• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین های فیلمبرداری دیجیتال موجود در بازار ؟

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از buf :
یه سوال هم من دارم: gs400 در نور کم چه طوره؟

سلام خدمت دوست بسيار عزيزم

در مورد مشخصات نوري اين دوربين مطمئن هستم سايتها را مرور فرموده ايد و از مشخصات نوري اون زير نور پروژکتور مطلع هستيد . به همين دليل براي جلوگيري از طولاني شدن مطالبم که ميدانم باعث فرار هر خواننده اي خواهد شد به آنها اشاره نميکنم و فقط نتيجه تستي که مدتي پيش روي اين دوربين و چندين مدل ديگه انجام شده رو خدمتتون ارائه ميکنم .

در اتاقي به مساحت حدود 60 متر مربع با لوازم استاندارد يک اتاق پذيرايي شامل مبلمان و تابلوها و ميز و گلدان و ...4 پروژکتور 100 واتي هالوژن در کنجهاي اتاق روي زمين و به سمت ديوار نصب شده بود و يک پروژکتور کوچک در زير ميز شيشه اي وسط اتاق . اين اتاق محدوده بسيار متغيري از نور داشت . در مرکز اتاق کاملا روشن و روي ديوارها سايه ها از تاريکي بسيار زياد تا نيمه روشن و نور روي صورت افراد هم متاثر از انعکاس نور از سقف ديوار و مرکز اتاق . براي چشم همه چيز قابل رويت هست با تغييرات شديد نوري ولي اين وضعيت براي تمام دوربينها کابوس به شمار ميره .

GS400 در اين اتاق تصويري کاملا واضح ارائه کرد که باور کردني نبود . با حرکت دادن دوربين در گوشه هاي اتاق هيچ وقت به رغم تغيير در روشنايي فوکوس از دست نرفت و مشکلي نداشت . در سايه هاي شديد تصوير grainy ميشد اما فوکوس از دست نميرفت و جالب اينکه رنگ حتي در تصوير تاريک هم تا حد خيلي زيادي حفظ ميشد و فقط نويز بالا ميرفت . با نزديک شدن به نور به سرعت تصوير gain کافي پيدا ميکرد و تصوير بسيار خوبي در محدوده زيادي از نور وجود داشت . با روشن کردن چراغهاي اتاق تصويري به همان وضوح و رنگ محيط بيرون ايجاد کرد . با توجه به وضعيت نوري که در آن اتاق بود ميشه با اطمينان ميشه گفت که در اغلب نورپردازي هاي استاندارد کوچکترين مشکلي وجود نخواهد داشت اما اگر هدف فيلمبرداي از محلهايي است که بخش زيادي از تصوير کاملا تاريک است مثل کلوپ ها بخاطر نويزي که ايجاد ميشه پيشنهاد نميکنم . همچنان VX2100 که در حال حاضر با 2600 يورو قابل تهيه هست بهترين انتخاب براي اون شرايطه . بقيه دوربينهايي که تست شدن که 4 مورد بود همه مايوس کننده بودند .

اميدوارم پاسخ کافي و کمک کننده باشه .

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست بسيار عزيزم

شما خيلي لطف داريد و مسلما در حد تعريف شما نيستم . بي نهايت علاقمند شنيدن نظرات دوست بزرگوار آقاي fireboy هستم و مطمئنم نکات زيادي خواهم آموخت .
از لطف و محبت شما صميمانه تشکر ميکنم و اميدوارم بتوانم کمک کوچکي انجام دهم.

به نقل از bachemazloom :
یه سوالی که با خوندن مطالب شما و دوست عزیز amin-moein برام پیش اومده که :
(متاسفانه چون امکان کار با camcorder پیش نیومده) منظور از فیلمبرداری در شرايط نور كم واقعا چه محیطی هست؟

سوال بسيار خوبي پرسيديد و جواب دوست عزيز amin-moein کامل بود . فقط خواستم مقياسي هم داشته باشيد که تفاوت نور کم براي دوربين ويدئو و دوربين عکاسي روشن تر شود .

نور معمول اتاق شما هنگام عصر قبل از غروب و پيش از روشن کردن چراغها وقتي در وضعيتي قرار دارد که ميتوانيد يک مجله را بخوانيد حدود 60 تا 100 لوکس است . اصولا نور داخلي يک خانه بين 50 تا 100 لوکس است . در مقايسه يک روز آفتابي حدود 3000 تا 7000 لوکس و درکنار ساحل و به سمت دريا حدود 8000 تا 10000 لوکس . ميبينيد که دوربينها بايد در محدوده نوري عظيمي فعاليت کنند . آن نور 60 لوکس که براي دوربين عکاسي کاملا کافي است و به خوبي با iso200 و سرعت نسبتا کند ميتوانيد بگيريد براي بيشتر دوربينهاي فيلمبرداي تاريکي غير قابل رويت محسوب ميشود!

فقط تعداد معدودي از دوربين ها ميتوانند در 50 لوکس و کمتر تصوير قابل قبولي بدهند . تست زير نور پروژکتور به رغم اعتبار زياد و روشن کردن خيلي نکات پيش بيني کننده نيست . چون در اتاق سايه ها و روشني ها هستند که دوربين بايد حين حرکت با همان سرعت نور عادي فوکوس کند و همه اينها وضعيت را بغرنچ ميکند . بطور خلاصه نور کم يعني همان نوري که اغلب اوقات در خانه هست و با آن کاملا راحتيم!!!

