• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین های فیلمبرداری دیجیتال موجود در بازار ؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من ميخوام براي اولين بار يه هندي كم غير حرفه اي بخرم بهترين انتخاب به نظرتون چيه ؟ البته من نهايت 600 هزار ميتونم خرج كنم . يكي از دوستانم مدل pc330 سوني داره و ازش خيلي را ضي هست . من هم به سري Pc هاي سوني علاقه دارم و ميدونم از HC ها معمولا با كيفيت ترن . ...... راستي اين هيتاچي ها چطورن ؟ لطفا يه راهنمايي كلي بفرماييد ..

YHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي

من تو جمع شما تازه واردم هواي منو هم داشته باشيد و اگه سوالاي نابه جا پرسيدم منو ببخشيد

چند وقتيه كه منم ميخوام يه دوربين ديجيتال بخرم. البته پولم خيلي نيست ولي خوب ...

پولي كه براي اين كار كنار گذاشتم نهايت 600 هزار تومنه . خودم چند تا مدل توي اين قيمتها انتخاب كردم اما چون اصولا هيچ آشنايي با فيلم برداري ندارم نميدونم كدوم بهتره .

قبل از هر چيز نياز هاي خودم رو ميگم :

1- برام فقط كيفيت فيلم مهمه و عكس برداري و ام پي تري و ... اصلا مورد نيازم نيست

2- بيشتر دوست دارم تا از منظره هاي طبيعي توي نور كافي فيلم بگيرم و تو خونه هم ميتونم نور كافي رو تامين كنم .فقط دوست دارم رنگ ها طبيعي باشه. فيلم برداري تو شب هم اصلا نياز ندارم. اگه نوع فيلم برداري از نوع Lossless باشه بسيار عاليه

3- تا اونجايي كه بتونم سعي ميكنم از سه پايه برا فيلم برداري استفاده كنم و مشكل لرزش نداشته باشم

4- زوم خيلي زياد هم برام مهم نيست همين كه بتونم از يه منظره طبيعي با يه كيفيت خوب فيلم برداري كنم برام كافيه

5- افكت هاي تصويري هم مورد نيازم نيست چون بقدر كافي با برنامه هاي ويرايش فيلم كار كردم .

اما مدل هايي كه من انتخاب كردم ( با توجه به پولي كه داشتم ):

1 - Panasonic PV-GS75 قيمت تو ايران 560 هزار تومن

2- Panasonic NV-GS33 قيمت 445 هزار تومن

3- Panasonic PV-GS35 قيمت 410 هزار تومن

4- Sony DCR-HC42 قيمت 545 هزار تومن

5- Sony DCR-HC32 قيمت 450 هزار تومن

6 - Canon MV750i قيمت 443 هزار تومن

7 - Canon MV730i قيمت 417 هزار تومن

حالا من از شما دوستان خوبم ميخوام با توجه به نياز هايي كه دارم و دوربين هايي كه انتخاب كردم منو راهنمايي كنيد. البته دو تا سوال فني هم داشتم :

1- سرعت شاتر چيه و چه سرعتي مناسبه؟

2 - فاصله كانوني چيه و چه اندازش مناسبه؟

آقا من خودم ميدونم زياد حرف زدم ولي شما اينو به حساب كم سوادي من بذاريد و منو ببخشيد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه متاسفانه خیلی وقت ندارم فقط دوربینها رو بهتون میگم :
کلا پاناسونیک زیر نور آفتاب خوب عمل نمیکنه
بهتون سونی HC 42 رو پیشنهاد میکنم
کانن هم چیز خوبیه و عیب اونچنان خاصی نداره ولی باز سونی بیشتر ( خیلی بیشتر ) می ارزه

rahgozar2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من مي خواستم بدونم دوبين هاي فيلمبرداري كه با 1 مليون و سيصد به بالا مي تونم بخرم چيا هست؟
دوربينهاي 3ccd چي هست؟
چون من بايد براي كسي اين دوربين را بخرم اگر به دنبال بودجه بيشتر باشه چه دوربينهايي اضافه مي شود؟
اگر در مورد لوازم جانبي هم نظري داريد بفرماييد؟

