• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین EOS 7D با لنز 70-200 is فوری فوری فوری

shariot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه دوربین کانن eos7d در حد نو با حدود 9000 شات کارکرد پیدا کردم که با لنز 70-200 و هود و باطری اضافه زیر دوربین و مموری 4 گیگ میگه 5/2 البته فکر کنم تا 300/2 هم بده طرف پول لازمه و تا عید فطر واسه یه مراسمی پول نیاز داره دوربینش لا زرورقی بود و اصلا خط و خش نداشت به نظر شما می ارزه بخرم یا نه؟لطفا فوری راهنمایی کنید چون تا جمعه بیشتر وقت ندارم

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
70-200 چه ورژنی هست؟
راستش قیمت خیلی پایین تر از اونی هست که ارزشش باشه.الان خود دوربین بدون لنز حداقل 3 تومان می ارزه با این توضیفات

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

mehdiek

Registered User
لایک‌ها
325
قیمت خیلی مناسب هست

اگه نمیخوای بخری بگو من بخرمش
:D

shariot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
70-200 چه ورژنی هست؟
راستش قیمت خیلی پایین تر از اونی هست که ارزشش باشه.الان خود دوربین بدون لنز حداقل 3 تومان می ارزه با این توضیفات

ممنون از راهنماییتون
در مورد لنزش چون متاسفانه از لنزهای DSLR هیچی سر در نمیارم فقط دیدم روش نوشته بود 200-70 و IMAGE STABLIZER با مارک کانون ژاپن

امروز تو نت قابلیتهاش رو سرچ زدم کف کردم دو تا پرسسور DIGIC4 داره و سنسورش دو پرده ایه با قابلیت غبار زدایی خودکار از طریق ویبره
تنها مواردی که تو ذوقم خورد:
یکی نداشتن قابلیت فوکوس ممتد هنگام فیلمبرداری و صدای مونو بود
یکی اینکه مموری فقط cf CARD میخوره
ونداشتن صفحه مانیتور گردان
ولی در مجموع واقعا هیولای تنظیمهای دستی در عکاسیه

خودش هم میگفت قیمت رو پایین گذاشتم که سریع فروش بره چون ظاهرا مغازه دارها هم همین حدود ازش برمیداشتن
خیلی دو دل شدم چون اول میخواستم EOS 700 بخرم ولی حالا این رو دیدم

کسی دیگه از دوستان اگه نظری داره اطلاع بده ممنون میشم

CoreiMan

Registered User
لایک‌ها
488
من حدود 2سال پیش این قیمت خریدم البته بدنه رو.این بنده خدا هم قیمتی که خریده داره میده.بخری ضرر نمیکنی تو کراپها حرف اول رو میزنه.البته داداشش یعنی 70 d داره میاد که قیمتش زیاده. بقول دوستان اگه نمیخری معرفی کن ما هم دست به نقدیم

بالا