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از bachemazloom :
یه چیز دیگه : من یکی - دو ماه پیش یه دوربین دیجیتال "نیکونcoolpix 4200 " گرفتم که ازش راضیم و همون چیزیه که میخواستم . با این حال کیفیت عکسی که با camcorder میخوام مسلما با دوربین دیجیتال فرق داره ولی اگه قابل قبول باشه که خیلی خوب میشه.

راحتی کار با آن( و اینکه امکان تنظیم دستی هم داشته باشه ) / کیفیت صدا که مسلمه /
کیفیت عکس/ و در خوشدستی در اولویتند.

بخش مربوط به پيشنهاد دوربين را براي راحتي رفرانس جدا کردم

دوربين خوبي داريد و رضايت شما بي مورد نيست .
بهترين دوربين فيلمبرداري فعالي جهان در عکاسي panasonic GS400 هست . که 3ccd است و با pixel shifting عکس هايي با کيفيت 4 مگاپيکسل ايجاد ميکنه . اين اولين دوربين فيلمبرداري است که عکسهاي اون ارزش چاپ کردن داره . اما واقعيت اينه که همين دوربين کيفيت عکسهاش در حد يک دوربين عکاسي 2 مگاپيکسلي است .
در مورد ساير دوربينهاي فيلمبرداري به استثناي 3ccd هاي پاناسونيک و يکي دو دوربين سوني که متاسفانه توليشون متوقف شده انتظار چيزي حدود 100 هزار پيکسل تصويري رو در يک تصوير vga سيصد هزار پيکسلي داشته باشيد و تقريبا تمام موبايل ها عکسهاي بهتري ميگيرند!! اميدوارم وضعيت فعلي مشخص شده باشه . پس اگر چنين دوربيني ميخواهيد فقط GS400 4 مگاپيکسلي يا GS250 که 3 مگاپيکسلي است رو ميتونيد انتخاب کنيد و ديگه هيچ انتخابي وجود نداره . اما پيشنهاد ميکنم اگر هدف شما خريد دوربين فيلمبرداري با کيفيت عکس عاليست صبر بفرماييد . مدلهاي 5 و 6 مگاپيکسلي پاناسونيک فصل آينده معرفي خواهند شد و اميدوارم بقيه شرکت ها هم در رقابت شرکت کنند.
GS400از نظر کيفيت صدا هم با electronic zooming microphone در حال حاضر در ميکروفون هاي داخلي بهترين هست وتنها دوربيني است كه زوم ميكروفون و زوم هماهنگ با هم و در محدوده كاملا خوبي است و فقط با افزايش صدا و حذف نويز كه روش مرسوم همه هست اينكار رو انجام نميده .و اگر چيز بهتري ميخواهيد بايد از boom mic استفاده کنيد
از نظر کيفيت تصوير هم خیلي نزديک به DVC30 نيمه حرفه اي قرار ميگيره که 1000 يورو گرانتر است . در مورد کيفيت تصوير سايتهاي زيادي ميتونيد پيدا کنيد ولي بطور خلاصه هيچ دوربيني حتي تا 2500 يورو هم در تصوير با آن قابل مقايسه نيست . در واقع اگر نظر شخصي من را جويا شويد GS400 زيباترين تصويري را دارد که تا کنون از يک دوربين خانگي ديده ام و اختلاف واقعا حيرت آور است .
از نظر امکانات دستي کاملا در حد يک دوربين نيمه حرفه است . اين دوربين رينگ فوکوس چند کاربري مشابه DVX100 داره که با يک دکمه عملکرد اون تغيير ميکنه و براي تنظيم فوکوس يا قطر ديافراگم و ... قابل استفاده است . هرچيزي که تنظيم شدني است رو ميتونيد دستي تنظيم کنيد بدون هيچ محدوديت . حتي WB قابل تنظيم کاملا حين مشاهده در ويزور يا مونيتور هست . اگر هم خواستيد دکمه WB را 3 ثانيه نگاه داريد و بطور اتوماتيک برايتان محاسبه ميکند . در اين زمينه فقط دوبينهاي حرفه اي تنظيمات بيشتري دارند .
لنز Leica بسيار سريع و بزرگ آنهم لرزشگير اپتيکال دارد و باعث ميشه حتي در لرزش شديد هم چيزي در تصوير نبينيد اما برخلاف سوني هيچگونه تاري بخاطر لرزشگير نرم افزاري نداريد .

اگر ساير موارد هم مد نظرتون بود بفرماييد تا خدمتتون ارائه دهم .

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از amin-moein :
با سلام و تشكر

cortana عزيز توضيحات شما خيلي كامل ومفيد بود. از شما واقعا متشكرم كه اينقدر بادقت و حوصله دراين مورد براي من توضيح داديد.

در كلام اخر شما چه مدل دوربين را بين سوني و پاناسونيك(قيمت زير 500 يورو ) پيشنهاد ميكنيد .ضمن اينكه وضعيت گارانتي در ايران در بين اين دو شركت هيچ فرقي نمي كند. نظرتون در مورد دوربين gs-15 چيه اين مدل دوربين چه مزايا ومعايبي دارد.

نظرتون در مورد hc -15 چيه . ايا اين دوربين كه مدل 2003 است از نظر كيفيت ايا بهتر از مدلهايي مثل hc-20 hc-30 مي باشد (باتوجه به اينكه لنز hc-15 از نوع sonnar هست) ايا مشكل كندي فوكوس كه در دوربين hc-30,40 كه فرموديد در مورد اين دوربين هم صدق مي كند. اين مشكل وايد بالانس(در موردhc-15) خيلي ازار دهنه است ايا با تنضيمات دستي ميتوان درستش كرد.

بين سوني و پاناسونيك در بين مدلهاي (singel ccd) كدام يكي كيفيت تصوير بهتري دارند.