با تشكر

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دوربینهای 3CCD از اسمشون هم پیداست از 3 تا CCD استفاده میکنند و در نتیجه وضوح رنگ خیلی بالا و کیفیت خوبی
دارند و یکسری بحث تخصصی طولانی ! که خودش یک تاپیک میخواد . در همین حد بدونید انشالله کسی پیدا شد تاپیک
بزنه ما می خونیم !!!
شما برو یک عدد Sony PD 170 بخر . دوربین بسیار عالیه و با اینکه سه میلیون و نیمه تا 5-6 تومان دوربین بهتر پیدا نمیکنی
رقیب این دوربین Canon XL2 هست که قیمتش حدودا دو برابره ( پنج و نیم ) ولی از نظر امکانات اونقدر بالاتر نیست چون
کیفیتهاشون هم برابره
موفق باشی

rahgozar2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا لطفا" چند تا دوربين هاي ارزانتر را هم معرفي ميكني ؟
كلا بين 1 مليون و دوربين pd170 چيا هست؟اگرحتي به صورت تيتر هم بگي بازم خيلي كمك كردي
اگر يه ذره هر كدوم را توضيح بدي كه ديگه مرام كش كردي چون من خيلي سرم نميشه
مرسي

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آقا نظرتون در مورد Jvc مدل DF570 چيه ؟
FEATURES:

1/4.5-inch 1.33 Megapixel CCD for superb image quality
Low Light Plus:
F1.2 Aspherical Super Bright lens
3-D Noise Reduction (3-D NR) to eliminate up to 30% of noise in low light situations.
15x Optical Zoom
Clear LCD 2.5" High Resolution Monitor, to reduce glare and reflections from the LCD screen.
Illumi-Light: Built-in Auto light using LED's for 1/10 the power consumption.
5 Second Record Mode
MMC/ SD Card Slot
540 Lines Horizontal Resolution with Super High-Band Processor
HG Digital Stills with progressive shutter: 4 selectable Image Size Settings (1600x1200 / 1280x960 / 1024x768 / 640x480 pixel)
Color Viewfinder
700X Digital Zoom with Spline Interpolation
Megabrid Engine JVC’s exclusive technology applies separate optimized processing for high resolution video and superior digital stills
Live Slow record or playback slow motion effect with real-time audio
Adjustable shutter speed 1/60 - 1/4000
Power-Linked Operation
RM-V720U Full Function Remote Control
Night Alive for full color shooting in extreme low light
Digital Image Stabilizer
S-Video Input
Program AE with Special Effects
Animation and Timelapse, Playback Digital Zoom (50x)
PCM Digital Stereo Audio
Interval Snapshot mode
High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications)
Iris Lock
Manual focus, Exposure, and White Balance modes
USB PC Link for Email Video Clips (MPEG-4 Streaming and MPEG-1 Video Capture), Digital Still Capture
Wide Mode
Digital Wipes and Fades
Web Camera Function (via IEEE 1394)
Black Fader
Data Battery provides up to 1.5 hours recording time, shows five levels of remaining battery and record time on camcorder LCD monitor High Capacity 700 mAh Lithium-ion
Built-in AC Power Adapter/battery charger
S-Video Output
A/V input for converting analog recordings
i.Link Digital Input/Output (IEEE 1394 compliant) DV in/out

با اين مشخصات و قيمت 550000 تومن بيشتر از سوني مدل HC42 نمي ارزه ؟؟ CCD بزرگتر داره نسبت به HC42 ... رزولوشن بالاتر ... زوم اپتيكال بيشتر ..... نويز بسيار كمتر ( 30درصد كمتر )...... امكانات نسبتا كامل..ساخت ژاپن....حالا نظرتون چيه من بيش از 550 تومن نميتونم هزينه كنم لطفا راهنمايي كنيد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از calligrapher :
آقا نظرتون در مورد Jvc مدل DF570 چيه ؟
FEATURES:

