا جائي كه ورودي ( يعني پول تازه واردها ) جوابگوي خروجي ( يعني سود به قديمي ها ) را نميده . همين جا هست كه فاجعه رخ ميدهد . البته اين مراكز قبل از رسيدن به اين نقطه سر به سر و زماني كه در اوج نقدينگي هستند اقدام به تعطيل ميكنند ( همانگونه كه شما هم اشاره كرده ايد ) . و در قبال سود يكعده , تعداد كثيري زيان ميكنند. و بديش اينه كه من و شما آن روز و آن لحظه را نميتونيم تشخيص بديم
خوب ديگه اين بستگي به شانس داره، نميخوام از اين جور فعاليتها دفاع كنم منظورم هم از اون پست قبلي اين نبود.

بالا