ممنون

سلام دوست عزيزم
از لطف شما سپاسگزارم و خوشحالم که مطلب رو مفيد و کمک کننده ارزيابي کرديد .
اگر بخواهم خيلي سريع مقايسه کنم .

پاناسونيک
-------------
GS35 مدل 2005 همان GS15 است که بهبود پيدا کرده و مهمترين ويژگي اون زوم اپتيکال 30 آنس . از نظر تصوير در روشنايي بهبود پيدا کرده اما در نور کم خير GS15 سال پيش بهترين دوربين در نور کم بود که البته نه بخاطر کيفيت خودش بلکه از افت شديد سوني ! GS55 را فراموش کنيد و اگر ميخواهيد اينقدر هزينه بدهيد GS65 بگيريد که 3ccd است و در تاريکي نيز آنقدرها بدتر نيست اما در روز اصلا قابل مقايسه نيست و به مراتب بهتر از تمام تک ccd هاست . GS15 را هم که در GS35 اشاره کردم و با توجه به وجود GS35 در بازار ديگر خريد آن توجيهي ندارد چون 35 واقعا بهتر است .

سوني
---------
مدلهاي hc15 , hc20 , hc30 از نظر CCD و پروسسور يکسان هستند . hc15 ويزور سياه و سفيد دارد . در مقابل لنز KZ V-Sonnar با barrel = 30mm دارد و زوم اپتيکال 10 . يعني قطر بزرگتر لنز کيفيت بالاتر و سرعت بيشتر . در مقابل hc20 , hc30 از لنز ارزان قيمت KZ V-Tessar با barrel = 25mm و زوم 6x استفاده ميکنند و سرعت اين لنز هم پايينتر هست . يکي از انبوه مواردي بود که يک مدل خوب 2003 به مدلهاي ضعيفي در 2004 بدل شد . نتيجه کيفيت بهتر hc15 در فيلمبرداري در نور کم و همينطور رزولوشن بالاتر تصوير هست . متاسفانه مدل HC از اين دوربين که ويزور رنگي داشته باشد نديده ام و TRV22 هم خيلي قديمي است . در ضمن HC15 مدت طولاني است توزيع نميشود و جزو محصولات خوب و به يادموندني از نسل 2003 سوني هست و اينکه توانستيد يکي از آنها را پيدا کنيد خيلي جالب است .

در مورد تصوير در نور کم hc15 بسيار بسيار بهتر از HC40 است که در تاريکي نويز قرمز رنگ دارد و به علاوه مشکل WB که در HC40 غير قابل مهار بود به روشي که خواهم گفت ميتونيد برطرف کنيد . تصوير HC15 تيپيک ccd هاي کوچک had سوني است . در حد روشن شدن تصوير و کمرنگ شدن رنگها و از بين رفتن تفکيک رنگها و تمام تصوير زيادي روشن هست . اين مشکل در نور شديد با يک دست فيلتر ND 30mm قابل حل هست و تنها روشي بود که بخوبي جواب گرفتم و حتي hc40 هم تا حد زيادي جواب داد . دليل اونهم HAD سوني است که CCD رو بطور غير عادي به نور حساس کرده و محدوده نور قابل کنترل توسط دوربين به شدت افت پيدا کرده .

مقايسه تک ccd ها
----------------------
*هر سه مدل پاناسونيکي که ذکر کرديد و GS65 از لنز panasonic video lens استفاده ميکنند که نسبت به مدلهاي ارزان سوني زوم اپتيک بالاتر و سرعت بالاتر با قطر بيشتر برخوردارند که نکته مثبت است .
*پاناسونيکها در نور کافي تصويري با رنگهاي انحراف کم در تمام کانالها و اشباع خوب و زنده ايجاد ميکنند . رزولوشن افقي خوبي دارند که نکته مثبت در نور کافي است . اما در نور کم عليرغم حفظ رنگها نسب به مدلهاي 2003 سوني تصوير تاريکتري دارند که نکته منفي است . در مقايسه 2004 پاناسونيکها کمي بهترند اما عملا هردو خوب نيستند .
*در مورد لرزشگير که در اين رنج همگي EIS هستند تاکيد سوني حذف کامل لرزش با ايجاد قبول کمي تاري و افت رزولوشن افقي است اما روش پاناسونيک حفظ حداکثر رزولوشن افقي است و در نتيجه لرزش هاي شديد باقي ميمانند . در اينجا اگر حذف لرزش هدف باشد steady cam سوني برتر است .
*اناسونيک تقريبا تمامي تنظيمات دستي ممکن را دارد . البته مدلهاي ارزان رينگ فوکوس ندارند ولي تمام پارامترها حتي سرعت شاتر و قطرديافراگم و WB بطور دستي قابل تنظيم است که مثبت است. در سوني بطور سنتي هيچ تنظيم دستي مهمي وجود ندارد و مثلا سرعت شاتر و aperture حتي در رنج 1500 يورو هم ندارد ولي مود اتوماتيک آن خيلي خيلي بهتر است easy cam + spot metering آن مثبت است. در اينجا مقايسه به شما بستگي دارد . در HC15 که سوال فرموده بوديد همانند تمام سوني ها WB فقط از يک منوي 4 گزينه اي قابل انتخاب است و پاسخ شما خير است و مشکل با تنظيم WB قابل برطرف کردن نيست . نياز به فيلتر نور nd داريد اما آنهم فقط در نور کاملا شديد مثل ساحل .
*سرعت فوکوس سوني در شرايط نوري يکسان است . به اين شکل که وقتي دوربين را حرکت ميدهيد تصوير کمي تار ميشود اما بيننده متوجه نميشود مگر با دقت . به محض توقف روي سوژه بسرعت فوکوس ميکند و تفاوت زيادي در نور کم و زياد وجود ندارد و بدليل يکنواختي جلب نظر نميکند . پاناسونيک هاي تک ccd در نور خوب به سرعت فوکوس ميکنند اما در نور کم خير . نتيجه اينکه در يک اتاق که چراغ روشن است در نواحي روشن به سرعت و در نواحي تاريک با کمي مکث فوکوس ميکند و اين ختلاف جلب نظر ميکند