1/4.5-inch 1.33 Megapixel CCD for superb image quality
Low Light Plus:
F1.2 Aspherical Super Bright lens
3-D Noise Reduction (3-D NR) to eliminate up to 30% of noise in low light situations.
15x Optical Zoom
Clear LCD 2.5" High Resolution Monitor, to reduce glare and reflections from the LCD screen.
Illumi-Light: Built-in Auto light using LED's for 1/10 the power consumption.
5 Second Record Mode
MMC/ SD Card Slot
540 Lines Horizontal Resolution with Super High-Band Processor
HG Digital Stills with progressive shutter: 4 selectable Image Size Settings (1600x1200 / 1280x960 / 1024x768 / 640x480 pixel)
Color Viewfinder
700X Digital Zoom with Spline Interpolation
Megabrid Engine JVC’s exclusive technology applies separate optimized processing for high resolution video and superior digital stills
Live Slow record or playback slow motion effect with real-time audio
Adjustable shutter speed 1/60 - 1/4000
Power-Linked Operation
RM-V720U Full Function Remote Control
Night Alive for full color shooting in extreme low light
Digital Image Stabilizer
S-Video Input
Program AE with Special Effects
Animation and Timelapse, Playback Digital Zoom (50x)
PCM Digital Stereo Audio
Interval Snapshot mode
High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications)
Iris Lock
Manual focus, Exposure, and White Balance modes
USB PC Link for Email Video Clips (MPEG-4 Streaming and MPEG-1 Video Capture), Digital Still Capture
Wide Mode
Digital Wipes and Fades
Web Camera Function (via IEEE 1394)
Black Fader
Data Battery provides up to 1.5 hours recording time, shows five levels of remaining battery and record time on camcorder LCD monitor High Capacity 700 mAh Lithium-ion
Built-in AC Power Adapter/battery charger
S-Video Output
A/V input for converting analog recordings
i.Link Digital Input/Output (IEEE 1394 compliant) DV in/out

با اين مشخصات و قيمت 550000 تومن بيشتر از سوني مدل HC42 نمي ارزه ؟؟ CCD بزرگتر داره نسبت به HC42 ... رزولوشن بالاتر ... زوم اپتيكال بيشتر ..... نويز بسيار كمتر ( 30درصد كمتر )...... امكانات نسبتا كامل..ساخت ژاپن....حالا نظرتون چيه من بيش از 550 تومن نميتونم هزينه كنم لطفا راهنمايي كنيد
شما که دنبال دوربین عکاسی نیستید !!!
نظر شخصی من همون HC 42 هست

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rahgozar2005 :
اقا لطفا" چند تا دوربين هاي ارزانتر را هم معرفي ميكني ؟
كلا بين 1 مليون و دوربين pd170 چيا هست؟اگرحتي به صورت تيتر هم بگي بازم خيلي كمك كردي
اگر يه ذره هر كدوم را توضيح بدي كه ديگه مرام كش كردي چون من خيلي سرم نميشه
مرسي
Pc 330 e با 1 میلیون و 200 که دوربین کوچیکیه ولی اونچنان کیفیتی داره که کلا جون یمده واسه کار مستند !!!
VX 2100 که نسخه ی هندیکمی PD170 هست و فکر کنم 1.5 یا 2.5 باشه . باید قیمت کنی
HC 1000 هم دوربین 3CCD خوبی هستش که کیفیتش بالاست
همه ی این مدلها رو می تونی تو سایت Sony.com ببینی

reza13470

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از reza13470 :
سلام جناب كرتانا خير مقدم

لطفا در مورد مدل hc90 سوني در صورت امكان توضيحاتي در مورد توانمنديها يا نقايص آن و تجارب خود يا همكارانتان بفرماييد.

