• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربين فيلمبرداري ديجيتال

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من يه دوربين فيلمبرداري ديجيتال ميخوام بخرم . ميشه بگين چي خوبه ؟
در ضمن من تو تاپيك دوربين ديجيتال هم گشتم ولي همش عكاسي بود . البته ادم تو اون تاپيك سرش گيج ميره ;)

مرسي !

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Alirtah2001 :
سلام بچه ها
من يه دوربين فيلمبرداري ديجيتال ميخوام بخرم . ميشه بگين چي خوبه ؟
در ضمن من تو تاپيك دوربين ديجيتال هم گشتم ولي همش عكاسي بود . البته ادم تو اون تاپيك سرش گيج ميره ;)
مرسي !

بستگي داره بودجه ات چقدر باشه و براي چه كاري بخواي ... اينا رو بگو تا راهنماييت كنم ...

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
بستگي داره بودجه ات چقدر باشه و براي چه كاري بخواي ... اينا رو بگو تا راهنماييت كنم ...

قيمتش حدود 600 - 700 باشه و براي يه مدرسه ميخوام كه كاراي فيلم برداريشون رو انجام بدن و اينكه ديگه نخوان فيلم رو به CD تبديل كنن و بتونن راحت كار ميكس انجام بدن . رزولوشنش بالا باشه اما نه در حد كار تبليغاتي البته انقدي خوب باشه كه وقتي كار رو ميريزن رو vhs كيفيت خراب نشه .
چي سراغ داري ؟؟؟؟ مرسي !

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه دوربين ديجيتال Photo clip dm2300a دارم كه فقط آب هويج نميگيره يعني عكس و فيلم و mp3 و ضبط صدا و web cam و درايو قابل حمل و web server واسه پخش مستقيم از اينترنت و غيره كه اگه يك Compact Flash RAM يك گيگ هم روش بندازي آب هويجم واست مي گيره اينم سايتشه:

http://www.myphotoclip.com
يا
http://www.daisymm.com/l/en/product_mc_en.php#p_phc2300

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اگه مي خواي اونقدر پول بدي از همين آب هويجگيرا sony و canon و casio هم زدن ولي دو سه برابر 270 تومن دوربين 64 مگ رم با 128 تا Compact Flash اضافه منند

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت مرسي .
تو تهران يه مغازه توپ سراغ داري كه همه مدلشو داشته باشه همرو تست كنم ؟؟؟ البته تو پاچه هم نكنه ;)

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
photo clip رو تو مجتمع كامپيوتر ايران كه بالاتر از چهارراه طالقاني هست خريدم
پاچه ماچه هم آره همشون اينكارن مثلا خود من كه آخراي بهار خريدم از 232 به 208 رسوندم و باور كن هنوزم داشت خيلي روش مي خورد
خلاصه بايد مدل رو كه در آوردي بعد بياي تو اينترنت بگوگلي تا قيمت اصليش دستت بياد و كلاه سرت نره

Alirtah2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و يه چيز ديگه . فيلم ها رو mpeg-4 ميكنه ؟ و اينكه تقريبا چند ساعت فيلم ميشه گرفت . ادم بايد flash memory تو جيبش باشه هميشه ؟؟؟؟؟

Sharafi_admin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه Mpeg4 و نه Mpeg1 چون Mjpeg ذخيره مي كنه كه همون عكسهاي JPG رو پشت سر هم ميگذاره و روي يك گيگ رم با كيفيت 200×320 و 20 تصوير در ثانيه حدود دو ساعت ذخيره مي كنه اما چون غالب MJPEG داراي BitRate ثابت نيست دقيقا نميشه گفت

بالا