پيشنهاد تک ccd
-------------------
1. سوني HC65 در روشنايي خيلي بهتر از HC15 است و در تاريکي به همان خوبي .
2. HC15 بخاطر کيفيت خوب در نور کم و لنز زوم بالاي با کيفيت . مشکل ويزور سياه سفيد است .
3. GS35 بخاطر کيفيت خوب در نور کافي ولي نه چندان جالب در نور کم .

اميدوارم کمک کننده باشد .

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از davood4547 :
Cortana عزيز سلام
من يك دوربين سوني DCR-TRV 828E دارم ميخواهم دوربينم را عوض كنم شما چه دوربيني پيشنهاد مي كنيد.كه امكانات آن از دوربين خودم كه 1.3 مگاپيكسل است و مموري هم دارد بهتر باشد.
قصدم از تعويض آن داشتن دوربيني
1- سبكتر 2- امكانات بيشتر 3- كيفيت بهتر
نهايت قيمت هم بين 600 تا 700 يور
متشكرم

سلام دوست بسيار عزيزم

سوال شما خيلي سخت است . دوربين شما جزو سري 800 از دوربينهاي D8 بود که سوني براي تبليغ اين سيستم با قيمت خيلي خوبي عرضه کرد که در کيفيت خوب تصوير آنها شکي نيست .

دوربين همه فن حريفي با اين قيمت نميابيد و گرچه mini dv کيفيتي خيلي بهتر از D8 دارد اما دوربين 600 يورويي آن را به شما ارائه نميکند و نگرانم که مايوس شويد . اگر بفرماييد چه شرايط نوري بيشتر مد نظر شماست و اصولا چه کاربردي براي شما دارد بيشتر ميتوانم کمک کنم . مثلا نور بيرون يا فضاي داخل ؟ وررشي و در حرکت و ديناميسم زياد ؟ زوم بالا ؟ افکت هاي ديجيتال ؟ و ...

اصولا زير 1500 يورو دوربينها فقط يکي دو نکته مثبت مهم دارند و بايد مطابق نياز با دقت انتخاب کنيد . اگر ميخواهيد کيفيت تصويري بسيار بالاتر از دوربين فعلي داشته باشيد فقط 3ccd ها رو پيشنهاد ميکنم . اگر ممکن باشه بودجه رو به 1000 يورو برسانيد تمام آنچه در ليست انتظارات شماست برآورده خواهد شد . زير آن مقدار سوالات را پاسخ دهيد در حد اطلاعاتم در خدمتم. اگر هم فقط نور کم و قيمت 600 يورو مد نظر شماست که قبلا مفصلا پاسخ داده ام .

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Cortana عزيز سلام
از اينكه اينهمه وقت ميگذاريد و به سوالات ما با حوصله پاسخ مي گوييد بسيار سپاسگزارم.
من اين دوربين را دو سال پيش با يك باتري NP-FM70 و يك كيف و محافظ لنز حدود 800 يور خريدم. و كلا شايد 8 تا نوار هم فيلم نگرفته ام . با توضيحي كه شما فرموديد احساس ميكنم (اگر اشتباه نكنم) آنرا جز دوربينهاي خوب قلمداد كرديد . يكي از مشكلات من با اين دوربين بزرگي دوربين و كيف آن است. متاسفانه در مورد كيفيت فيلم برداري در فضاي بسته و باز نتوانسته ام يك حالت مقايسه داشته باشم . و جايگاه انرا ميان دوربينها نميدانم. :(
استاد عزيز تفاوت بين D8 با mini dv از نظر كيفت تصوير چقدر است ؟
آيا شما صلاح ميدانيد كه يك دوربين دى وى 800 يورو يي را جايگزين اين دوربين كنم. :blink:
متشكرم

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از davood4547 :
Cortana عزيز سلام
از اينكه اينهمه وقت ميگذاريد و به سوالات ما با حوصله پاسخ مي گوييد بسيار سپاسگزارم.
من اين دوربين را دو سال پيش با يك باتري NP-FM70 و يك كيف و محافظ لنز حدود 800 يور خريدم. و كلا شايد 8 تا نوار هم فيلم نگرفته ام . با توضيحي كه شما فرموديد احساس ميكنم (اگر اشتباه نكنم) آنرا جز دوربينهاي خوب قلمداد كرديد . يكي از مشكلات من با اين دوربين بزرگي دوربين و كيف آن است. متاسفانه در مورد كيفيت فيلم برداري در فضاي بسته و باز نتوانسته ام يك حالت مقايسه داشته باشم . و جايگاه انرا ميان دوربينها نميدانم. :(

سلام دوست بسيار عزيزم
خواهش ميکنم دوست من اميدوارم کمک کننده باشيد .
دوربين شما کيفيت خوبي دارد . ببينيد اساس کار کاملا مشابه mini DV هاست (توضيح خواهم داد ) شما فرض کنيد يک دوربين mini DV سري 800 سوني از سال 2001 يا 2002 داريد که به جاي کاست DV از کاست هاي 8mm سوني استفاده ميکند . دوربين خودتون رو کاملا ميتونيد به اين سبک مقايسه کنيد و نتيجه معتبر هست. در فضاي بسته مثل تمام دوربينهاي سري TRV8xx تصويري خوب دارد . خيلي بهتر از بسياري از دوربينهاي مدل 2004 به بعد . در فضاي باز هم مثل دوربينهاي مدل متوسط به بالاي سوني تصوير خوبي ميدهد و با توجه به اينکه دوربين خانگي هستند براي اين منظور هيچ کم و کاستي ندارد ( منظور از متوسط سطح کلي دوربين در بين دوربينهاي خانگي تا 1500 يوروست ) .