آيا كسي از دوستان اطلاعاتي در مورد مدل hc90سوني داره؟ و آيا مي توانيد آن را با gs400پاناسونيك مقايسه كنيد؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
البته این مدل از پاناسونیک - GS 400 - یک دوربین 3CCD هست و معمولا با مدل سونی HC 1000 مقایسه میشه نه سونی
HC 90 . حالا شما حتما 90 رو می خواین یا مدلهای دیگه هم مد نظرتونه ؟

reza13470

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
البته این مدل از پاناسونیک - GS 400 - یک دوربین 3CCD هست و معمولا با مدل سونی HC 1000 مقایسه میشه نه سونی
HC 90 . حالا شما حتما 90 رو می خواین یا مدلهای دیگه هم مد نظرتونه ؟
با سلام و تشكر از توجه شما به سوال من، بطور خاص در مورد hc90 سوني و كيفيت فيلم گرفته شده توسط آن اطلاعات مي خواهم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
پس نتیجه میگیریم که با GS 400 قابل مقایسه نیست چون اون 3CCD هست و این نیست !
این دوربین کیفیت نسبتا مطلوبی داره . در واقع میشه گفت خوبه . بهترین عملکرد رو در شب و تصاویر بیرونی داره
در داخلی هم بد تصویر نمیگیره ولی بعضی رنگ ها رو غیر واقعی نشون میده . در کل کیفیت خوب و قابل قبولی داره و
از ویژگیهاش ( تقریسبا تمام مدلهای جدید سونی ) اینه که تصویر رو دون-دون نمیکنه و نویز خیلی پایینه
البته بگم این دوربین اونقدرا تو بورس نیست و خریدش یکم ریسکه

reza13470

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
پس نتیجه میگیریم که با GS 400 قابل مقایسه نیست چون اون 3CCD هست و این نیست !
این دوربین کیفیت نسبتا مطلوبی داره . در واقع میشه گفت خوبه . بهترین عملکرد رو در شب و تصاویر بیرونی داره
در داخلی هم بد تصویر نمیگیره ولی بعضی رنگ ها رو غیر واقعی نشون میده . در کل کیفیت خوب و قابل قبولی داره و
از ویژگیهاش ( تقریسبا تمام مدلهای جدید سونی ) اینه که تصویر رو دون-دون نمیکنه و نویز خیلی پایینه
البته بگم این دوربین اونقدرا تو بورس نیست و خریدش یکم ریسکه

لطفا در مورد تفاوت CCD,3CCDكمي توضيح دهيد

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آقا من بودجمو رسوندم به 800 تومن به نظرتون HC90 گزينه مناسبيه لطفا راهنمايي كنيد

asa_59a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
عرض کنم که بنده قصد خرید یک دوربین دی وی کم دارم ... سقف قیمت تا 1000000 تومن...
پیشنهاد شما چیست؟... کیفیت بالای دوربین در نور کم بزرگترین فاکتور می باشد
از جناب cortana هم ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایند (بودجه من به یورو حدود 900 یورو می باشد
موفق و پیروز باشید

asa_59a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
rasti yadam raft begam gheymate PANASONIC GS-400 too iran hodoode 910 uro hast

pedram_salehi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز. ضمن تشکر فراوان از شما بخاطر مطالب مفیدی که در این تاپیک آموختم شوالی ابتدایی داشتم. که یکی در همین تاپیک هم مطرح شده اما ظاهرا جوابی به آن داده نشد...

اینکه اصولا مفهوم ccd که نوع پیشرفته ی آن 3ccd است و شما بر آن تاکید دارید چیست ؟

CSC_RD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
مي خواستم بدونم كه آيا كسي تجربه اي راجع به hc38 داره؟
از مشخصات ويژه اون Optical ZOOM 40X هست ميخوام بدونم آيا روي كيفيت فيلمبرداري تاثير ميذاره يا نه؟ يا اصلا" اين واقعي هستش؟
بين HC28 , HC38 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد يا اصلا" توي اين رده قيمت چيز ديگهاي پيشنهاد ميكنيد؟

با تشكر

javid bahrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سلام من يه سوال فني داشتم ممنون ميشم اگه جواب بدين : بين هندي كم سوني dcr-sr85و dcr-sr42e كدوم بهتره؟ لطفا مشخصات برام بدين تشكر

بالا