به نقل از davood4547 :
استاد عزيز تفاوت بين D8 با mini dv از نظر كيفت تصوير چقدر است ؟
متشكرم

سوال بسيار خوبيست . اما دوست گلم من فقط يک شاگرد هستم . با حضور اساتيدي چون جناب روشن نياز و آرچر عزيز و بسياري ديگر حضور من فقط براي يادگيري است و مشتاق نقد مطالبم توسط شما خوبان هستم .

هيچ تفاوتي ندارند!! فرمت Sony digital 8 همان DV است. در واقع دقيقا همان فرمت و ديتاي ويدئو و صدا را با همان ساختار روي فيلم ضبط ميکند فقط بجاي کاست 6.5mm DVC از کاست هاي قديمي 8mm استفاده ميکند . D8 از سوي سوني بعد از استاندارد شدن DVC معرفي شد و هيچوقت هم مورد پذيرش عمومي واقع نشد و ساير شرکت ها به اين فرمت اقبال نشان ندادند و mini DV را انتخاب کردند . هدف سوني هم حفظ پايگاه مشتريان hi8 بود چون به اين شکل دارندگان آرشيو کاست هاي Hi8 , video8 ميتوانند فيلمهاي آنالوگ خود را با همين دوربين استفاده کنند . در واقع بيشتر اين دوربينها هم آنالوگ فرمت و هم ديجيتال فرمت هستند.
عملا تا قبل از معرفي mini DV بهترين کيفيت متعلق به hi8 سوني بود . مثلا پاناسونيک فرمت SVHS-C را تعقيب ميکرد که فکر نميکنم کسي صداي آنالوگ مونو باند و بي کيفيت و تصوير رزولوشن پايين و بد آنها را نديده باشد . هيچ پيشرفت الکترونيکي اپتيکي هم فايده نداشت . در واقع در آن سالها بيشتر رقابت فرمت مطرح بوده و فرمتهاي آنالوگ محدود کننده بودند . دنياي ديجيتال يعني شما هستيد که محدوده را تعيين ميکنيد و miniDV هم با 25mb/s در حال حاضر محدوديت ساز شده و براي ويديوي loseless هم DVCAM سوني و DVCPRO50/100 پاناسونيک داروي مسکن هستند به همين دليل به زودي شاهد XDVCAM سوني و DVCPRO-P2 پاناسونيک با ديجيتال مديوم خواهيم بود . لذت ديجيتال يعني همين .

به نقل از davood4547 :
آيا شما صلاح ميدانيد كه يك دوربين دى وى 800 يورو يي را جايگزين اين دوربين كنم. :blink:
شما با خريد يک دوربين mini DV 800 يورويي احتمال زياد هيچ پيشرفت بزرگي نخواهيد ديد . علت اينکه توصيه کردم از يک دوربين گرانتر و با تکنولوژي جديدتر استفاده کنيد همينست . اگر ميخواهيد تعويضي منطقي داشته باشيد حداقل سراغ يک 3ccd 1000 يورويي برويد يعني GS250 که در بسياري زمينه ها از دوربين خودتان مدرنتر و بهتر است . ارزانتر ها رضايت شما رو از صرف هزينه بر آورده نميکنند.
اما توصيه من اينکه فعلا دست نگاه داريد . دوربين شما يک mini DV است (در کيفيت) خروجي ديجيتال نيز که داريد و روي DVD همان کيفيت dvc را به شما ميدهد . کاست آن نيز که هنوز يافت ميشود و مصرف 8 کاست طي اين مدت يعني خيلي کم از آن استفاده ميکنيد . به نظر من انديکاسيوني براي تعويض وجود ندارد مگر HDV يا ديجيتال مديوم در آينده يا يک دوربين mini DV خيلي بهتر .

davood4547

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد Cortana عزيز سلام
سپاسگزارم از توضيحات بسيار خوب و سودمندتان.
با فرمايشات منطقي شما :) چشم :rolleyes: . فعلا دست نگاه ميداريم .چون اين عاقلانه تر است.
متشكرم.

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من بالاخره ديروز رفتم وبه توصيه دوستان عزيز خصوصا cortanaيك دوربين 3ccd مدلgs-150 خريدم .

هنوز زياد باهاش كار نكردم . و مشكل تاريك بودن تصوير در نوركم را بايك پروژكتور ميشود تا حدي باهاش كنار اومدهرچند كه زياد خوب عمل نمي كند ولي در مقابل كيفيت خوبي دارد.

يكي ديكه از دوستام دوربين مدلgs-35را همراه من خريد. من هردو را باهم مقايسه كردم كيفيت رنگ اين 3ccdخيلي بهتر از اون يكي بود.

در اخر از همه دوستان وcortanaعزيز متشكر ام كه منو توخريد اين دوربين راهنمايي كردند.

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از amin-moein :
سلام دوستان

من بالاخره ديروز رفتم وبه توصيه دوستان عزيز خصوصا cortanaيك دوربين 3ccd مدلgs-150 خريدم .

هنوز زياد باهاش كار نكردم . و مشكل تاريك بودن تصوير در نوركم را بايك پروژكتور ميشود تا حدي باهاش كنار اومدهرچند كه زياد خوب عمل نمي كند ولي در مقابل كيفيت خوبي دارد.

يكي ديكه از دوستام دوربين مدلgs-35را همراه من خريد. من هردو را باهم مقايسه كردم كيفيت رنگ اين 3ccdخيلي بهتر از اون يكي بود.

در اخر از همه دوستان وcortanaعزيز متشكر ام كه منو توخريد اين دوربين راهنمايي كردند.

سلام دوست بسيار عزيز

صميمانه به شما تبريک ميگويم و اميدوارم لحظات شاد و خاطرات به يادموندني رو ساليان سال با دوربين خودتون ثبت کنيد .
خيلي تصيميم جالبي گرفتيد . گرچه مسير بحث به سمت تک ccd ها بخاطر اهميت پرفورمانس دوربين در تاريکي براي شما کشيده شد اما در نهايت تصميمي کاملا آينده نگرانه گرفتيد و دوربيني از نسل جديد انتخاب کرديد . همونطور که خودتون گفتيد بايد از يک منبع نور در تاريکي استفاده کنيد که پروژکتور هالوژن پاناسونيک قابل نصب روي cold shoe دوربين رو پيشنهاد ميکنم . براي عکاسي نيز کيفيت قابل قبول 2 مگاپيکسل و توانايي گرفتن عکس در حين فيلمبرداري در زمان نياز ارزشمند هستند و کيفيت تصويري و رنگ بسيار خوب اين دوربين در نور کافي با نسل قديمي قابل مقايسه نيست .

reza13470

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Cortana عزيز سلام
حقيقتا من در انتخاب يك دوربين در حدود يك ميليون تومان قيمت بين مدلهاي سوني و پاناسونيك گيج شده ام. لطفا به اين چند سوال پاسخ دهيد:

1- نظر شما در مورد مدلهاي هندي كم سوني كه از DVD استفاده مي كنند چيست ؟ آيا كيفيت فيلم آنها از miniDV بهتر است؟ سوني اخيرا در اين گروه چند مدل جديد ارائه كرده است مانند سري 703 و 803

2- آيا تعداد پيكسلي كه در مشخصات دوربين نوشته مي شود تاثير واقعي بر كيفيت تصوير دارد؟مثلا مدلhc90 سه مگاپيكسلي است.

3- آيا خدمات پس از فروش سوني و پاناسونيك در داخل ايران هم متفاوتند؟

4- فروشگاههاي اصلي و معتبر براي سوني و پاناسونيك در كجاي تهران قرار دارند؟

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
1- نظر شما در مورد مدلهاي هندي كم سوني كه از DVD استفاده مي كنند چيست ؟ آيا كيفيت فيلم آنها از miniDV بهتر است؟ سوني اخيرا در اين گروه چند مدل جديد ارائه كرده است مانند سري 703 و 803

این سوال منم هست البته به صورت کلی تر و اینکه آیا به طور کلی این دوربین ها مزیتی بر مینی دی وی ها دارن یا نه؟ مثلا مدل های سونی و پاناسونیک...

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بايد از يک منبع نور در تاريکي استفاده کنيد که پروژکتور هالوژن پاناسونيک قابل نصب روي cold shoe دوربين رو پيشنهاد ميکنم .

توی ایران پیدا میشه؟ قیمتش در چه حدودیه؟

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از reza13470 :
Cortana عزيز سلام
حقيقتا من در انتخاب يك دوربين در حدود يك ميليون تومان قيمت بين مدلهاي سوني و پاناسونيك گيج شده ام. لطفا به اين چند سوال پاسخ دهيد:

2- آيا تعداد پيكسلي كه در مشخصات دوربين نوشته مي شود تاثير واقعي بر كيفيت تصوير دارد؟مثلا مدلhc90 سه مگاپيكسلي است.

3- آيا خدمات پس از فروش سوني و پاناسونيك در داخل ايران هم متفاوتند؟

4- فروشگاههاي اصلي و معتبر براي سوني و پاناسونيك در كجاي تهران قرار دارند؟

سلام دوست بسيار عزيزم

خواهش ميکنم . از لطف و محبت شما سپاسگزارم. اميدوارم کمکي ولو کوچک بتوانم انجام دهم

1. اصولا در حال حاضر دوربين هاي مبتني بر DVD را توصيه نميکنم و مارک خاصي مطرح نيست . دلايل فراواني هست که خود مطلبي طولاني ميخواهد اما بطور خلاصه بگويم که اين تکنولوژي هنوز در اوايل راه است و تا رسيدن به مرحله اي که mini dv رسيده راه درازي است . بعضي از مشکلات آنهم حل نشدني است . اگر قصد خريد دوربين مبتنني بر mini dvd را داريد به شدت از از اين دو مدل سوني پرهيز کنيد متاسفانه کيفيت بسيار پاييني از نظر تصوير دارند . فعلا بهترين دوربينهاي miniDVD ساخته hitachi هستند که قيمت مناسب و کيفيت بسيار خوبي دارند . پس از آن JVC رو هم ميتونيد مد نظر داشته باشيد ولي کلا با توجه به مشکلات موجود و قيمت mini dvd چندان به صرفه نيست . اگر قصد انتخاب داريد هيتاچي را توصيه ميکنم . اگر تمايل داشتيد در مورد اين مدلها ميتوانم اطلاعات بيشتري ارائه دهم .

2. آن رزولوشن فقط در مورد عکس است و فيلمبرداري آن 1 مگاپيکسل کمتر است . اصولا فاکتورهاي مقايسه اي دوربينهاي فيلمبرداري بسيار بسيار زياد با دوربين عکاسي تفاوت دارند . در حال حاضر اغلب دوربينهاي فيلمبرداري حرفه اي 3ccd و اغلب هرکدام کمتر از 800k پيکسل هستند ولي چنين دوربيني تصويري کاملا بهتر از يک تک ccd با 3 مگاپيکسل ميدهد يا حتي بهتر از يک 3ccd خانگي با هرکدام 1 مگاپيکسل . کما اينکه سال گذشته HC85 با 1 مگاپيکسل رکورد بالاترين نويز دوربين ويدئو رو به بدست آورد و تمام دارندگان ناراضي در انتظار معاوضه با HC90 با حدود 200 يورو تخفيف ويژه سوني هستند و حتي تصوير HC85 در حد پايينتري از HC40 قرار دارد . براي دوربين هاي خانگي ا حداقل کيفيت قابل قبول را 800 هزار پيکسل تک ccd در نظر بگيريد با 1 مگا پيکسل تک ccd کيفيت به مراتب بهتر است ولي با افزايش آن بهبود چندان مشهود نيست و بايد از تکنولوژي مدرنتري مثل 3ccd استفاده کنيد که تاثير آن در کيفيت تصوير به مراتب بيش از افزايش پيکسل هاست . HC90 هنوز اينجا توزيع نشده و نميتوانم در مورد مشخصات تصويري آن جز 2 مگاپيکسلي بودن و يا مطالب سايت ها يا بروشور سوني نکته اي اضافه کنم.

3. دوست خوبم متاسفانه اطلاعي ندارم . آنچه نوشتم بر اساس تماس مستقيم با نمايندگي هاي اصلي توزيع و پشتيباني محصولات در استرالياست و در ايران خبري ندارم . اگر وضع به روال سابق باشد گارانتي يعني فقط يک نفر وجود دارد که اگر دوربين خراب شد شايد! آنهم شايد با دريافت هزينه آنرا تعمير کند . اميدوارم وضع بهتر شده باشد .

4. باز هم متاسفانه کوچکترين اطلاعي ندارم و حرفه قبليم هم در اين زمينه نبوده . فقط ميدانم تمام لوازم لکترونيکي در خيابان جمهوري يافت ميشود و همه شرکت ها هم آنجا نمايندگي داشتند .

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از buf :
توی ایران پیدا میشه؟ قیمتش در چه حدودیه؟

سلام دوست عزيزم

متاسفانه کوچکترين خبري از وضعيت قطعات در ايران ندارم
اين پروژکتور در حال حاضر در مدلهاي متفاوت از 90 تا 350 يورو عرضه ميشه و حدودا فوريه به دست ما رسيد و به سرعت بسيار محبوب شد . مزاياي اون مصرف برق کم و کارکرد طولاني با باتري + نور ملايمي است که خيره کننده نيست و حالت پروژکتورهاي زنون يا فيلاماني رو ايجاد نميکنه و همچنين نياز نداشتن به X spot hot shoe و در نتيجه امکان کار با تمامي دوربين ويدئو هاست . اما مدل گرانتر بصورت دلخواه امکان سينک شدن رو فراهم ميکنه و مزيت فوق العاده اون محاسبه ديناميک نور حين حرکت و تنظيم سطح روشنايي بر حسب رفلکس از اشيا مجاور هست که باعث ميشه هنگام فيلمبرداري در اتاق و موقع حرکت مثل پروژکتورهاي متداول سطح نور تغييرات شديد نداشته باشه . در ضمن از طريق منوهاي دوربين هم ميشه افکت هاي نوري و سطح روشنايي دلخواه رو تنظيم کرد . شخصا از اين پروژکتور استفاده ميکنم و با اطمينان اونو توصيه ميکنم و اتفاقا با تمام مارکها بخوبي جواب ميده و بخصوص ZR هاي جديد کنون رو که در نور کم هيچ چيزي ثبت نميکنن به انتخابي قابل قبول بدل کرده .

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از buf :
این سوال منم هست البته به صورت کلی تر و اینکه آیا به طور کلی این دوربین ها مزیتی بر مینی دی وی ها دارن یا نه؟ مثلا مدل های سونی و پاناسونیک...

سلام مجدد دوست خوبم

در مورد کيفيت نه تنها از min dv بهتر نيست که بدتر نيز هستند . رزولوشن دقيقا مساوي دارند اما mini-dvd از mpg2 استفاده ميکند که loosey compression است ولي dv بر خلاف آن looseless است . تفاوت کيفيت از نظر مفهومي مثل مقايسه JPG است در مقابل compressed TIFF . به همين دلايل ويرايش فيلم بسيار سخت و ويرايش خطي عملا غير ممکن است چون بايد دکمپرس کنيد و ..... اما براي استفاده در خانه شايد انتخاب راحت تري باشند که تنها دليل ادامه فعاليت شرکت ها در زمينه آنهاست و جز مصرف کنندگان خانگي هم مشتري ندارند .

از نظر مقايسه توليد کنندگان قبلا اشاه کردم اما بطور خلاصه

Hitachi , JVC ميتوانند از minidvd-rw هم استفاده کنند . عملا ويرايش غير ممکن است اما ميتوانيد از minidvd گرانقيمت پس از پاک کردن مجددا استفاده کنيد . کيفيت تصوير خوبست و در حد تک ccd هاست . فعلا hitachi بهترين ها را از نظر نسبت قيمت به کارايي ميسازد و بيشترين طرفدار را نيز دارند .

Panasonic امکان استفاده از minidvd-ram دارد که عملا امکان ويرايش dvd را دقيقا همانند يک sd card و در حد يک فريم به شما ميدهد و حتي ميتوانيد کليپ ها را ترکيب و جابجا کنيد و ... از نظر امکانات نيز نسبتا پيشرفته تر از بقيه است اما هم دوربين گران است و هم mini dvd-ram بسيار گران و به هيچ عنوان به صرفه نيست .

سوني فقط و فقط از minidvd-r استفاده ميکند . چند مدلي که تاکنون معرفي کرده همه مشابه بوده و فقط در امکانات تفاوت دارند . تصاوير خيلي تاريک و حدود 30 دقيقه فيلمبرداري با باتري اصلي جزو مشخصات آنهاست که پيشنهاد نميکنم .

reza13470

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Cortana :
سلام دوست بسيار عزيزم

خواهش ميکنم . از لطف و محبت شما سپاسگزارم. اميدوارم کمکي ولو کوچک بتوانم انجام دهم

1. اصولا در حال حاضر دوربين هاي مبتني بر DVD را توصيه نميکنم و مارک خاصي مطرح نيست . دلايل فراواني هست که خود مطلبي طولاني ميخواهد اما بطور خلاصه بگويم که اين تکنولوژي هنوز در اوايل راه است و تا رسيدن به مرحله اي که mini dv رسيده راه درازي است . بعضي از مشکلات آنهم حل نشدني است . اگر قصد خريد دوربين مبتنني بر mini dvd را داريد به شدت از از اين دو مدل سوني پرهيز کنيد متاسفانه کيفيت بسيار پاييني از نظر تصوير دارند . فعلا بهترين دوربينهاي miniDVD ساخته hitachi هستند که قيمت مناسب و کيفيت بسيار خوبي دارند . پس از آن JVC رو هم ميتونيد مد نظر داشته باشيد ولي کلا با توجه به مشکلات موجود و قيمت mini dvd چندان به صرفه نيست . اگر قصد انتخاب داريد هيتاچي را توصيه ميکنم . اگر تمايل داشتيد در مورد اين مدلها ميتوانم اطلاعات بيشتري ارائه دهم .

2. آن رزولوشن فقط در مورد عکس است و فيلمبرداري آن 1 مگاپيکسل کمتر است . اصولا فاکتورهاي مقايسه اي دوربينهاي فيلمبرداري بسيار بسيار زياد با دوربين عکاسي تفاوت دارند . در حال حاضر اغلب دوربينهاي فيلمبرداري حرفه اي 3ccd و اغلب هرکدام کمتر از 800k پيکسل هستند ولي چنين دوربيني تصويري کاملا بهتر از يک تک ccd با 3 مگاپيکسل ميدهد يا حتي بهتر از يک 3ccd خانگي با هرکدام 1 مگاپيکسل . کما اينکه سال گذشته HC85 با 1 مگاپيکسل رکورد بالاترين نويز دوربين ويدئو رو به بدست آورد و تمام دارندگان ناراضي در انتظار معاوضه با HC90 با حدود 200 يورو تخفيف ويژه سوني هستند و حتي تصوير HC85 در حد پايينتري از HC40 قرار دارد . براي دوربين هاي خانگي ا حداقل کيفيت قابل قبول را 800 هزار پيکسل تک ccd در نظر بگيريد با 1 مگا پيکسل تک ccd کيفيت به مراتب بهتر است ولي با افزايش آن بهبود چندان مشهود نيست و بايد از تکنولوژي مدرنتري مثل 3ccd استفاده کنيد که تاثير آن در کيفيت تصوير به مراتب بيش از افزايش پيکسل هاست . HC90 هنوز اينجا توزيع نشده و نميتوانم در مورد مشخصات تصويري آن جز 2 مگاپيکسلي بودن و يا مطالب سايت ها يا بروشور سوني نکته اي اضافه کنم.

3. دوست خوبم متاسفانه اطلاعي ندارم . آنچه نوشتم بر اساس تماس مستقيم با نمايندگي هاي اصلي توزيع و پشتيباني محصولات در استرالياست و در ايران خبري ندارم . اگر وضع به روال سابق باشد گارانتي يعني فقط يک نفر وجود دارد که اگر دوربين خراب شد شايد! آنهم شايد با دريافت هزينه آنرا تعمير کند . اميدوارم وضع بهتر شده باشد .

4. باز هم متاسفانه کوچکترين اطلاعي ندارم و حرفه قبليم هم در اين زمينه نبوده . فقط ميدانم تمام لوازم لکترونيکي در خيابان جمهوري يافت ميشود و همه شرکت ها هم آنجا نمايندگي داشتند .

جناب cortana از پاسخهاي علمي و دقيقتان بسيار سپاسگزارم. راهنماييهاي شما براي امثال من از اتلاف مقدار زيادي بودجه جلوگيري مي كند. لطفا هر وقت فرصت داشتيد درباره مفهوم 1ccd و 3ccd توضيح دهيد و دوربينهاي هيتاچي را هم توصيف نماييد.

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز جوابت مثل همیشه دقیق و مفید بود. لطفا اگه زحمتی نیست _ که هست!!_ کمی درباره این که گفتی
. اصولا فاکتورهاي مقايسه اي دوربينهاي فيلمبرداري بسيار بسيار زياد با دوربين عکاسي تفاوت دارند
توضیح می دی؟

happyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست عزيز Cortona ميخوساتم نظرتون رو درباره HC 32 و HC 42 بدونم

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
من ميخواستم دوربين بگيرم تا 450 تومان بيشتر نشه شما چی پيشنهاد ميکنين
من خودم فعلاً مدل gs60 رو انتخاب کردم از panasonic اگه کسی قيمته دقيقه اين رو ميدونه بگه تو ايران , تهران .
مرسي.

بالا